Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

Lefedettségi térkép

A TARR Kft. mobil szolgáltatását 3G hálózaton nyújtja.

Országos 2G/EDGE lefedettség

Országos 2G/EDGE lefedettség

Országos 3G/HSPA lefedettség

Országos 3G/HSPA lefedettség

Országos 3G lefedettség

Országos 3G lefedettség

A hálózat nagyítható lefedettségi térképe.


Fogalmak:

Beltéri lefedettség: Mindazon terület, ahol az Előfizető épületek belsejében is képes a Szolgáltatást igénybe venni. A becsült beltéri ellátottság a legalsó, de még a felszín feletti épületrészekre vonatkozik. Az épületek felépítése és a használt építőanyagok nagyban befolyásolják a vételi jelszintet, ezért az előrejelzések egy átlagos struktúrát feltételezve készülnek.

Kültéri lefedettség: Mindazon terület, ahol az Előfizető a Szolgáltatást épületeken kívül képes igénybe venni. Ez megegyezik a besugárzási területtel. E területen is lehetnek olyan épületek, ahol a szolgáltatás épületen belül is elérhető.

GPRS: General Packet Radio Service. Nagysebességű, vezeték nélküli adatátviteli technológia, amely nagy területi lefedést, azonban mérsékelt adatsebességet biztosít. Ahálózat elérhetőségét "G" betű jelzi a térerőt mutató csíkok sarkában.

EDGE: Enhanced Data for GSM Evolution. Gyorsabb kapcsolatot tesz lehetővé, mint a GPRS. "E" betű jelzi a térerőt mutató csíkok sarkában.

3G hálózat: Egyik legelterjedtebb hálózat. Segítségével a telefon használata során az adatok számos különböző technológiát, illetve frekvenciát használva kerülhetnek továbbításra.

HSPA: High Speed Download /Upload Packet Access, Nagy sebességű le- és feltöltésű csomag elérés.

A szolgáltatás jellegéből fakadóan a térkép adatai tájékoztató jellegűek. 4G hálózat egyelőre nem elérhető.