{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

2024. május 21-től HBO Max helyett Max

A Max minden, amiért az HBO Maxot szereted – többek között a Warner Bros., a Cartoon Network és a DC-univerzum tartalmai – kibővítve kihagyhatatlan, élő sporteseményekkel és olyan népszerű csatornákkal, mint a Discovery, a TLC és a HGTV. Ráadásul bármelyik Max-csomagot választva részese lehetsz a párizsi olimpia minden pillanatának!

202405_max_logo_csatorna_valtozas_1300x400.png

Milyen eszközökön érhető el a Max?

A Max eszközök és platformok széles skáláján elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streamingeszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a http://www.max.com weboldalon.

Miben más a Max, mint az HBO Max?

Nemcsak az olyan új funkciókat élvezheted, mint például a személyre szabás és a keresés kibővített lehetőségei, de szélesebb kínálat is vár. Akár valós bűntényeket, dokumentumfilmeket vagy realityket keresel, akár gasztronómiai, családi vagy otthon témájú műsorokra vágysz, itt mindent megtalálsz. Ha pedig még a kihagyhatatlan, élő sportműsorokat is hozzáveszed, akkor valóban elmondható, hogy bármilyen alkalomról legyen szó, ezt látnod kell!

Tekintsd meg aktuális kínálatukat weboldalukon!


202405_max_filmsav_1300x200.png

Korábbi HBO Max regisztrációmmal igénybe tudom venni a Max szolgáltatását is?

Igen, amennyiben rendelkezel HBO Max fiókkal és engedélyezett eszközzel, úgy a Max-hoz azonnali hozzáférést kapsz. A Max-hoz is ugyanazt a felhasználónév/jelszó párost tudod használni, amit korábban az HBO Max esetén használtál.

Elfelejtetted a jelszavadat?
Kérhetsz jelszó emlékeztetőt az e-mail postafiókodba azzal az e-mail címmel, amit az HBO Max regisztrációkor használtál.

Hogyan tudod elérni a Max szolgáltatást?

Ha megrendeled tőlünk az HBO Pak vagy HBO Max Pak TV kiscsomagunk egyikét, díjmentes hozzáférést kapsz a Max szolgáltatáshoz is.

Válassz Max-os csomagot! A Max elnevezéssel jelölt csomagjaink Max hozzáférést is tartalmaznak!