{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Projekt:

Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a TARR Kft.-nél a Szigetvári járásban (hozzáférési)

Aloldali banner hálózatfejlesztés

Projekt azonosító száma: GINOP-3.4.1-20-2021-00013
Pályázati forrás: Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, "Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése (2. ütem)" tárgyú felhívás
Kedvezményezett neve, címe: „TARR” Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, 7100 Szekszárd, Kadarka u. 18.
Projekt költségvetése: 870,65 millió Ft
Megítélt támogatás: 783,58 millió Ft
Támogatás mértéke: 90%
Projekt befejezésének dátuma: 2023.09.05.

Projekt bemutatása:
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 3.4.1-20-as konstrukció célja a kevésbé fejlett régiókban a legalább 30 Mbps sávszélességet biztosító hálózati infrastruktúra (hozzáférési hálózat) kiépítésének megvalósítása újgenerációs szélessávú (NGA) technológia fejlesztésével azokon a településeken, ahol eddig az nem volt elérhető, elősegítve ezáltal a digitális szolgáltatások elterjesztését és az állampolgárok, valamint a vállalkozások számára a digitális világba való beilleszkedését, továbbá a folyamatosan növekvő használati intenzitás és sávszélesség-igény kielégítését. Ezen felül cél az optikai felhordó hálózattal még el nem látott települések nagy sebességű hálózati infrastruktúrába történő bekötése is. A projekt keretében és a beruházás részeként a Szigetvári járásban Almamellék, Almáskeresztúr, Basal, Bánfa, Botykapeterd, Csebény, Dencsháza, Endrőc, Gyöngyösmellék, Horváthertelend, Ibafa, Katádfa, Kétújfalu, Kisdobsza, Kistamási, Magyarlukafa, Merenye, Molvány, Nagydobsza, Nagyváty, Patapoklosi, Pettend, Rózsafa, Somogyhatvan, Somogyhárságy, Somogyviszló, Szentegát, Szentlászló, Szigetvár, Szulimán, Teklafalu, Tótszentgyörgy, Várad, Vásárosbéc és Zádor településeken több, mint 2.800 igényhely ellátását biztosító, a legkorszerűbbnek számító, FTTH technológiát alkalmazó, optikai kábeles, gigabitképes hírközlő hálózat épült ki.