Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

HÁLÓZATFEJLESZTÉS A SZÉCHENYI 2020 PROGRAM KERETÉBEN

A TARR Kft. a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében európai uniós forrásokat nyert el Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztésre a GINOP-3.4.1-15-2016-00115 projekt keretében.

ginop

A Magyar Kormány az Európai Unióval kötött Partnerségi Megállapodás alapján, a GINOP 3. prioritás keretében megjelentette a GINOP 3.4.1-2015 számú, Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése című pályázati felhívást. Ennek célja a kevésbé fejlett régiókban az újgenerációs szélessávú (NGA) hozzáférési hálózattal el nem ért igényhelyek lefedése annak érdekében, hogy az infokommunikációs hálózatok, eszközök, szolgáltatások és kompetenciák bővülése hozzájárulhasson az állampolgárok életminőségének, a vállalkozások versenyképességének és az állami működés hatékonyságának javulásához.

Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a TARR Kft.-nél

A TARR Kft. a 2012-2015 időszakban több Európai Uniós pályázaton is nagyobb összegű támogatás nyert. A korábbi, már lezárt pályázatokról bővebben: