{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

MobilTV alkalmazás

TARR MobilTV - bárhol, bármikor több képernyőn!

A TARR MobilTV alkalmazás segítségével a TARR Kft. csatornakínálatának legnépszerűbb csatornái érhetőek el mobil eszközökről. Az elérhető csatornák az előfizetett kábeltv csomagtól függenek.

tarrmobiltv-albanner202101

A TARR MobilTV vadonatúj külsővel, kibővült funkciókkal és még több élménnyel vár, ha mobil eszközről szeretnél tévézni. Alkalmazásunk iOS és Android környezetben újult meg.
FIGYELEM! A TARR MobilTV regisztrációs folyamata megváltozott! Már nincs szükség mobilszám megadására, csak az ügyfélkapunkon történő regisztrációra. Részleteket a Regisztráció menüpontnál olvashatsz.

A szolgáltatás asztali és hordozható számítógépen a tarrmobiltv.hu oldalon érhető el.

A szolgáltatás használatához HTML5 kompatibilis böngésző szükséges.


Kik vehetik igénybe?

A szolgáltatást azok a magán előfizetők vehetik igénybe, akik érvényes szerződéssel rendelkeznek valamelyik TARR kábeltévé szolgáltatásra. Számukra a TARR MobilTV alkalmazás használata díjmentes. Amennyiben a kábeltévé szolgáltatás szünetel vagy korlátozásra kerül, a TARR MobilTV alkalmazás nem elérhető. Az ajánlat visszavonásig érvényes.
Üzleti előfizetők részére nem elérhető a szolgáltatás.

Regisztráció

A szolgáltatás igénybevételéhez regisztráció szükséges.

 • ha még nem használtad a TARR MobilTV-t, de van Tarr Ügyfélkapu regisztrációd, akkor az ügyfélkapus felhasználóneveddel/jelszavaddal a TARR MobilTV-be is be tudsz lépni
 • ha még nem használtad a TARR MobilTV-t, és Tarr Ügyfélkapu azonosítód sincs, akkor regisztrálj a Tarr Ügyfélkapun, és az itt kapott felhasználóneveddel/jelszavaddal a TARR MobilTV-be is be tudsz lépni

Tarr Ügyfélkapu regisztráció


A következő áruházakból és eszközökre töltheted le a MobilTV applikációt:

 • Android operációs rendszer: Tablet és telefon.
  Amely eszközökön legalább Android 7.1-es operációs rendszer fut. Alkalmazás letöltése a Play Áruház-ból.
 • iOS operációs rendszer: iPad és iPhone.
  Amely eszközökön legalább 10.0-ás iOS operációs rendszer fut. Alkalmazás letöltése az App Store-ból.
 • tvOS operációs rendszer: Apple TV.
  Alkalmazás letöltése az App Store-ból.

Okostelevízió applikációként elérhető az alábbi gyártók áruházaiban:

 • Panasonic SMART TV: 2011, 2012, 2013, 2015-ös modell. 2015 februárjától már a store-ban! A TARR MobilTV az első magyar nyelvű alkalmazás Panasonic SMART TV-re. Fontos megemlítni, hogy kizárólag magyar területi beállítással tölthető le.
 • Samsung SMART TV: 2018, 2019, 2020, 2021-es modellek.
 • LG SMART TV: UltraHD(4K) modellek, WebOS 5.0-tól.

Elérhető Videótárak*:

Kópétár
A legjobb Nick mesék egy helyen. Bármely TV kiscsomag mellé elérhető díjmentesen.

Filmbox Videótár
Filmbox kiscsomag előfizetés mellé díjmentesen elérhető filmtár.

Epic Drama Videótár
A nagyívű drámák otthona. Népszerű kosztümös sorozatok Prémium vagy Film Mix kiscsomag előfizetés mellé díjmentesen.

*videótár funkció okos televíziókon nem elérhető


További fontos információk
 • Tartalomvédelmi okokból a „feltört” (rootolt) készülékeken a szolgáltatatás nem vehető igénybe!
 • A televízió csatornák élő műsora a TARR Kft. lakossági kábeltévé előfizetői számára érhetőek el, külön díj fizetése nélkül.
 • TARR MobilTV-n a mindenkori kábeltévé előfizetésednek megfelelő TARR MobilTV-n elosztott csatornák  látszanak.
 • A szolgáltatás magyarországi szélessávú internet-kapcsolattal rendelkező felhasználók számára vehető igénybe.
 • Androidos környezetben a TARR MobilTV applikáció tartalomvédelmi okokból nem támogatja a képernyőtükrözés (kivetítés) funkciót.
  Azon ügyfeleink részére, akik a jövőben is ezen a platformon szeretnék igénybe venni szolgáltatásunkat, javasoljuk a ChromeCast eszköz használatát, melynek segítségével továbbra is biztonságos módon lehetséges az egyes programok megtekintése a televízión.

