FONTOS INFORMÁCIÓ A DIGITÁLIS OKTATÁSBAN RÉSZTVEVŐKNEK

A középfokú nappali oktatásban részt vevők 30 napig díjmentesen juthatnak vezetékes internet szolgáltatáshoz.

RÉSZLETEK

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

Médiaeszközök vagy set-top-boksz készülékek

Digitális beltéri egység, ismertebb nevén set-top-boksz vagy médiaboksz, egy olyan eszköz, amit a nem DVB-C képes televízió mellé érdemes kihelyezni.

vevoegyseg-banner

A kártya nélküli változata (Free Boksz) a Mini, Alap és Extra csomagokban digitálisan elosztott csatornák vételére alkalmas. A kártyás változata a kódolt digitális - azaz a tematikus digitális kiscsomagokban lévő - csatornák vételéhez szükséges. Az egyetlen feltétel ahhoz, hogy a bokszot csatlakoztatni tudd a televízióhoz az, hogy a készülék rendelkezzen SCART vagy RCA csatlakozóval (AV bemenet).

Most rendkívül kedvezményes áron juthatsz digitális beltéri egységhez!

A TARR Kft. 2019-ben jelentős műszaki fejlesztést hajt végre hálózatán, aminek eredményeként az eddig duplán (analóg és digitális módon is) elosztott kábeltévé csatornák nagy része a fejlesztést követően kizárólag a kiváló minőségű digitális technológiával lesznek láthatók. Ha nincs digitális vételre alkalmas televíziód, szükséged lehet digitális beltéri egységre.

Válaszd a neked legkedvezőbb ajánlatunkat!

Ha nincs előfizetésed valamely digitális kiscsomagunkra:

 • 9.990 Ft-ért tiéd lehet, ha 2 éves határozott idejű szerződést kötsz Alap vagy Extra kábeltv szolgáltatásunkra1
 • 14.990 Ft-ért megvásárolhatod, ha kábeltv előfizetőnk vagy.
 • 2.000 Ft-ért juthatnak 1 db beltéri egységhez 60 év feletti Ügyfeleink.2

Ha előfizetsz valamely digitális kiscsomagunkra:

 • 390 Ft/hó díjért bérelheted az első beltéri egységet
 • 690 Ft/hó díjért bérelhetsz további beltéri egységeket3
 • 9.990 Ft-ért megvásárolhatod.1

1A kedvezményes 9.990Ft-os ár feltétele, hogy a beltéri egység megvásárlásának időpontjától kezdődően 2 év határozott idejű szerződést kötsz Alap vagy Extra kábeltv ill. Alap vagy Extra kábeltv tartalmú Kombi csomagra.
2A 2.000 Ft-os kiemelt kedvezmény 3 évente 1 db eszköz megvásárlására vonatkozik.
3A bérleti díjon felül 210 Ft/hó kártyafelügyeleti díjat is szükséges fizetni.
Amennyiben nem rendelkezel a televíziót és a beltéri egységet összekötő kábellel, 1.000 Ft-ért biztosítunk számodra.


Újrahangolással kapcsolatos tudnivalók

Amennyiben a televíziód újrahangolása szükséges, javasoljuk hogy az alábbi technikai paramétereket állítsd be. Azon készülékeknél, ahol ezen paraméterek beállításra kerültek/kerülnek, várhatóan a közeljövőben nem kell a beállításokon módosítani, elég egy újrakeresést/hangolást indítani.

Kézi beállítási paraméterek:

Amennyiben a hálózati keresési opciót választod, akkor a lenti beállítási paraméterekkel tudod megtalálni a csatornákat.

 • Kezdő frekvencia: 370 MHz (370000 kHz)
 • Végfrekvencia: 850 MHz (850000 kHz)
 • Jelátviteli sebesség: 6875 kS/s
 • Moduláció: 256 QAM
 • Hálózati azonosító: 102

Set-top-boksz készülékek újrahangolási útmutatói

médiaeszköz

TechniSat - TechniStar K4 ISIO

Kártyás boksz

útmutató
technistar-k2-isio-450x305

TechniSat -TechniStar K2 ISIO

Kártyás boksz

útmutató
médiaeszköz

Intek HD-C13F

Kártya nélküli boksz

útmutató
Médiaeszköz

Intek HD-C76CX

Kártyás boksz

útmutató
technisat-ce-box-450x305

TechniSat CE HD

Kártya nélküli boksz

útmutató
technibox-k1

TechniBox K1

útmutató

Letölthető és nyomtatható használati útmutatók a bokszok újrahangolásához:

Gyerekzár funkció beállítása

Újrahangolás után az eddig beállított gyerekzár funkciók törlődnek. Ha továbbra is igénybe szeretnéd venni, az alábbi beállításokat kell elvégezned.

