Tisztelt Ügyfeleink!

Az országos járványügyi helyzet cégünket is arra készteti, hogy egészségvédelmi intézkedéseket vezessünk be. Ennek értelmében kérjük, hogy ügyfélszolgálatainkon használjon arcot elfedő maszkot és tartsa embertársaitól a másfél méteres távolságot. Amennyiben nem rendelkezik maszkkal, tudunk biztosítani Önnek.
Csak a fenti védelmi intézkedéseket betartó ügyfeleinket tudjuk kiszolgálni.
Megértésüket köszönjük!
Vigyázzunk egymásra!

{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Sajtószoba

20210615-sajtoszoba-mohacs-dron

Drónnal vitték át a vezetéket a Duna felett

Drón segítségével függesztették fel a TARR Kft. szupergyors internetet biztosító légkábelét Mohácsnál a Duna felett 2021. június 15-én.

30_eves_a_tarr_kft_nyeremenyatado

Gyors, pontos kiszolgálás, folyamatos fejlesztések – 30 éves a Tarr Kft.

"Három évtized, 8 megye, 350 település és 110 ezer ügyfél, 320 alkalmazott. Röviden így lehet jellemezni a Tarr Kft.-t. amely Dunántúl meghatározó telekommunikációs szolgáltatójává nőtte ki magát.

TarrJanos_TARR30PR

Ahhoz, hogy a távközlésben 30 évig versenyben maradj, folyamatos fejlesztésekre van szükség

"vallja Tarr János az idén 30 éves TARR Kft. ügyvezetője. Vele beszélgettünk az elmúlt időszakról és egy picit a jövőbeli tervekről is.

janos-szgep-felajanlas-hirek

Számítógépeket adományoztunk a rászoruló családoknak

Segítünk, hogy minél több helyre eljusson a digitális oktatás: első körben 30 család kap a számítógépeken túl internetes és kábeltv hozzáférést a tanév végéig.

Tarr János elmondta, hogy járvány megjelenése óta próbálnak segíteni, támogatják például a megyei kórház két alapítványát, de több megkeresés érkezett például egyházaktól is. - írja a teol.hu

Igar Szip projekt

Szupergyors internet Fejér megyében is

A legkorszerűbb technológiával megépült szupergyors internetet adtak át 2019. március 12-én, Igaron.

Tarr János, a TARR Kft. ügyvezetője elmondta, hogy nagy örömmel tettek eleget a fejlesztési megbízásnak, így a lakosok egyéni igényeik szerint juthatnak internetes, televíziós és telefonos szolgáltatáshoz is. - írja a kormany.hu

Hajós

Hajós is vált – Újabb helyi kábelszolgáltatót vásárolt a Tarr Kft.

A TARR Kft. 2018. április 1-től kábeltelevízió, szélessávú internet, helyhez kötött telefon szolgáltatásokat nyújt Hajós településen. A fenti dátummal kezdődően a jelzett településeken az i-TV Digitális Távközlési Zrt., a 3C Távközlési Kft. és a Hajósszolg Kft. az addigi tevékenységét megszünteti.

Legjobb internet szolgáltató

Melyik a legjobb internetszolgáltató?

A PC World az utóbbi évek legátfogóbb kutatásában megkereste hazánk legjobb, leggyorsabb és legmegbízhatóbb internetszolgáltatóit, amelyek hálózatait érdemes használni. 143 különböző internet szolgáltató közül a TARR Kft. bekerült a legjobb 8 szolgáltató versenyébe.

Bede Robi sajtószoba

Bede Róbert sztárséf a Paprikafesztivál színpadán

"Tarr Kft. jóvoltából Gasztro-Robi is fakanalat, no’ meg mikrofont ragadott, hogy több mint két órán át tanítgassa, szórakoztassa az időközben folyton változó közönséget. Aki végig kitartott, az levest, két fő ételt és desszertet is fogyaszthatott, utána már aligha vágyakozott az ebédre." írja a KALOHírek

Kalocsa

Új dimenzióban 2016 májustól a TARR Kft. szolgáltatási kínálata

Kalocsa új telekommunikáció szolgáltatójának ügyvezetője, Tarr János ígéretéhez hűen jelentős léptékű fejlesztéseket indít, amelynek következtében 200 Mbit/sec sebességű internet, valamint kibővített csatorna kínálat érkezik. Az első kalocsai benyomásokról, a jövőben elérhető szolgáltatásokról kérdeztük.

További cikkek

Sajtó megjelenéseink