Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

A kosár tartalma

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.fullPriceOfServices | price }}Ft / hó

Átvételkor fizetendő: {{ basket.fullPriceOfProducts | price }}Ft

MOST DUPLÁN MEGÉRI E-SZÁMLÁRA VÁLTANI!

201904-eszamla-aloldal

Fizesd elektronikus úton számláidat ügyfélkapunkon keresztül és amellett, hogy segítesz nekünk óvni környezetünket, még dupla kedvezményt is kapsz!


Miért érdemes e-számlára váltanod?

  • OLCSÓBB: Ha e-számlával fizetsz ügyfélkapudon keresztül, az eddigi 200 Ft-os jóváírás helyett 400 Ft kedvezményt adunk havonta.
  • GYORSABB: Nincs postai kézbesítés, a számlád kiállítása után azonnal látható ügyfélkapudban.
  • BIZTONSÁGOSABB: Ügyfélkapudhoz csak te férhetsz hozzá, illetéktelenek nem láthatják. Az e-számla minden példánya eredeti és hiteles, digitális aláírással és időbélyegzővel van ellátva és megfelel a jogszabályban előírt követelményeknek. Hivatalos ügyintézésnél (pl: hitelbírálat) ugyanúgy használható, mint a papír alapú számla.
  • KÉNYELMESEBB: Pár kattintással megnézheted, ellenőrizheted és fizetheted számláidat otthonról, vagy bármely okos eszközödről akár útközben is a nap 24 órájában. Fiókodba érkező minden új számláról értesítést kapsz, így biztosan nem feledkezel meg róla. Elektronikus számláid nem vesznek el vagy rongálódnak meg, elektronikus formában tárolódnak és azokat bármikor néhány másodperc alatt akár évekre visszamenőleg is előkeresheted.
  • ÓVJUK VELE KÖRNYEZETÜNKET: Az elektronikus számlához egyetlen fát sem kell kivágni, energiát és vizet is megtakarítunk. Továbbá hozzájárulunk az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez. Légy partnerünk abban, hogy élhető környezetet őrizzünk meg gyermekeink és unokáink számára!

Hogyan igényelhetsz e-számlás fizetést?

Ha még nem regisztráltál ügyfélkapunkon, itt megteheted és igényeld tőlünk az e-számlás fizetést!

A havi 400 Ft kedvezményt abban az esetben biztosítjuk Ügyfeleinknek, ha az adott hónapban csak elektronikus úton fizetett a TARR Kft. felé. Elektronikus úton történő fizetésnek számít az is, ha bankkártyával fizet ügyfélszolgálatunkon. A dupla kedvezményt először a 2019. augusztusi számlázáskor érvényesítjük.