A TARR Kft. kínálatában elérhető set-top-bokszok rövidített beállítási útmutatói:

Global GCR 300 CX: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe (ha be van kapcsolva a gyerekzár, akkor a főmenübe is jelszóval (0000) tudsz belépni.) majd válaszd ki a gyerekzár menüpontot. Ha be van kapcsolva a gyerekzár, akkor a gyerekzár menüpontban semmit nem kell tennünk. Ha nincs bekapcsolva, akkor kapcsold be, majd lépj vissza a főmenübe. Ez után a nyilak segítségével állj a csatornaszerkesztés menüpontra és az OK gomb megnyomása után a nyilak segítségével válaszd ki a gyerekzár funkciót . A nyilak segítségével állj a lezárni kívánt csatornára és nyomd meg ismét az OK gombot. Mostantól a csatorna gyerekzár alatt van, amit egy kis szimbólum (lakat) is jelez a csatorna név mellett. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (0000) bevitele után láthatod.

INTEK C30CX: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe (ha már volt korábban zárolt csatorna,akkor a szülői felügyelet menübe is csak jelszóval (1234) enged be), majd válaszd ki a csatorna zárolása opciót a függőleges nyíl gombokkal a gyerekzár/szülői felügyelet menüben, majd nyomd meg az OK gombot. Válaszd ki a zárolni kívánt csatornát, a függőleges nyíl, a PR +/-, az oldalváltó fel/le kettős nyíl vagy a számjegy gombok segítségével, majd nyomd meg az OK gombot. A kiválasztott csatorna mellett megjelenik a zárolást jelző szimbólum (lakat). Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (1234) bevitele után láthatod.

INTEK C700: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe (ha már volt korábban zárolt csatorna,akkor a szülői felügyelet menübe is csak jelszóval (0000) enged be) majd válaszd ki a csatorna zárolása opciót a függőleges nyíl gombokkal a gyerekzár/szülői felügyelet menüben, majd nyomd meg az OK gombot. Válaszd ki a zárolni kívánt csatornát, a függőleges nyíl, a PR +/-, az oldalváltó fel/le kettős nyíl vagy a számjegy gombok segítségével, majd nyomd meg az OK gombot. A kiválasztott csatorna mellett megjelenik a zárolást jelző szimbólum (lakat). Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Miután kiválasztottad az összes lezárni kívánt csatornát, nyomd meg a piros gombot, ezzel mented a beállításokat. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (0000) bevitele után láthatod.

INTEK HD C63CX: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe, majd válaszd ki a csatorna zárolása opciót a függőleges nyíl gombokkal a gyerekzár/szülői felügyelet menüben, majd írd be a jelszót. Válaszd ki a zárolni kívánt csatornát, a függőleges nyíl, a PR +/-, az oldalváltó fel/le kettős nyíl vagy a számjegy gombok segítségével, majd nyomd meg az OK gombot. A kiválasztott csatorna mellett megjelenik a zárolást jelző szimbólum (lakat). Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (1111) bevitele után láthatod.

KAON HD S220/S660: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe és a nyilak segítségével lépj a rendszerbeállítások menüpontra (itt kérhet jelszót: 0000), majd kapcsold be a szülői tiltás funkciót. A nyilak segítségével lépj vissza a főmenübe és válaszd ki a csatorna szerkesztése menüpontot. A nyilak segítségével a lezárandó csatornákra állva, nyomd meg a SUB-T gombot. Lezár funkció kiválasztása után nyomj egy OK gombot és jelöld ki a zárolni kívánt csatornákat, majd OK gombbal mentsd el. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomj OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (0000) bevitele után láthatod.

TechniStar K2 ISIO: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe, a nyilak segítségével állj a Beállítások menüpontra és azon belül válaszd ki a gyerekzár funkciót. Ha már be volt kapcsolva a gyerekzár funkció, akkor itt is kérhet jelszót (0000). A tartalmak engedélyezése után válaszd ki a csatornát, sárga gomb lenyomásával hitelesítsd. A Beállítások elfogadásához a boxot újra kell indítani, jelszó 0000. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod a sárga gombot, akkor a gyerekzár kikódolásra kerül.

TechniStar K1 CSP: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe, a nyilak segítségével állj a Beállítások menüpontra és azon belül válaszd ki a gyerekzár funkciót. Ha már be volt kapcsolva a gyerekzár funkció, akkor itt is kérhet jelszót (0000). A tartalmak engedélyezése után válaszd ki a csatornát, sárga gomb lenyomásával hitelesítsd. A Beállítások elfogadásához a boxot újra kell indítani, jelszó 0000. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod a sárga gombot, akkor a gyerekzár kikódolásra kerül.

Amennyiben további kérdésed merül fel, technikai segítségre van szükséged, kérjük, keress bennünket elérhetőségeinken!