{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

HBO MAX

Az HBO Max a WarnerMedia prémium streaming szolgáltatása, ami elsőként gyűjti össze egyetlen közös felületen a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatait és filmjeit.

hbomax-albanner-202202

A vadonatúj streamingélmény 2022. március 8-án váltotta az HBO GO szolgáltatást. Az HBO GO közvetlenül az HBO MAX indulása után már nem elérhető. Az applikáció egy automatikus üzenettel hívja fel a felhasználó figyelmét, hogy töltse le az HBO MAX alkalmazást, melyre egy közvetlen link mutat.

Milyen eszközökön érhető el az HBO MAX?

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streamingeszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon.

Miben más az HBO MAX mint elődje?

Az HBO Max még élvezetesebb nézői élményt kínál a rajongóknak. Funkciói közé tartozik a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillal, három egyidejű stream, előfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz, 5.1-es térhangzás, Dolby Atmos és bizonyos produkciók 4K felbontású elérése.
Tartalmát tekintve: Az HBO Max elsőként gyűjti össze egyetlen közös felületen a Warner Bros., az HBO, DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatait és filmjeit, köztük a Warner Bros. mozifilmjeit mindössze 45 nappal a mozipremier után. Többek között a következő népszerű Warner Bros. filmek válnak elérhetővé a felületen az indulást követő időszakban: Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Richard király és a Tom és Jerry. Az HBO Max új, saját gyártású műsorai között megtalálható többek között a Tizenegyes állomás (Station Eleven), a Peacemaker – Békeharcos, A farkas gyermekei (Raised by Wolves) 2. évada, és az Egyetemista lányok szexuális élete (Sex Life of College Girls). A platformra az amerikai sorozatok mellett több európai saját gyártású műsor is érkezik, többek között a várva várt A besúgó. Emellett jön a Dafne és a többiek (Dafne and the rest), a Kamikaze, a Szexi svédek (Lust), a Ruxx, Enyhülés (The Thaw), és a Garcia! Lesznek non-scripted, tehát forgatókönyv nélküli, improvizált szórakoztató műsorok is, például az Amy babát vár (Expecting Amy), a Ki lesz az új Magic Mike? (Finding Magic Mike), az F-Boy Island - Kamuarcok szigete és a Selena + Séf. A gyerekeknek szóló tartalmak között például a Tini titánok, harcra fel!, a Gumball csodálatos világa, a Tapsi Hapsi és barátai és a Cocomelon is elérhető lesz.

hbomax-filmsav

Korábbi HBO GO regisztrációmmal igénybe tudom venni az HBO MAX szolgáltatását is?

Igen, amennyiben rendelkezel HBO GO fiókkal és engedélyezett eszközzel, úgy az HBO MAX-hoz azonnali hozzáférést kapsz. Az HBO MAX-hoz is ugyanazt a felhasználónév/jelszó párost tudod használni, amit korábban az HBO GO esetén használtál.
Elfelejtetted a jelszavadat?
Kérhetsz jelszó emlékeztetőt az e-mail postafiókodba azzal az e-mail címmel, amit az HBO GO regisztrációkor használtál. A jelszó emlékeztetőt akár előre is lekérheted és az átálláskor, az új alkalmazás letöltése után csak be kell lépned. Amennyiben nem tudod milyen email címről regisztráltál, ekkor új regisztráció szükséges, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan tudok előfizetni az HBO MAX szolgáltatásra?

Az HBO MAX szolgáltatásra pontosan ugyanolyan módon tudsz előfizetni, mint korábban az HBO GO-ra. Ha megrendeled tőlünk az HBO Pak vagy HBO Max Pak TV kiscsomagunk egyikét, díjmentes hozzáférést kapsz az HBO MAX szolgáltatáshoz is.