Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

Projekt:

Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a TARR Kft.-nél a Paksi járásban

Aloldali banner hálózatfejlesztés

Projekt azonosító száma: GINOP-3.4.1-15-2018-00313
Pályázati forrás: Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Újgenerációs és NGA hálózatok fejlesztése tárgyú pályázata
Kedvezményezett neve, címe: „TARR” Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, 7100 Szekszárd, Kadarka u. 18.
Projekt költségvetése: 30,82 millió Ft
Megítélt támogatás: 15,41 millió Ft
Támogatás mértéke: 50%
Projekt befejezésének dátuma: 2020.12.29.

Projekt bemutatása:
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 3.4.1-2015-ös konstrukció célja a kevésbé fejlett régiókban legalább 30 Mbps sávszélességet biztosító hálózati infrastruktúra kiépítésének megvalósítása újgenerációs szélessávú (NGA) technológia fejlesztésével, azokon a településeken, ahol eddig nem volt elérhető, elősegítve ez által a digitális szolgáltatások elterjesztését és az állampolgárok, valamint a vállalkozások számára a digitális világba való beilleszkedést. Ezen felül cél az optikai körzethálózattal még el nem ért települések szélessávú hálózatba való bekapcsolása. A projekt keretében és a beruházás részeként a Paksi járásban Bölcske, Dunaföldvár, Paks és Tengelic településeken közel 200 igényhely ellátására épít ki újgenerációs szélessávú távközlési hálózatot a TARR Kft.