Fontos információ!

Ügyfélszolgálataink a vonatkozó Kormányrendelet értelmében 2021. április 7-től NYITVA TARTANAK.

RÉSZLETEK

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

MOST DUPLÁN MEGÉRI E-SZÁMLÁRA VÁLTANI!

201904-eszamla-aloldal

Fizesd elektronikus úton számláidat és amellett, hogy segítesz nekünk óvni környezetünket, még dupla kedvezményt is kapsz!


Miért érdemes e-számlára váltanod?

  • DUPLA KEDVEZMÉNY JÁR: Ha elektronikus úton fizeted számláidat, az eddigi 200 Ft-os jóváírás helyett 400 Ft kedvezményt adunk havonta*.
  • GYORSABB: Nincs postai kézbesítés, a számlád kiállítása után azonnal látható ügyfélkapudban és azt e-mail postafiókodba is továbbítjuk.
  • BIZTONSÁGOSABB: Ügyfélkapudhoz csak te férhetsz hozzá, illetéktelenek nem láthatják. Az e-számla minden példánya eredeti és hiteles, digitális aláírással és időbélyegzővel van ellátva és megfelel a jogszabályban előírt követelményeknek. Hivatalos ügyintézésnél (pl: hitelbírálat) ugyanúgy használható, mint a papír alapú számla.
  • KÉNYELMESEBB: Pár kattintással megnézheted, ellenőrizheted és fizetheted számláidat otthonról, vagy bármely okos eszközödről akár útközben is a nap 24 órájában. Fiókodba érkező minden új számláról értesítést kapsz, így biztosan nem feledkezel meg róla. Elektronikus számláid nem vesznek el vagy rongálódnak meg, elektronikus formában tárolódnak és azokat bármikor néhány másodperc alatt akár évekre visszamenőleg is előkeresheted.
  • ÓVJUK VELE KÖRNYEZETÜNKET: Az elektronikus számlához egyetlen fát sem kell kivágni, energiát és vizet is megtakarítunk. Továbbá hozzájárulunk az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez. Légy partnerünk abban, hogy élhető környezetet őrizzünk meg gyermekeink és unokáink számára!

Hogyan válthatsz e-számlás fizetésre?

  • Ahhoz, hogy e-számlára válts, szükséged van ügyfélkapu regisztrációra. Ha még nem regisztráltál ügyfélkapunkon, itt megteheted.
  • Ügyfélkapudon a beállítások menüpont alatt a számlázás típusát e-számlás fizetésre módosíthatod.
  • Az e-számlás fizetésre váltást igényelheted személyesen ügyfélszolgálatainkon vagy telefonon a 1223-as hívószámon is.

Csoportos beszedési megbízással kapcsolatos információkról itt olvashatsz.

*A havi bruttó 400 Ft jóváírást abban az esetben biztosítjuk lakossági Ügyfeleinknek, ha az adott hónapban csak elektronikus úton fizetett a TARR Kft. felé és az adott hónap során az egyenlege nem mutatott tartozást, volt legalább bruttó 400 Ft értékben esedékes számlája és számláit határidőre teljesítette. Továbbá, ha az adott hónapban nem állítottunk ki számára papír alapú számlát. Elektronikus úton történő fizetésnek számít: átutalás, csoportos beszedés, online bankkártyás fizetés, ügyfélszolgálatainkon bankkártyával történő fizetés. A dupla jóváírást először a feltételek teljesülését követő hónap számlázásakor érvényesítjük.