{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

MobilTV alkalmazás

TARR MobilTV - bárhol, bármikor!

A TARR MobilTV alkalmazás segítségével a TARR Kft. csatornakínálatának legnépszerűbb csatornái érhetőek el mobil eszközökről. Az elérhető csatornák az előfizetett kábeltv csomagtól függenek.

tarrmobiltv-albanner202101

A szolgáltatás számítógépen a tarrmobiltv.hu oldalon érhető el.

A szolgáltatás használatához HTML5 kompatibilis böngésző szükséges.


Kik vehetik igénybe?

A szolgáltatást azok a magán előfizetők vehetik igénybe, akik érvényes szerződéssel rendelkeznek valamelyik TARR kábeltévé szolgáltatásra. Számukra a TARR MobilTV alkalmazás használata díjmentes. Amennyiben a kábeltévé szolgáltatás szünetel vagy korlátozásra kerül, a TARR MobilTV alkalmazás nem elérhető. Az ajánlat visszavonásig érvényes.
Üzleti előfizetők részére nem elérhető a szolgáltatás.

Regisztráció

A szolgáltatás igénybevételéhez regisztráció szükséges.

 • ha még nem használtad a TARR MobilTV-t, de van Tarr Ügyfélkapu regisztrációd, akkor az ügyfélkapus felhasználóneveddel/jelszavaddal a TARR MobilTV-be is be tudsz lépni
 • ha még nem használtad a TARR MobilTV-t, és Tarr Ügyfélkapu azonosítód sincs, akkor regisztrálj a Tarr Ügyfélkapun, és az itt kapott felhasználóneveddel/jelszavaddal a TARR MobilTV-be is be tudsz lépni

Tarr Ügyfélkapu regisztráció

További jogosultságok kiadása

Saját mobiltv jogosultságod kiterjesztése hozzátartozóid részére

 • Ha a családtagjaidnak is szeretnél főadminként hozzáférést biztosítani a TARR MobilTV-hez, akkor az ügyfélkapudban tudsz jogosultságot adni a hozzátartozóidnak. Változás 2024. június 3-tól! Asztali számítógépeden és TV készüléken kizárólag a szolgáltatásoddal azonos végponton tudod igénybe venni a TARR MobilTV-t, mobil eszközeiden (mobiltelefon, tablet) ezt korlátozás nélkül bármely magyarországi szélessávú internet-kapcsolattal megteheted.
 • Az ügyfélkapuban „TARR MobilTV beállítások/Új felhasználó hozzáadása/Új jogosultság hozzáadása” alatt admin-t választva tudsz ún. admin jogot adni, ahol be tudod azt is jelölni, hogy TARR MobilTV jogosultságot adsz-e a meghívottnak.
 • A főadminként tudsz gyerek jogosultságot is kiadni, ugyanúgy „TARR MobilTV beállítások/Új felhasználó hozzáadása/Új jogosultság hozzáadása” alatt. A gyerekjogosultsághoz magad tudod kiosztani a csatornákat.

A következő áruházakból és eszközökre töltheted le a MobilTV applikációt:

 • Android operációs rendszer: Tablet és telefon.
  Amely eszközökön legalább Android 7.1-es operációs rendszer fut. Alkalmazás letöltése a Play Áruház-ból.
 • iOS operációs rendszer: iPad és iPhone.
  Amely eszközökön legalább 10.0-ás iOS operációs rendszer fut. Alkalmazás letöltése az App Store-ból.
 • tvOS operációs rendszer: Apple TV.
  Alkalmazás letöltése az App Store-ból.

Okostelevízió applikációként elérhető az alábbi gyártók áruházaiban:

 • Panasonic SMART TV: 2011, 2012, 2013, 2015-ös modell. 2015 februárjától már a store-ban! A TARR MobilTV az első magyar nyelvű alkalmazás Panasonic SMART TV-re. Fontos megemlítni, hogy kizárólag magyar területi beállítással tölthető le.
 • Samsung SMART TV: 2018, 2019, 2020, 2021-es modellek.
 • LG SMART TV: UltraHD(4K) modellek, WebOS 5.0-tól.

