Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

CA-modul és dekódoló kártya

Digitális kártyaolvasó és dekódoló kártya segítségével láthatod a kódolt digitális adásokat, melyekre előfizettél.

CA-modul és Smart kártya

Mi az a CA-modul, és miért van rá szükség?

A CA-modul egy arra alkalmas televízióba (ún. DVB-C tunerbe) helyezhető kártyafogadó egység, melybe a kódolt digitális csatornák vételére jogosító kártya illeszthető. Segítségével láthatod a kódolt digitális adásokat, melyekre előfizettél. A CA-modul előnye, hogy nincs szükség külön médiaeszközre (set-top-boksz), így nincs plusz távirányító és nincs további áramfogyasztás sem. A CA-modult a hozzá tartozó dekódoló kártyával együtt csak be kell helyezned az arra alkalmas televíziódba és pár perc múlva a készüléked távirányítójával már kapcsolhatsz is a kódolt adások között.

Mi az a dekódoló (STBC) kártya?

A TARR Kft.-től vásárolt CA-modul kártyaolvasóba helyezhető kártya (fenti kép). A kártya segítségével válnak elérhetővé a kódolt tematikus tv kiscsomagok, melyekre előfizettél.

CA-modul fogadására alkalmas televízió készülékek

A televíziód abban az esetben alkalmas CA-modul fogadására, ha rendelkezik DVB-C tunerrel (Common Interface). Erre vonatkozó információt a készülék leírásában találhatsz. A televízió típusára online rákeresve is megtalálhatod ezt az adatot a készülék jellemzőinél.


Ha mostanában tervezel televízió vásárlást, válogass akciós készülékeink közül, melyek mindegyike rendelkezik DVB-C tunerrel!


További információk

Magánelőfizetők esetében egy kábeltv előfizetéshez maximum 3 db dekódolásra alkalmas eszköz csatlakoztatható. Amennyiben 3-nál több eszközön szeretnéd használni a szolgáltatásunkat, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Amennyiben nincs kártya fogadására alkalmas televíziód, lehetőséged van set-top-boksz készülékkel is igénybe venni a tv kiscsomag szolgáltatásunkat.

Díjak

Feltételek Egyszeri íjak További igénybevételi feltételek
CA-modul és STBC kártya
Bármely ÚJ tv kiscsomag megrendelése esetén:
1 Ft Egy tv kiscsomaghoz 1 db 1 Ft-os modult biztosítunk.
Minden egyes visszahozott vagy műszerészek által átvett kártya fogadásra alkalmas boksz után az előfizető vásárolhat 1 Ft-ért modult.
CA-modul és STBC kártya
Bármely tv kiscsomag megléte esetén:
2.500 Ft Maximum 6 db modul vásárlása lehetséges.
CA-modul (STBC kártya nélkül)
Ha nem rendelkezel tv kiscsomag előfizetéssel:
9.990 Ft Korlátlan számban vásárolható.

Dekódoló kártya bérleti díjak

Nálad lévő eszközök esetén Set-top-boksz bérleti díj Kártyafelügyeleti díj Összesen
Első CA-modul vagy set-top-boksz: 390 Ft/hó 0 Ft/hó 390Ft/hó
Kártya fogadására alkalmas set-top-boksz és STBC kártya: 690 Ft/hó 210 Ft/hó 900 Ft/hó
CA-modul és STBC kártya: - 210 Ft/hó 210 Ft/hó
Kártya fogadására alkalmas set-top-boksz, STBC kártya nélkül: 3.000 Ft/hó - 3.000 Ft/hó

A TARR Kft. a digitális kábeltv szolgáltatását az Elektronikus Hírközlési Törvénnyel és a TARR Kft. Általános Szerződési Feltételével (továbbiakban ÁSzF) összhangban nyújtja. Ennek megfelelően a szolgáltatás átadási pontja a Szolgáltató által kiépített fali aljzat, illetve a koaxiális kábel csatlakozója. Azaz a TARR Kft. által nyújtott szolgáltatásnak nem része a CA-modul, és annak megfelelő üzemeltetése sem.

A CA-modul, annak a szoftvere vagy a televízió, és annak a szoftvere túl van az átadási ponton. Így azok helyes működéséért a TARR Kft. nem vállalja a felelősséget. Így ha azokban hiba lép fel, azt javítani nem köteles sem a vonatkozó jogszabályok, sem a TARR Kft. ÁSZF-je értelmében.

Előfizetőink kényelme érdekében a TARR Kft. vállalja a CA-modulok telepítését és rendellenes működése esetén a probléma elhárítását is, de mivel ez nem törvényi kötelezettsége, ezt csak díjazás ellenében tudja vállalni. A végrehajtás szabályait nem a TARR Kft. ÁSZF-je határozza meg. A CA-modul telepítési és működési problémáinak elhárításával kapcsolatos díjakról érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

A TARR Kft.-nél vásárolt CA-modulokra is kiterjednek azok a szavatossági és jótállási feltételek, amelyek bármely más kereskedelmi forgalomban értékesített árucikkekre is vonatkoznak. A jelenleg érvényes jogszabályok alapján a TARR Kft.-nél vásárolt CA-modulokra 24 hónap szavatosságot vállalunk. A CA-modul értékesítési ára bruttó 10.000 Ft alatti, így jótállást (garanciát) nem vállalunk, értékesítéskor garancia jegyet nem biztosítunk.

A vonatkozó jogszabályok értelmében a TARR Kft. vállalja, hogy az értékesítéstől számított 14 munkanapon belül visszavásárolja az értékesített CA-modult.

Kérjük, a vásárlást igazoló számlát őrizd meg, mert ezzel tudod igazolni a vásárlás tényét. A vásárlást igazoló számla nélkül sajnos nem áll módunkban sem a kötelező visszavásárlást, sem a szavatosságot vállalni.