{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Digitális adás


Tájékoztató a TARR Kft. digitális értéknövelt szolgáltatásáról

A TARR Kft. 2007. szeptemberében kezdte el digitális televízió programcsomagjainak szolgáltatását, mely újabb előrelépést jelentett a fejlődés, a modernizáció útján. Az azóta eltelt időben tovább bővítette a kínálatát, aminek köszönhetően Ügyfeleink jelenleg több digitális TV kiscsomag közül választhatnak: Film Now, Útitárs, Kópévilág, Ritmus, Film MIX, Éden, Tudásvilág, Filmbox, HBO Pak, HBO MaxPak, Cinemax Pak, Prémium , Mix.

2021. májusában megszüntettük az analóg műsorsugárzást, ezzel megteremtve a lehetőséget az internet és digitális TV szolgáltatás továbbfejlesztéséhez.

2021. augusztusától új HD csatornákat vezettünk be, valamint a korábban duplán SD és HD minőségben elosztott csatornák kisebb felbontású SD verzióját megszüntettük. Ezáltal a TV főcsomagokban elérhető digitális csatornák több, mint fele nagy felbontású HD minőségben vált elérhetővé.

A digitális szolgáltatásához kapcsolódó szlogenünk foglalja össze legjobban azt hogy milyen szempontok alapján állítottuk össze TV kiscsomagjainkat: célunk, hogy még tartalmasabb szórakozást nyújthassunk valamennyi Előfizetőnknek az otthoni kikapcsolódás során!

A csatornák bővülése mellett a digitális szolgáltatás legfontosabb jellemzője, hogy a napjainkban elérhető legjobb kép- és hangminőség jut el az Előfizetőinkhez az összes nálunk előfizetett csatorna esetében.

Digitális szolgáltatásunkat CA-modullal is igénybe vehetik Előfizetőink, amennyiben arra alkalmas televízió készülékkel rendelkeznek. Ezzel a megoldással az összes csatorna digitális formátumban látható, amely megadja a lehetőséget Előfizetőinknek, hogy egyetlen távirányítóval kezelhesse televízió készülékét.

A digitális szolgáltatás előnyei

  1. Jobb kép- és hangminőség: A műholdak digitális formában juttatják el a jeleket a földi berendezésekbe, melyeket eddig át kellet alakítani analóg formába, s az átalakítás során történt minőségi romlás ezúttal kiküszöbölhető. Kifogástalan kép és hangminőség a környezeti tényezők zavarása nélkül. Nincs többé szellemkép, vagy színtorzulás.
  2. Kényelmi szempontok set-top-boksz használatával: Lényegesen egyszerűsödik a tévé csatornák beállítása. A Gyerekzár funkció segítségével lehetővé válik, hogy a korhatáros filmeket gyerekek ne nézzék meg, vagy csak szülői felügyelet mellett. Naprakész információkhoz juthatsz a műsorok kezdési időpontjáról és tartalmáról az Elektronikus Programkalauz segítségével. Kiválaszthatod, hogy milyen nyelven szeretnéd hallgatni, vagy feliratozva olvasni a műsort.
  3. Kényelmi szempontok CA-modul használatával: Ha DVB-C és CA modul fogadására képes televíziód van, nincs szükség további beltéri egységre. A tv saját távirányítóján keresztül irányíthatók a digitális adás adta funkciók (pl.: műsorújság, nyelv választás). A set-top boksz-szal ellentétben nincs plusz energiafogyasztás, nem foglal további helyet, nincs felesleges kábelezés sem (set-top-boksz és televízió között). A modul közvetlenül a televízióba csatlakozik.

Elektronikus Programkalauz

EPG szolgáltatásunk egy elektronikus programfüzet, ami díjmentesen vehető igénybe és amit a set-top-boksz vagy DVB-C képes tv készülék segítségével a televízió képernyőjén lehet lapozgatni. Hasznos információkat találhatunk benne akár egy hétre előre a műsorok tartalmáról, korhatárra vonatkozó megjegyzésekről, kezdő és befejező időpontjáról, és egyéb, a műsor jellegétől függő kiegészítő információkról.

Set-top-boksz

A set-top-bokszok olyan átalakító készülékek, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a digitális csatornákat a jelenlegi analóg televíziónkon is fogni tudjuk. Az egyetlen feltétel ahhoz, hogy a bokszot csatlakoztatni tudjuk a televízióhoz az, hogy a készülék rendelkezzen SCART, HDMI vagy RCA csatlakozóval (AV bemenet).
Amennyiben hagyományos készülékeden is szeretnéd látni az előfizetett csomagod teljes csatorna kínálatát, kedvező feltételekkel bérelhetsz vagy vásárolhatsz set-top bokszot.
Beüzemeléskor a kollégáink díjmentesen beállítják az első készüléket, viszont a kiegészítő hozzátartozókat (pl: a SCART csatlakozó a televízió és a set-top-boksz között) az Előfizetőnek kell megvásárolnia. Erre kedvezményes áron lehetőséged van a TARR Kft. ügyfélszolgálatain is.

További információ a set-top-bokszokról

CA-modul

Kártyafogadó egység. A televízió oldalán található, a „Common Interface” feliratú nyílásba kell behelyezni a kártyát. Ezzel a kódolt csatornák set-top boksz igénybevétele nélkül elérhetővé válnak a digitális vételre alkalmas (DVB-C) televízió készülékeken.

További információ a CA-modulról

TV kiscsomagok

Jelenleg számos digitális TV kiscsomag érhető el szolgáltatásaink között. Ezeket a csomagokat Mini, Alap, vagy Extra TV főcsomag mellé rendelheted.

TV kiscsomagjaink

Megrendelés

A TV kiscsomagok az ÁSZF-ben leírt módon rendelhetők. Ügyfélszolgálatainkon, levélben, telefonon vagy e-mailben. A megrendelés napjától számított 15 napon belül kollegáink beüzemelik a szolgáltatást.