{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

TÁJÉKOZTATÓ

A NET-TV Zrt., Digi Kft. és a Triotel Távközlési Kft. szeretne köszönetet mondani Önnek és minden kedves Ügyfelének, hogy megtisztelték bizalmukkal és egyes távközlési szolgáltatásaik igénybevételéhez őket választották. 2024. szeptember 01. napjával az Ön által igénybe vett valamennyi szolgáltatás nyújtását a TARR Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (székhely: 7100 Szekszárd, Kadarka u . 18.) veszi át.
Az alanyváltozás során az előfizetői szerződés Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályai szerint járunk el.

Mit jelent az Ön számára ez a változás?
A Szolgáltató személyében bekövetkezett változás miatt a korábbi vonatkozó  Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSzF) helyébe az alábbi változások lépnek életbe:
- a TARR Kft. műsorterjesztési szolgáltatásra irányadó ÁSzF-ei és Előzetes Tájékoztatása
- a TARR Kft. helyhez kötött internet-hozzáférés szolgáltatásra vonatkozó ÁSzF-ei és Előzetes Tájékoztatása
- a TARR Kft. helyhez kötött telefonszolgáltatásra vonatkozó ÁSzF-ei és Előzetes Tájékoztatása
Az alanyváltozást követően a hatályos előfizetői szerződése szerinti havi előfizetési díja nem változik, az igénybe vett díjcsomagjának elnevezése és tartalma a fenti ÁSzF-ei szerinti TARR díjcsomagra módosul.


A módosítással érintett Előfizető jogosult felmondani az előfizetői szerződést határozott időtartamú szerződés esetén azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül, a levelekben megküldött értesítés kézhezvételétől számított 45 napon belül: határozatlan időtartamú szerződés esetén bármikor azonnali hatállyal. Amennyiben az Előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést az ebből eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg és a szerződést jogosult a határozott időtartam lejárta előtt felmondani, a Szolgáltató kizárólag a készülékvásárlásból eredő kedvezményeket követelheti.

Tájékoztató kisfilmünk a Forráskút, Bordány, Zsombó településen élő, Szélmalomtól (NET-TV Zrt. és Triotel Távközlési Kft.) átvett Előfizetőink számára

Hasznos információk az átvétellel kapcsolatban, konkrét akciók az adott településen élők számára, hálózatfejlesztés, digitalizáció, újdonságok, TV hangoláshoz segítség.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk augusztus 30-szeptember 2. között az adott településeken kitelepüléseinken, ahol értékesítő kollégánkkal személyesen átbeszélheted és meg is kötheted a legoptimálisabb TARR telekommunikációs csomagod!

Tájékoztató kisfilmünk a NET-TV-től (NET-TV Zrt. és Digi Kft.) átvett Előfizetőink számára

Hasznos információk az átvétellel kapcsolatban, konkrét akciók az adott településen élők számára, hálózatfejlesztés, digitalizáció, újdonságok, tv hangoláshoz segítség.
A korábbi NET-TV-s ügyfélszolgálatok helyén Bácsalmáson illetve Jánoshalmán szeptember 2-án nyílnak Értékesítési Pontjaink. Új Értékesítési Pontunk nyílik Mórahalmon. Értékesítő kollégánkkal személyesen átbeszélheted és meg is kötheted a legoptimálisabb TARR telekommunikációs csomagod!

KÁBELTV

A TARR Kft. digitalizálásának és hálózatkorszerűsítésének következtében a TV kínálat a legkiválóbb digitális minőségben lesz elérhető Prémium KTV csomagunkban már 67 csatorna HD minőségben érhető el, Az elavult analóg csatornák vételezésének lehetősége megszűnik:
- 2024. szeptember 1-jén Bócsa, Forráskút, Zsombó, Bordány településeken
- 2024 őszén Ásotthalom, Bácsalmás, Bácsbokod, Bácsborsód, Bácsszőlős, Balotaszállás, Borota, Csávoly, Csikéria, Gara, Harkakötöny, Imrehegy, Jánoshalma, Katymár, Kelebia, Kéleshalom, Kisszállás, Kunbaja, Kunfehértó, Madaras, Mátételke, Mélykút, Mórahalom, Öttömös, Pirtó, Pusztamérges, Rém, Ruzsa, Szeremle, Tataháza, Tompa, Üllés, Zákányszék, Zsana  településeken.
Az új kínálat az arra alkalmas eszközökön hangolást követően válik elérhetővé. Hangolás segítséget weboldalunkon, a https://tarr.hu/ujrahangolas érhet el, vagy hívja a 1223-as telefonszámot, hogy igényét rögzíteni tudjuk. TV hangoláshoz segítséget hétfőtől vasárnapig 8:00- 21:00 között már augusztusban is kérhet, így a szeptemberi átálláskor kollégáink a lehető leghamarabb segítségére lehetnek.
Leggyorsabban hangolási útmutatóink segítségével
egyedül is el tudják végezni.