  Mi az a ChromeCast?
  A ChromeCast egy valós idejű (streaming) médialejátszó, melyet a televízió HDMI bemenetéhez csatlakoztatva könnyedén párosíthatjuk okos telefonnal, vagy egyéb, a háztartásban megtalálható (okos) eszközzel. A TARR MobilTV-n kívül számos más applikációval is kompatibilis.

  A TARR MobilTV hozzáférhető az alábbi eszközökön is:
  -  Samsung smart televíziók
  -  LG smart televíziók
  -  Panasonic smart televíziók
  -  Airplay2 szabványt támogató smart televíziók (iOS vagy iPadOS környezetben)
  -  AppleTV set-top-boksz

  A TARRMobilTV applikáció nem támogat Androiddal, illetve AndroidTV-vel rendelkező set-top-bokszokat.

Megkeresünk személyre szabott ajánlatunkkal

Az általad megadott címre nem találtunk pontos ajánlatot. Válaszd ki, mely szolgáltatások érdekelnek és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

Mobil és Mobilinternet szolgáltatásunk cím megadása nélkül is megrendelheted, valamint válogathatsz Készülékeink közül.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

1. Mik a regisztráció feltételei?

A szolgáltatásra bárki regisztrálhat, aki 18. életévet betöltötte és TARR Kft. kábeltv szolgáltatással rendelkezik, valamint elfogadja a szolgáltatás feltételeit. Azon ügyfeleink, akiknek a kábeltv szolgáltatása korlátozásra került (pl.: díjtartozás miatt) a TARR MobilTV szolgáltatást sem vehetik igénybe.

2. Hogyan tudom használni a szolgáltatást?

A szolgáltatás számítógépen, okostelevízión, táblagépen és mobil eszközökön is használható. Az alkalmazás legalább Android 5.0-ás operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonokon és táblagépeken, valamint legalább 10.0-ás iOS szoftverrel rendelkező iPhone-on, iPaden és Apple tv-n, illetve a megfelelő típusú SMART TV készülékeken érhető el. A szolgáltatás igénybevételére alkalmas eszközök körét folyamatosan bővítjük! A szolgáltatásra regisztrálni magyarországi IP címről és honos hálózatról van lehetőség.

3. Hány készüléken használhatom egyszerre a TARR MobilTV-t?

Egy felhasználóhoz (1 jelszó, 1 előfizető), összesen 5 különböző eszköz regisztrálható az alábbiak közül:

iOS (iPhone, iPad) Windows (PC, telefon) Android (telefon, tablet) Okos (SMART) TV (Samsung Smart TV, LG Smart TV, Panasonic Smart TV)
Az 5 eszköz közül egyidejűleg, csak 2 eszközön nézhető a TV csatornák élő adása. Ha egy új készüléket szeretnél használni, akkor az applikáció vagy a TARR MobilTV portálon (regisztrált eszközök menüpont) keresztül törölhető a régi eszköz és regisztrálható az új eszköz.

4. Milyen díja van a szolgáltatásnak?

A TARR Kft. kábeltévé előfizetők számára a szolgáltatás díjmentes.

5. Milyen csatornákat láthatunk?

Az alkalmazás használata során azon csatornákat nézheted, amely csatornák az előfizetett csomag kínálatban is elérhetőek a számodra, és amelyek elosztáshoz a csatorna tulajdonosa is hozzájárult.

6. AVG Internet Security programot vagy UBlock programot használok és nem működik a MobilTV alkalmazás. Mit tegyek?

Tapasztalataink szerint az AVG Internet Security-be/UBlock-ba integrált tűzfal blokkolta a TARR MobilTV használatát. Ezt kikapcsolva működik az alkalmazás. Amennyiben a TARR MobilTV alkalmazás használata során bármilyen problémát tapasztalsz, vagy kérésed, észrevételed lenne, kérjük, küldd el számunkra az info@tarr.hu e-mail címre.

Az alkalmazás használatához folyamatos szélessávú internetkapcsolat szükséges. A hálózati adatforgalmazásból származó költségek az alkalmazás felhasználóját terhelik. A generált adatforgalom az internet-előfizető díjcsomagja és mobil szolgáltatójának mindenkor hatályos díjszabása szerint számlázódik. A TARR Kft. a TV csatornákkal kötött szerződések alapján bizonyos műsorszámokat időszakosan nem továbbíthat (tehát adott műsorszám nem nézhető a MobilTV alkalmazáson keresztül), helyette fekete képernyő vagy rendszerüzenet látható, illetve bizonyos eszközökön (pl: okostévéken) korlátozhatja bizonyos csatornák teljes vagy időszakos elérését. A fenti okok miatt a TV csatornához történő időszakos vagy teljes hozzáférés korlátozása nem minősül műszaki hibának.

Címkék: tarr mobiltv mobil tv