Elérhető Videótárak*:

Kópétár
A legjobb Nick mesék egy helyen. Bármely TV kiscsomag mellé elérhető díjmentesen.

Filmbox Videótár
Filmbox kiscsomag előfizetés mellé díjmentesen elérhető filmtár.

Epic Drama Videótár
A nagyívű drámák otthona. Népszerű kosztümös sorozatok Prémium vagy Film Mix kiscsomag előfizetés mellé díjmentesen.

*videótár funkció okos televíziókon nem elérhető


További fontos információk
 • Tartalomvédelmi okokból a „feltört” (rootolt) készülékeken a szolgáltatatás nem vehető igénybe!
 • A televízió csatornák élő műsora a TARR Kft. lakossági kábeltévé előfizetői számára érhetőek el, külön díj fizetése nélkül.
 • TARR MobilTV-n a mindenkori kábeltévé előfizetésednek megfelelő TARR MobilTV-n elosztott csatornák  látszanak.
 • A szolgáltatás magyarországi szélessávú internet-kapcsolattal rendelkező felhasználók számára vehető igénybe.
 • Androidos környezetben a TARR MobilTV applikáció tartalomvédelmi okokból nem támogatja a képernyőtükrözés (kivetítés) funkciót.
  Változás 2024. június 3-tól! Azon ügyfeleink részére, akik  a szolgátatásukkal azonos végponton a jövőben is ezen a platformon szeretnék igénybe venni szolgáltatásunkat, javasoljuk a ChromeCast eszköz használatát, melynek segítségével továbbra is biztonságos módon lehetséges az egyes programok megtekintése a televízión.

  Mi az a ChromeCast?
  A ChromeCast egy valós idejű (streaming) médialejátszó, melyet a televízió HDMI bemenetéhez csatlakoztatva könnyedén párosíthatjuk okos telefonnal, vagy egyéb, a háztartásban megtalálható (okos) eszközzel. A TARR MobilTV-n kívül számos más applikációval is kompatibilis.

  A TARR MobilTV az arra jogosultaknak, vagy az újonnan bevezetett 'Utazó' digiális kiscsomag előfizetésével bárki számára hozzáférhető az alábbi eszközökön is:
  -  Samsung smart televíziók
  -  LG smart televíziók
  -  Panasonic smart televíziók
  -  Airplay2 szabványt támogató smart televíziók (iOS vagy iPadOS környezetben)
  -  AppleTV set-top-boksz

  A TARRMobilTV applikáció nem támogat Androiddal, illetve AndroidTV-vel rendelkező set-top-bokszokat. További részletekért érdeklődj értékesítési pontjainkon vagy a 1223-as telefonszámon.

Megkeresünk személyre szabott ajánlatunkkal

Az általad megadott címre nem találtunk pontos ajánlatot. Válaszd ki, mely szolgáltatások érdekelnek és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot.

Mobil és Mobilinternet szolgáltatásunk cím megadása nélkül is megrendelheted, valamint válogathatsz Készülékeink közül.

utazo.png

Utazó kiscsomag

 • Utazó kiscsomag előfizetéssel az otthoni internetedtől távol is nézheted a TARR MobilTV kínálatát az alábbi eszközökön is: Samsung Smart televízió, LG Smart televízió, Panasonic Smart televízión, Asztali számítógépen vagy laptopon böngészőből, Más támogatott eszközön böngészőből
MEGNÉZEM

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

1. Mik a TARR MobilTV használatának feltételei?

A TARR  MobilTV használatának feltétele, hogy előfizess valamilyen műsorelosztási (kábel tv) szerződésre, valamint rendelkezz TARR ügyfélkapu regisztrációval. Az ügyfélkapu regisztráció során kapott felhasználóneveddel/jelszavaddal a TARR MobilTV-be is be tudsz lépni. Azon ügyfeleink, akiknek a kábeltv szolgáltatása szünetelésre, korlátozásra, felfüggesztésre került (pl.: díjtartozás miatt) a TARR MobilTV szolgáltatást sem vehetik igénybe.