Ahhoz, hogy minden kedves Ügyfelünk a változtatás minden előnyét maradéktalanul élvezhesse, digitális vételre alkalmas televíziókészülékre lesz szüksége.

Az Ön által előfizetett kábeltévé csomag vételéhez új média eszközökre ( set-top-boksz, CA-modul) is szükség lehet, melyet kollégáink Bócsán előzetes egyeztetés után kivisznek Önhöz és üzembe is helyezik 2024. augusztus hónap folyamán.

VÁLTSON TARR CSOMAGJAINK EGYIKÉRE ÉS VIGYE HAZA TV KÉSZÜLÉKÉT BOMBA ÁRON!

zephir_zv32hd.png

ZEPHIR

HD Ready
LED TV

ZV32HD

Kombi csomag mellé kedvezménnyel csökkentett ár:
990 Ft

KTV csomag mellé kedvezménnyel csökkentett ár:
9.990 Ft*

*Termékvásárlási akció: A TV vásárlási akcióban azon lakossági, korábban NET-TV Zrt. illeteve Triotel Kft. Előfizetők vehetnek részt, akik esetében alanyváltozás miatt 2024.09.01. napjával a NET-TV Zrt. illetve Triotel Kft. által üzemeltetett vezetékes hálózaton keresztül igénybe vett valamennyi szolgáltatás nyújtását a TARR Kft. veszi át. Az akció ügyfélszámonként 1x vehető igénybe olyan Előfizetők körében, akik 2 év határozott idejű szerződést kötnek valamely Kombi csomagra vagy Önálló KTV csomagra és a vásárlás napját megelőző 3 hónapban díjtartozás miatt nem kerültek felszólításra, valamint a vásárlás napján nincs lejárt fizetési határidejű számlájuk. Az akcióban teljesen új Előfizetők nem vehetnek részt. Az akcióban igénybe vehető készülékvásárlási kedvezmény mértéke Kombi szerződés esetén 50.000 Ft; Önálló KTV szerződés esetén, amennyiben a végponton kizárólag KTV szolgáltatás van az Előfizető nevén: 41.000 Ft. Az akció a készlet erejéig és a visszavonásig érvényes. A szolgáltató jogosult indoklás nélkül bármely Előfizetőt kizárni az akcióból. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.

Forráskút, Bordány és Zsombó településeken 2024. augusztus 30 - szeptember 2. között hétköznapokon 8:00-17:00, hétvégén 9:00-14:00 között az alábbi helyszíneken várjuk leendő Ügyfeleinket, érdeklődéssel, szerződés kötéssel valamint a digitális vételre alkalmas eszközök átvétele céljából:

Forráskút Jerney János Művelődési Ház, Forráskút, Petőfi Sándor utca 3. (számítógépes kisterem)
Bordány Faluház, Park tér 1.
Zsombó József Attila Közösségi Ház és Könyvtár, Alkotmány utca 1.

Minden további település esetében az átállás 2024. őszén várható, így az eszközök Bácsalmás, Jánoshalma és Mórahalom településeken szeptemberben az alábbi ügyfélszolgálatainkon lesznek beszerezhetőek:

Bácsalmás: 6430 Bácsalmás, Szent János utca 17.
Jánoshalma:
6440 Jánoshalma, Dózsa György utca 80.
Mórahalom:
6782 Mórahalom, Röszkei út 1.
Nyitva tartás


INTERNET Akár 150, 300, 500, 1000 Mbit/s sávszélesség! TARR GIGANET! EZ HASÍT!


Hálózatfejlesztésünknek köszönhetően szinte minden internetcsomagunk sávszélességét az átállásokkal egyidőben megemeljük.
Díjmentes WiFi-s modem! Rendelje meg internet-szolgáltatásunkat, ha gyorsan és gondtalanul szeretné használni a világhálót! Ismeri a Mesh technológiát? Hozzon létre egységes otthoni WiFi hálózatot és az egész otthonában élvezheti a kifogástalan internet élményét.

Harta internet

TARR MOBIL

A TARR Kft. rendkívül kedvező ár-érték arányú mobiltelefon-, illetve mobilinternet-szolgáltatást is nyújt Ügyfeleinek. Kapcsolat mobilcsomagjaink közt Ön is megtalálja telefonálási szokásaihoz leginkább illőt.
Alacsony havidíj mellett korlátlanul beszélgetne, sőt internetezne is?

