{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Szolgáltatásaink

Széles skálájú TV csatornakínálatot nyújtunk előfizetőinknek tematikus kiscsomagokkal és TARR MobilTV alkalmazással. Vezetékes internet hálózatunkon már elérhető az akár 1000 Mbit/s sávszélesség is. Mobil tarifa csomagjaink közül könnyedén megtalálhatod a számodra legkedvezőbbet. Ha mobil internetet szeretnél, igényedet akár előfizetésed mellé, akár önálló mobilnettel is ki tudjuk elégíteni. Vezetékes telefon csomagjaink segítségével hálózaton belül 0 Ft percdíjjal tudsz beszélgetni szeretteiddel.

Tv Díjcsomagok

TV

Több mint 150 digitális, és sok HD minőségben is elérhető csatornánk közül választhatsz. Ha még tartalmasabb szórakozásra vágysz, TV kiscsomagjaink is rendelkezésedre állnak.

Otthoni internet csomagok

Internet

A gondtalan internetezés élményét nyújthatja az akár 1000 Mbit/s sávszélességű internet hálózatunk.

Mobil díjcsomagok

Mobil

Havidíjas csomagjaink közül mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet. Mobil előfizetésed mellé vagy akár önállóan is kínálunk mobil internet csomagokat számodra.

Telefon díjcsomagok Mama

Telefon

A Tele -TARR díjcsomaggal kedvezményes percdíjakkal, hálózaton belül 0 Ft-os percdíjjal telefonálhatsz!

Egyetemes szolgáltatás

Helyhez kötött szélessávú internet-hozzáférési szolgáltatás és helyhez kötött hangszolgáltatás elkülönült és együttes igénybevétele természetes személy végfelhasználók számára, az előfizető választása szerint.