{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

CA-modul és dekódoló kártya

Digitális kártyaolvasó és dekódoló kártya segítségével láthatod a kódolt digitális adásokat, melyekre előfizettél.

CA-modul és Smart kártya

Mi az a CA-modul, és miért van rá szükség?

A CA-modul egy arra alkalmas televízióba (ún. DVB-C tunerbe) helyezhető kártyafogadó egység, melybe a kódolt digitális csatornák vételére jogosító kártya illeszthető. Segítségével láthatod a kódolt digitális adásokat, melyekre előfizettél. A CA-modul előnye, hogy nincs szükség külön médiaeszközre (set-top-boksz), így nincs plusz távirányító és nincs további áramfogyasztás sem. A CA-modult a hozzá tartozó dekódoló kártyával együtt csak be kell helyezned az arra alkalmas televíziódba és pár perc múlva a készüléked távirányítójával már kapcsolhatsz is a kódolt adások között.

Mi az a dekódoló (STBC) kártya?

A TARR Kft.-től bérelt CA-modul kártyaolvasóba helyezhető kártya (fenti kép). A kártya segítségével válnak elérhetővé a kódolt tematikus tv kiscsomagok, melyekre előfizettél.

CA-modul fogadására alkalmas televíziók

A televíziód abban az esetben alkalmas CA-modul fogadására, ha rendelkezik DVB-C tunerrel (Common Interface). Erre vonatkozó információt a készülék leírásában találhatsz. A televízió típusára online rákeresve is megtalálhatod ezt az adatot a készülék jellemzőinél.


Ha mostanában tervezel televízió vásárlást, válogass akciós készülékeink közül, melyek mindegyike rendelkezik DVB-C tunerrel!


További információk

Magánelőfizetők esetében egy kábeltv előfizetéshez maximum 3 db dekódolásra alkalmas eszköz csatlakoztatható. Amennyiben 3-nál több eszközön szeretnéd használni a szolgáltatásunkat, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Amennyiben nincs kártya fogadására alkalmas televíziód, lehetőséged van set-top-boksz készülékkel is igénybe venni a tv kiscsomag szolgáltatásunkat.

CA Modul bérleti díjak

Igényelt CA modul darabszáma CA-modul bérleti díjak/hó
Első darab 0 Ft
2-6 darab 200 Ft

Kártyafogadásra alkalmas Set-top boksz bérleti díjak

Igényelt set-top boksz darabszáma Set-top boksz bérleti díjak/ hó
Első darab 390 Ft
2-6. darab 690 Ft

CA modul és set-top boksz használata esetén kártyafelügyeleti díj is fizetendő.

Dekódoló kártyafelügyeleti díjak

Igényelt dekódoló kártya darabszáma Kártyafelügyeleti díj
CA-modul vagy Set-top boksz igénybevétele esetén
Első dekódoló kártya 0 Ft/hó
További dekódoló kártyák 265 Ft/hó

A bérleti díjakat és azok feltételeit az Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz 1. és 2. számú mellékletében találod.

A TARR Kft. a digitális kábeltv szolgáltatását az Elektronikus Hírközlési Törvénnyel és a TARR Kft. Általános Szerződési Feltételével (továbbiakban ÁSzF) összhangban nyújtja. Ennek megfelelően a szolgáltatás átadási pontja a Szolgáltató által kiépített fali aljzat, illetve a koaxiális kábel csatlakozója. Azaz a TARR Kft. által nyújtott szolgáltatásnak nem része a CA-modul, és annak megfelelő üzemeltetése sem.

A CA-modul, annak a szoftvere vagy a televízió, és annak a szoftvere túl van az átadási ponton. Így azok helyes működéséért a TARR Kft. nem vállalja a felelősséget. Így ha azokban hiba lép fel, azt javítani nem köteles sem a vonatkozó jogszabályok, sem a TARR Kft. ÁSZF-je értelmében.

Előfizetőink kényelme érdekében a TARR Kft. vállalja a CA-modulok telepítését és rendellenes működése esetén a probléma elhárítását is, de mivel ez nem törvényi kötelezettsége, ezt csak díjazás ellenében tudja vállalni. A végrehajtás szabályait nem a TARR Kft. ÁSZF-je határozza meg. A CA-modul telepítési és működési problémáinak elhárításával kapcsolatos díjakról érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

A TARR Kft.-nél bérelt CA-modulokra is kiterjednek azok a szavatossági és jótállási feltételek.