{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Projekt:

Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése a TARR Kft.-nél a Marcali járásban (hozzáférési)

Aloldali banner hálózatfejlesztés

Projekt azonosító száma: GINOP-3.4.1-20-2021-00011
Pályázati forrás: Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, "Újgenerációs NGA és felhordó hálózatok fejlesztése (2. ütem)" tárgyú felhívás
Kedvezményezett neve, címe: „TARR” Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, 7100 Szekszárd, Kadarka u. 18.
Projekt költségvetése: 572,68 millió Ft
Megítélt támogatás: 515,41 millió Ft
Támogatás mértéke: 90%
Projekt befejezésének dátuma: 2023.07.23.

Projekt bemutatása:
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 3.4.1-20-as konstrukció célja a kevésbé fejlett régiókban a legalább 30 Mbps sávszélességet biztosító hálózati infrastruktúra (hozzáférési hálózat) kiépítésének megvalósítása újgenerációs szélessávú (NGA) technológia fejlesztésével azokon a településeken, ahol eddig az nem volt elérhető, elősegítve ezáltal a digitális szolgáltatások elterjesztését és az állampolgárok, valamint a vállalkozások számára a digitális világba való beilleszkedését, továbbá a folyamatosan növekvő használati intenzitás és sávszélesség-igény kielégítését. Ezen felül cél az optikai felhordó hálózattal még el nem látott települések nagy sebességű hálózati infrastruktúrába történő bekötése is. A projekt keretében és a beruházás részeként a Marcali járásban Balatonberény, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdő, Balatonújlak, Csömend, Főnyed, Hosszúvíz, Marcali-Bize, Marcali-Horvátkút, Nemesdéd, Nemesvid, Nikla, Pusztakovácsi, Somogysámson, Somogysimonyi, Somogyszentpál, Somogyzsitfa, Szegerdő és Táska településeken közel 3.600 igényhely ellátását biztosító, a legkorszerűbbnek számító, FTTH technológiát alkalmazó, optikai kábeles, gigabitképes hírközlő hálózat épült ki.