{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

AZ IDŐD PÉNZ!

Válts e-számlára most még egyszerűbben!

201904-eszamla-aloldal

Fizesd elektronikus úton számláidat, óvjuk együtt környezetünket!


Miért érdemes e-számlára váltanod?

 • GYORSABB: Nincs postai kézbesítés, a számlád kiállítása után e-mailben továbbítjuk. Amennyiben rendelkezel ügyfélkapuval, azonnal látható ügyfélkapudban is.
 • BIZTONSÁGOSABB: Ügyfélkapudhoz csak Te férhetsz hozzá, illetéktelenek nem láthatják. Az e-számla minden példánya eredeti és hiteles, digitális aláírással és időbélyegzővel van ellátva és megfelel a jogszabályban előírt követelményeknek. Hivatalos ügyintézésnél (pl: hitelbírálat) ugyanúgy használható, mint a papír alapú számla.
 • KÉNYELMESEBB: Pár kattintással megnézheted, ellenőrizheted és fizetheted számláidat otthonról, vagy bármely okos eszközödről akár útközben is a nap 24 órájában. Fiókodba érkező minden új számláról értesítést kapsz, így biztosan nem feledkezel meg róla. E-számláid nem vesznek el vagy rongálódnak meg, elektronikus formában tárolódnak és azokat bármikor néhány másodperc alatt akár évekre visszamenőleg is előkeresheted.
 • ÓVJUK VELE KÖRNYEZETÜNKET: Az elektronikus számlához egyetlen fát sem kell kivágni, energiát és vizet is megtakarítunk. Továbbá hozzájárulunk az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.

  Légy partnerünk abban, hogy élhető környezetet őrizzünk meg gyermekeink és unokáink számára!

Az e-számlára váltással számos kedvezményünk lehetősége nyílik meg előtted:

 • Élvezd a Tarr Pakk előnyeit, startolj rá a 121.000 Ft maximum elérhető legnagyobb összértékű havidíj- és készülékkedvezményeinkre!
 • Innen már csak pár kattintás az ügyfélkapu! Regisztrálj és intézd további ügyeidet is online!

E-pack kedvezmény: Az akció igénybevétele esetén az Előfizető vállalja, hogy legkésőbb a szerződéskötéstől számított 2. hónaptól elektronikus számlázást (e-számla) és elektronikus díjfizetési módot vesz igénybe. Az Előfizető vállalja, és tudomásul veszi, hogy amennyiben az akció feltételeit nem teljesíti adott hónapban, a szolgáltató szolgáltatási végpontonként az adott hónapra vonatkozóan bruttó 500 Ft E-pack nem teljesítési díjat érvényesít. Amennyiben a feltételek ismét fennállnak, a Szolgáltató ismét érvényesíti a kedvezményt. Elektronikus díjfizetésnek minősül: banki átutalás, csoportos beszedési megbízás, virtuális bankkártya tranzakció (ügyfélkapun keresztül).
Tarr Pakk Együttállási kedvezmény feltétele: 2023.04.01. után helyhez kötött internetre vagy azt tartalmazó kombi csomagra szerződést kötő és emellett azonos ügyfél azonosítón 2023.04.01. után Kapcsolat Mobil csomagra szerződést kötő lakossági Előfizetők vehetnek részt az akcióban. A kedvezményre azon előfizetők jogosultak, akik részére adott hónapban a szolgáltató elektronikus számlát állított ki és azt az Előfizető határidőre, elektronikus díjfizetési móddal rendezte.

Hogyan válthatsz e-számlás fizetésre?

 • Ahhoz, hogy e-számlára válts, alapvetően elegendő, ha rendelkezel e-mail címmel.
 • Az e-számlás fizetésre váltást igényelheted személyesen ügyfélszolgálatainkon vagy telefonon a 1223-as hívószámon is.
 • Nem szükséges az ügyfélkapu regisztráció, de ahhoz, hogy az e-számla minden előnyét élvezhesd, érdemes ügyfélkapuval rendelkezned. Ha még nem regisztráltál ügyfélkapunkon, itt megteheted.
 • Ebben az esetben az ügyfélkapudon a beállítások menüpont alatt a számlázás típusát módosítsd e-számlás fizetésre.

Csoportos beszedési megbízással kapcsolatos információkról itt olvashatsz.

E - számlához kapcsolódó akciónk:

A havi bruttó 400 Ft jóváírást abban az esetben biztosítjuk lakossági Ügyfeleinknek, ha a vizsgált hónapban volt esedékes e-számlája, nem készült papír alapú számlája, csak elektronikus úton fizetett a TARR Kft. felé, továbbá az adott hónap során az egyenlege nem mutatott tartozást, számláit határidőre teljesítette. A kedvezményt a feltételek teljesítését követően a következő havi számlán érvényesítjük, amennyiben a számla összege legalább bruttó 400 Ft. Elektronikus úton történő fizetésnek számít: átutalás, csoportos beszedés, online bankkártyás fizetés, ügyfélszolgálatainkon bankkártyával történő fizetés. A 2023.04.01. után kötött internet vagy internet tartalmú Kombik ( e-packos csomagok) esetén a kedvezmény nem vehető igénybe.