Kapcsolat Start Kapcsolat ON Kapcsolat Korlátlan + Kapcsolat Optimum + Kapcsolat Prémium +
Ha kis költségű,
tudatosan
megtervezett
telefon csomagra
vágyik.
Kis beszéd NAGY
NETTEL!
Élvezze a korlátlanság érzését minden belföldi hálózatban! Az 1 GB adatmennyiség biztosítja az online elérhetőségét is. Önnek való díjcsomag, ha korlátlanul szeretne beszélgetni TARR vezetékes és mobil irányba, fontos, hogy online is elérhető legyen. A korlátlanság
érzését élvezheti minden belföldi hálózatban ezzel a csomaggal a még nagyobb - 4 GB adatmennyiségű online elérhetőséggel.
100 perc belföldön*,
min. 1 GB benne
foglalt adat
40 perc belföldön,
min. 12 GB benne
foglalt adat
korlátlan belföldön,
min. 1 GB benne
foglalt adat
100 perc belföldön,
min. 4 GB benne foglalt adat
korlátlan belföldön,
min. 4 GB benne foglalt adat

*Az egyes tarifacsomagokba foglalt lebeszélhetőségek belföldi, alapdíjas irányra vonatkoznak. A mobilszolgáltatás elérhetősége területileg eltérő
lehet, sebessége (Mbit/s): 2G/GSM 0,1/0,06; 3G/UMTS 12/1,5; 4G/LTE 100/20. A z előfizetett mobil adatmennyiség belföldön és az EU-ban használható
fel a méltányos használat keretein belül.

Újdonság! Állandó mozgásban van? Vigye magával a TV-zés élményét! A TARR MobilTV díjmentes alkalmazásának segítségével legnépszerűbb tévécsatornáink érhetők el mobileszközökről és számítógépről. Az elérhető csatornák az előfizetett kábeltv fő- és kiscsomagtól függenek. Az alkalmazás hozzáférést biztosít a videótárakhoz is. Érdekel.


VEZETÉKES TELEFON

Meglévő vezetékes telefonos csomagja TELE TARR csomagra vált. Már több, mint 50.000 TARR vezetékes telefonelőfizető beszélget egymással 0 Ft-os percdíjjal. Telefonszámát díjmentesen hordozzuk hálózatunkba. Tájékoztatjuk, hogy a telefonszám hordozása 2024.09.02-án várható. Telefonszámaik nem változnak. Esetenként előfordulhat, hogy az átállás idején a bejövő hívások fogadása átmenetileg akadozni fog..

Harta vezetékes telefon

DÍJFIZETÉS

A TARR Kft. az Ön első számláját 2024. szeptember hónapra vonatkozóan készíti el. A 2024. augusztusra vonatkozó vagy azt megelőző díjakat az előző Szolgáltatónál szíveskedjen befizetni. A TARR Kft. Önnek havonta állítja ki és küldi meg a díjszámláját.

A biztonságos és kényelmes fizetés érdekében javasoljuk, hogy havi számláját elektronikus módon egyenlítse ki az alábbi lehetőségek közül választva.

• Csoportos beszedési megbízás: Amennyiben számláit a jelenlegi Szolgáltatónál csoportos beszedési megbízással rendezi és a Tarr Kft. részére is ilyen módon kívánja kiegyenlíteni havidíjait, új csoportos beszedési megbízás beadása szükséges a számlavezető bankjánál. Számlavezető bankjánál személyesen vagy online felületen keresztül indíthat megbízást. Igény esetén segítséget nyújtunk a csoportos beszedési űrlap kitöltésénél. Megbízás indításához a TARR Kft. által biztosított ügyfélszám szükséges 8 karakterben megadva, vezető nullákkal kiegészítve (például 00012345), ami az Ön díjbeszedési azonosítója lesz. Új TARR ügyfélszámát az első TARR Kft. által kiállított számlán találja.
A TARR Kft. beszedési azonosítója: A10401127
• Bankkártyás fizetés: Ügyfélkapunkon keresztül gyorsan és biztonságosan egyenlítheti ki havi számláját bankkártyás fizetéssel.
• Átutalás: Amennyiben Ön banki átutalással egyenlíti ki számláját, a rendezni kívánt számla számlaszámát szíveskedjék feltüntetni az átutalás közlemény rovatában. Formátuma jellemzően: 2024/123456. Kérjük, a számlaszámon kívül semmi mást ne szerepeltessen a közlemény rovatban.
A TARR Kft. bankszámlaszáma (OTP Bank): 11746005-20097842


ÜGYINTÉZÉS és HIBABEJELENTÉS

2024. szeptember 1-től az előfizetésével, illetve a szolgáltatással kapcsolatban ügyet intézni, hibát jelenteni a TARR Kft.-nél tud. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Regisztráljon ügyfélkapunkon, hogy kényelmesen, interneten keresztül intézhesse előfizetésével kapcsolatos ügyeit!

Telefonos ügyfélszolgálatunk TARR vezetékes vagy TARR mobil telefonszámról díjmentesen hívható minden nap 8:00 – 21:00 között.
Telefon: 1223

Remek akciókkal készültünk! Érdemes minél előbb szerződni a nagyobb kedvezényekért!

202408_erdeklodom_fel_aron_premium1000M.png

VÁLTS LEGKEDVELTEBB TARR OTTHONI SZOLGÁLTATÁSUNKRA!

Fizess év végéig csak fél árat csomagod után. Az akció részleteiért és további csomagajánlatokért kattints a linkre!