{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Sajtószoba

202407_paksi_FC_banner_273 × 304.jpg

Új mezszponzort jelentett be a Paksi FC

A továbbiakban a Tarr Kft. neve is szerepel majd a bajnoki ezüstérmes és Magyar Kupa-győztes Paksi FC felszerelésein, jelentette be a klub.

202404_díjátadó

'Kiváló kiszolgálás' 3 kategóriájában is első helyet nyertünk!

2023/2024 évi felmérésben legjobban teljesítő vállalatok a 'Kiváló kiszolgálás' négy kategóriájában részesültek elismerésben, melyből három, a személyes, elektronikus, telefonos kategóriában is első helyet nyertünk el! Mérhetetlenül büszkék vagyunk!

202403_teol_523x393.png

Befejeződött a TARR Kft. beruházása Szekszárdon

Befejeződött a Tarr Kft. 2021-ben indult, több városrészt érintő beruházása, mely keretében a vállalat a meglévő régi koax rendszerét korszerűbb FTTH hálózatra cserélte.

202402_TOLLE_cikk_TJ_kep_517x393.jpg

A jó üzleti kapcsolat alapja a bizalom

A TOLNATEJ Zrt.-vel az elmúlt 20 évünk a hálózatépítésről és a bizalomépítésről szólt. A TOLNATEJ Zrt. és a TARR Kft. Business üzletágának közös projektje jó példa arra, hogy a helyi partnerek közötti együttműködés révén is létrejöhet olyan eredmény, amely a következő évtizedek elvárásainak is képes megfelelni.

janos_kep3_517x393.png

Új korszakot nyitott a TARR Kft.

Az arculati elem változtatása mellett számos újdonsággal is megjelentek, tarr pakk kedvezmények bevezetésével a mobil és vezetékes szolgáltatások együttes megrendelését teszik vonzóbbá, ajánlataik fiatalokat is megszólítanak.

202303_szip_sajto_517x393_TJ

Megérkezett a szupergyors internet az otthonokba

A Marcali járás tizenkilenc településén épített ki újgenerációs hírközlő hálózatot a szekszárdi székhelyű TARR Kft. Ezzel kapcsoloatban tartott sajtótájékoztatót a TARR Kft. Balatonkeresztúron 2023. március 9-én.

szentlaszlo_20230112_tarr.janos.2

Érkezik a szupergyors internet

A szigetvári járás harmincöt településén épül az új, modern hírközlő hálózat. Ezzel kapcsoloatban tartott sajtótájékoztatót a TARR Kft. Szentlászlón 2023. január 12-én.

primadij-janos-sajtoszoba-202203

"A vidék lelke az erős helyi közösségekben rejlik "

A Tolna Megyei Prima Díjat idén a bíráló bizottság Kiemelkedő Társadalmi szerepvállalásért a több, mint 3 évtized alatt a távközlési szektor meghatározó szereplőjévé fejlődő TARR Kft. ügyvezetőjének, TARR Jánosnak ítélte oda.

A friss megyei Prima díjas cégvezetővel beszélgettek a cég fejlődéséről, társadalmi felelősségvállalásról és emberi értékekről.

szip-bkeresztur-hirek

Új optikai hálózatot, gigabites sebességet kap húsz település

Húsz településen épül ki 2022 utolsó negyedévéig a szélessávú internetet is magába foglaló távközlési hálózat a marcali járásban. A szekszárdi TARR Kft. a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében valósítja meg a beruházást.

További cikkek

Sajtó megjelenéseink