{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Lefedettségi térkép

A TARR Kft. által nyújtott mobil internet-hozzáférési szolgáltatás lefedettségét ellenőrző alkalmazás a Vodafone Magyarország Zrt. honlapjáról érhető el.
A lefedettségi térképen a TARR Kft. vonatkozásában kizárólag a 2G, 3G, 4G hálózatok adatai relevánsak.


Fogalmak:

Beltéri lefedettség: Mindazon terület, ahol az Előfizető épületek belsejében is képes a Szolgáltatást igénybe venni. A becsült beltéri ellátottság a legalsó, de még a felszín feletti épületrészekre vonatkozik. Az épületek felépítése és a használt építőanyagok nagyban befolyásolják a vételi jelszintet, ezért az előrejelzések egy átlagos struktúrát feltételezve készülnek.

Kültéri lefedettség: Mindazon terület, ahol az Előfizető a Szolgáltatást épületeken kívül képes igénybe venni. Ez megegyezik a besugárzási területtel. E területen is lehetnek olyan épületek, ahol a szolgáltatás épületen belül is elérhető.

GPRS: General Packet Radio Service. Nagysebességű, vezeték nélküli adatátviteli technológia, amely nagy területi lefedést, azonban mérsékelt adatsebességet biztosít. Ahálózat elérhetőségét "G" betű jelzi a térerőt mutató csíkok sarkában.

EDGE: Enhanced Data for GSM Evolution. Gyorsabb kapcsolatot tesz lehetővé, mint a GPRS. "E" betű jelzi a térerőt mutató csíkok sarkában.

3G, 4G hálózat: Legelterjedtebb hálózatok. Segítségükkel a telefon használata során az adatok számos különböző technológiát, illetve frekvenciát használva kerülhetnek továbbításra.

HSPA: High Speed Download /Upload Packet Access, Nagy sebességű le- és feltöltésű csomag elérés.