Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

Digitális adás


Tájékoztató a TARR Kft. digitális értéknövelt szolgáltatásáról

A TARR Kft. 2007. szeptemberében kezdte el digitális televízió programcsomagjainak szolgáltatását, mely újabb előrelépést jelentett a fejlődés, a modernizáció útján. Az azóta eltelt időben tovább bővítette a kínálatát, aminek köszönhetően Ügyfeleink jelenleg több digitális TV kiscsomag közül választhatnak: Film Now, Útitárs, Kópévilág, Ritmus, Film MIX, Éden, Tudásvilág, Filmbox, HBO Pak, HBO MaxPak, Cinemax Pak, Prémium , Mix.

A digitális szolgáltatásához kapcsolódó szlogenünk foglalja össze legjobban azt hogy milyen szempontok alapján állítottuk össze TV kiscsomagjainkat: célunk, hogy még tartalmasabb szórakozást nyújthassunk valamennyi Előfizetőnknek az otthoni kikapcsolódás során!

A digitális technológiának köszönhetően az eddigi, analóg csatornáinkon túl újabb, még szélesebb érdeklődési kört érintő csatornákat tudunk sugározni.

A csatornák bővülése mellett az új szolgáltatás legfontosabb jellemzője, hogy a napjainkban elérhető legjobb kép- és hangminőség jut el az Előfizetőinkhez az összes nálunk előfizetett csatorna esetében. Ha megrendeled bármely digitális TV kiscsomagunkat, mi változatlan áron, de digitális minőségben biztosítjuk párhuzamosan az eddig analóg módon sugárzott, Extra csomagunk csatornáit is. Újdonság az is, hogy már az analóg Mini csomag mellé is lehet digitális TV kiscsomagot rendelni, így a legkisebb csomagra előfizető ügyfeleink részére is elérhetővé válik a digitális televíziózás lehetősége. Ez a többi között annyit jelent, hogy ha maga az adott csatorna Dolby Digital formátumban juttatja el a jelet a TARR Kft. berendezéseire, akkor a kiváló minőségű hangot tudjuk mi is továbbítani Ügyfeleinknek.

További újdonság, hogy digitális szolgáltatásunkat CA-modullal is igénybe vehetik Előfizetőink, amennyiben arra alkalmas televízió készülékkel rendelkeznek. Ezzel a megoldással az összes csatorna digitális felbontásban látható, amely megadja a lehetőséget Előfizetőinknek, hogy egyetlen távirányítóval kezelhesse televízió készülékét.

A digitális szolgáltatás előnyei

  1. Jobb kép- és hangminőség: A műholdak digitális formában juttatják el a jeleket a földi berendezésekbe, melyeket eddig át kellet alakítani analóg formába, s az átalakítás során történt minőségi romlás ezúttal kiküszöbölhető. Kifogástalan kép és hangminőség a környezeti tényezők zavarása nélkül. Nincs többé szellemkép, vagy színtorzulás.
  2. Kényelmi szempontok set-top-boksz használatával: Több csatornát nézhetsz kevesebb csatorna tárhellyel rendelkező televíziódról. Lényegesen egyszerűsödik a tévé csatornák beállítása. A Gyerekzár funkció segítségével lehetővé válik, hogy a korhatáros filmeket gyerekek ne nézzék meg, vagy csak szülői felügyelet mellett. Naprakész információkhoz juthatsz a műsorok kezdési időpontjáról és tartalmáról az Elektronikus Programkalauz segítségével. Kiválaszthatod, hogy milyen nyelven szeretnéd hallgatni, vagy feliratozva olvasni a műsort.
  3. Kényelmi szempontok CA-modul használatával: Ha DVB-C és digitális kártya fogadására képes televíziód van, nincs szükség további beltéri egységre. A távirányítón keresztül irányíthatók a digitális adás adta funkciók (pl.: műsor tartalma), Nincs plusz energiafogyasztás, nem foglal további helyet. Nincs kábelezés sem (set-top-boksz és televízió között). A modul közvetlenül a televízióba csatlakozik, ezért akár jobb képminőséget is elérhetsz, mint a set-top-boksz-szal.

Elektronikus Programkalauz

EPG szolgáltatásunk egy elektronikus programfüzet, ami díjmentesen vehető igénybe és amit a set-top-boksz segítségével a televízió képernyőjén lehet lapozgatni. Hasznos információkat találhatunk benne akár egy hétre előre a műsorok tartalmáról, korhatárra vonatkozó megjegyzésekről, kezdő és befejező időpontjáról, és egyéb, a műsor jellegétől függő kiegészítő információkról.

Set-top-boksz

A set-top-bokszok olyan átalakító készülékek, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a digitális csatornákat a jelenlegi analóg televíziónkon is fogni tudjuk. Az egyetlen feltétel ahhoz, hogy a bokszot csatlakoztatni tudjuk a televízióhoz az, hogy a készülék rendelkezzen SCART vagy RCA csatlakozóval (AV bemenet).
Amennyiben hagyományos készülékeden is szeretnéd látni a Mini/Alap/Extra csomagjaink teljes csatorna kínálatát, kiemelt akciónkban most kedvező feltételekkel bérelhetsz vagy vásárolhatsz Free bokszot (kódkártya fogadására nem alkalmas eszközt).
A TARR Kft. az értéknövelt digitális szolgáltatás megrendelése esetén az első set-top-bokszot 390 Ft/hó áron biztosítja, a további bokszot pedig 900Ft/hó áron lehet bérelni, igény esetén meg is vásárolható. Beüzemeléskor a kollégáink díjmentesen beállítják az első készüléket, viszont a kiegészítő hozzátartozókat (pl: a SCART csatlakozó a televízió és a set-top-boksz között) az Előfizetőnek kell megvásárolnia. Erre kedvezményes áron lehetőséged van a TARR Kft. ügyfélszolgálatain is.

További információ a set-top-bokszokról

CA-modul

Kártyafogadó egység. A televízió oldalán található, a „Common Interface” feliratú nyílásba kell behelyezni a kártyát.

További információ a CA-modulról

TV kiscsomagok

Jelenleg 14 digitális TV kiscsomag érhető el szolgáltatásaink között. Ezeket a csomagokat Mini, Alap, vagy Extra TV főcsomag  mellé rendelheted.

TV kiscsomagjaink

Megrendelés

A TV kiscsomagok az ÁSZF-ben leírt módon rendelhetők. Ügyfélszolgálatainkon, levélben, telefonon vagy e-mailben. A megrendelés napjától számított 15 napon belül kollegáink beüzemelik a szolgáltatást.