{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Projekt:

Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a TARR Kft-nél a Szigetvár járásban

Aloldali banner hálózatfejlesztés

Projekt azonosító száma: GINOP-3.4.1-20-2021-00012
Pályázati forrás: Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, "Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése (2. ütem)" tárgyú felhívás
Kedvezményezett neve, címe: „TARR” Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, 7100 Szekszárd, Kadarka u. 18.
Projekt költségvetése: 124,00 millió Ft
Megítélt támogatás: 106,64 millió Ft
Támogatás mértéke: 86%
Projekt befejezésének dátuma: 2023.03.21.

Projekt bemutatása:
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 3.4.1-20-as konstrukció célja a kevésbé fejlett régiókban a legalább 30 Mbps sávszélességet biztosító hálózati infrastruktúra (hozzáférési hálózat) kiépítésének megvalósítása újgenerációs szélessávú (NGA) technológia fejlesztésével azokon a településeken, ahol eddig az nem volt elérhető, elősegítve ezáltal a digitális szolgáltatások elterjesztését és az állampolgárok, valamint a vállalkozások számára a digitális világba való beilleszkedését, továbbá a folyamatosan növekvő használati intenzitás és sávszélesség-igény kielégítését. Ezen felül cél az optikai felhordó hálózattal még el nem látott települések nagy sebességű hálózati infrastruktúrába történő bekötése is. A projekt keretében és a beruházás részeként a Szigetvári járásban Gyöngyösmellék és Kisdobsza települések újgenerációs szélessávú hírközlő (felhordó) hálózatba történő bekapcsolása valósult meg.