{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

HBO Max

Az HBO Max a WarnerMedia prémium streaming szolgáltatása, ami elsőként gyűjti össze egyetlen közös felületen a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatait és filmjeit.

hbomax-albanner-202202

Milyen eszközökön érhető el az HBO Max?

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streamingeszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon.

Miben jó az HBO Max?

Az HBO Max élvezetes nézői élményt kínál a rajongóknak. Funkciói közé tartozik a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillal, három egyidejű stream, előfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz, 5.1-es térhangzás, Dolby Atmos és bizonyos produkciók 4K felbontású elérése.
Tartalmát tekintve: Az HBO Max elsőként gyűjti össze egyetlen közös felületen a Warner Bros., az HBO, DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatait és filmjeit, köztük a Warner Bros. mozifilmjeit mindössze 45 nappal a mozipremier után.

Tekintsd meg aktuális kínálatukat weboldalukon!


hbomax-filmsav

Korábbi HBO GO regisztrációmmal igénybe tudom venni az HBO Max szolgáltatását is?

Ma már kevés olyan ügyfelünk akad, aki HBO GO-t használt és még nem váltott az HBO Max-ra, de a válasz: Igen, amennyiben rendelkezel HBO GO fiókkal és engedélyezett eszközzel, úgy az HBO Max-hoz azonnali hozzáférést kapsz. Az HBO Max-hoz is ugyanazt a felhasználónév/jelszó párost tudod használni, amit korábban az HBO GO esetén használtál.

Elfelejtetted a jelszavadat?
Kérhetsz jelszó emlékeztetőt az e-mail postafiókodba azzal az e-mail címmel, amit az HBO GO regisztrációkor használtál. Amennyiben nem tudod milyen email címről regisztráltál, ekkor új regisztráció szükséges, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hogyan tudod elérni az HBO Max szolgáltatást?

2023. áprilistól már több módon is:

Ha megrendeled tőlünk az HBO Pak vagy HBO Max Pak TV kiscsomagunk egyikét, díjmentes hozzáférést kapsz az HBO Max szolgáltatáshoz is.

Válassz Max-os csomagot! A Max elnevezéssel jelölt csomagjaink HBO Max hozzáférést is tartalmaznak!