{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Projekt:

Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a TARR Kft. – Magyar Telekom Nyrt. konzorciumnál a Lenti járásban

Aloldali banner hálózatfejlesztés

Projekt azonosító száma: GINOP-3.4.1-15-2016-00226
Pályázati forrás: Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Újgenerációs és NGA hálózatok fejlesztése tárgyú pályázata
Kedvezményezett neve, címe: „TARR” Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, 7100 Szekszárd, Kadarka u. 18.
Projekt költségvetése: 485,82 millió Ft
Megítélt támogatás: 437,24 millió Ft
Támogatás mértéke: 90%
Projekt befejezésének dátuma: 2020.03.10.

Projekt bemutatása:
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 3.4.1-2015-ös konstrukció célja a kevésbé fejlett régiókban legalább 30 Mbps sávszélességet biztosító hálózati infrastruktúra kiépítésének megvalósítása újgenerációs szélessávú (NGA) technológia fejlesztésével, azokon a településeken, ahol eddig nem volt elérhető, elősegítve ez által a digitális szolgáltatások elterjesztését és az állampolgárok, valamint a vállalkozások számára a digitális világba való beilleszkedést. Ezen felül cél az optikai körzethálózattal még el nem ért települések szélessávú hálózatba való bekapcsolása. A projekt keretében és a beruházás részeként a Lenti járásban így Bödeháza, Gáborjánháza, Gosztola, Hernyék, Kányavár, Lendvadedes, Pördefölde, Szécsisziget, Szijártóháza és Zalaszombatfa településeken összesen közel 400 igényhely ellátását biztosító, újgenerációs szélessávú távközlési hálózat épült ki.