RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

Szabjunk gátat közösen a koronavírus terjedésének! Intézd te is otthonról ügyeidet!

Részletek

A kosár tartalma

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.fullPriceOfServices | price }}Ft / hó

Átvételkor fizetendő: {{ basket.fullPriceOfProducts | price }}Ft

Számhordozás

Ügyfeleink szabadon hozhatják hozzánk a régi, már bevált és jól ismert telefonszámaikat a korábbi szolgáltatójuktól azért, hogy jóval kedvezőbb percdíjakért beszélgethessenek, sőt – hálózatunkon belül a nap 24 órájában 0 Ft-os percdíjért hívhatják családtagjaikat, rokonaikat, barátaikat!

Tartsuk diétán a telefonszámlát!

Ügyfélszolgálatainkon készséggel állunk minden kedves leendő telefon Előfizetőnk rendelkezésére és a számhordozás munkájának nagy részét átvállaljuk, de a Te segítséged nélkül nem tudjuk megvalósítani a hordozást.

Mire kell figyelni?

  • Csak olyan telefonszámot lehet a régi szolgáltatótól elhordozni, amely nem köti az Előfizetőt hűségnyilatkozat formájában a régi szolgáltatóhoz.
  • Csak akkor hordozható egy telefonszám, ha az előző szolgáltatónál nincs felhalmozott díjhátralék.
  • Amennyiben lehetséges, a pontos adatszolgáltatás érdekében kérjük hozd be magaddal az előző szolgáltatóval kötött szerződését, hiszen amennyiben pontatlan adatot adnak meg, a számhordozás biztosan sikertelen lesz. Feltétlenül meg kell adni a szolgáltatás pontos helyét, a szerződő fél nevét és az elhordozandó telefonszámok darabszámát, ellenkező esetben a régi szolgáltató nem tudja engedélyezni a számhordozást.
  • A számhordozás ideje az igény bejelentésétől számítva körülbelül 20-25 nap.
  • A számhordozáshoz az igény bejelentésekor meg kell nevezni egy adott napot, ami péntek kivételével a hét bármelyik munkanapja lehet és az igény bejelentésétől számított 20. és 25. nap közé kell hogy essen. Ezen a kijelölt napon egy körülbelül 4 órás intervallumban az Előfizető nem lesz elérhető és ő maga sem tud hívást kezdeményezni.
  • Amennyiben eddig a telefonkészüléket bérleted a szolgáltatótól, akkor azt vissza kell mondani, mert a bérlet akadálya lehet a számhordozásnak.
  • Az egy előfizetéshez tartozó összes telefonszám csak együttesen hordozható. Ez annyit jelent, hogy analóg vonal előfizetése esetén különösebb gond nélkül hordozható az az egyetlen telefonszám, ami az előfizetéshez tartozik. Viszont pl. egy ISDN vonal esetén egy előfizetéshez akár 6-8 vagy még több telefonszám is tartozhat, melyről sok esetben az Előfizetők sem tájékozottak teljes körűen. Ez utóbbi esetben feltétlenül meg kell adni a vezérszámot és a többi telefonszámot is, különben a hordozás sikertelenül fog lezárulni.
  • A számhordozás díjköteles szolgáltatás, melyről tájékoztatást kaphatsz a telefonszolgáltatásunk Általános Szerződéi Feltételeiben, azonban sok esetben ezt a díjat el is engedhetjük!

További tájékoztatásért kérjük fordulj ügyfélszolgálatunkhoz!