2. Hogyan tudom használni a szolgáltatást?

A szolgáltatás számítógépen, okostelevízión, táblagépen és mobil eszközökön is használható. Az alkalmazás legalább Android 7.1-es operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonokon és táblagépeken, valamint legalább 10.0-ás iOS szoftverrel rendelkező iPhone-on, iPaden és Apple tv-n, illetve a megfelelő típusú SMART TV készülékeken érhető el - iOS (iPhone, iPad) Windows (PC, telefon) Android (telefon, tablet) Okos (SMART) TV (Samsung Smart TV, LG Smart TV, Panasonic Smart TV). A szolgáltatás igénybevételére alkalmas eszközök körét folyamatosan bővítjük!
A szolgáltatásra regisztrálni belföldről (magyarországi IP címről és honos hálózatról) lehet.

3. Ki használhatja a TARR Mobil TV-t?

Saját jogán bárki használhatja, aki előfizet valamilyen műsorelosztási (kábel tv) szerződésre a TARR Kft.-nél és regisztrál főadminként a TARR Ügyfélkapu szolgáltatásra, ahogy azt az 1. pontban leírtuk. Ezen kívül használhatják azok a családtagok, akikre a főadmin kiterjeszti az igénybevétel jogát. Ezt úgy teheted meg, hogy az adott családtagot a saját TARR Ügyfélkapuban meghívod mobil TV felhasználónak. Ezzel lényegében a családtag is rendelkezni fog TARR Ügyfélkapu eléréssel, és a te jogosításod alapján TARR MobilTV igénybevételi lehetőséget is kap. Ha 18 év alatti gyermekről van szó, akkor nincs szükség meghívásra, közvetlenül regisztrálhatod gyermekedet a saját TARR Ügyfélkapudban, így a gyermek saját TARR Mobil Tv fiókkal fog rendelkezni. A meghívást és a gyermek regisztrációját a saját ügyfélkapud "Tarr Mobil TV beállítások/Új felhasználó hozzáadása/Új jogosultság hozzáadása" alatt tudod elvégezni.
FONTOS !!! Az előfizetőként neked járó TARR MobilTV igénybevételi jogot csak családtagra, hozzátartozóra terjesztheted ki, és ezt a TARR Kft. ellenőrizheti. A TARR MobilTV hozzáférésed adatait SOHA ne add meg idegennek! Ne feledd, ezzel egyben a TARR Ügyfélkapudhoz is hozzáférést szerez!

4. Hány készüléken használhatom egyszerre a TARR Mobil TV-t?

Egy TARR MobilTV felhasználói bejelentkező egy időben csak 1 műsor nézésére jogosult. Ez azt jelenti, hogy ha valaki már belépett a TARR Ügyfélkapu felhasználóneveddel a TARR MobilTV-be és épp valamelyik műsort nézi, vagy videótéka tartalmat tekint meg, akkor más személy ugyan ezzel a felhasználónévvel már nem lesz képes tartalom megtekintésére. Ha te, vagy hozzátartozóid egy időben (egyszerre) szeretnétek mobiltévézni, akkor a családtagok regisztrációja után mindenki a saját felhasználónevével lépjen be a TARR MobilTV-be.

5. Milyen díja van a szolgáltatásnak?

A TARR Kft. kábeltévé előfizetők számára a szolgáltatás díjmentes.

6. Milyen csatornákat láthatunk?

Az alkalmazás használata során azon csatornákat nézheted, amely csatornák az előfizetett csomag kínálatban is elérhetőek a számodra, és amelyek elosztáshoz a csatorna tulajdonosa is hozzájárult.

7. AVG Internet Security programot vagy UBlock programot használok és nem működik a MobilTV alkalmazás. Mit tegyek?

Tapasztalataink szerint az AVG Internet Security-be/UBlock-ba integrált tűzfal blokkolta a TARR MobilTV használatát. Ezt kikapcsolva működik az alkalmazás. Amennyiben a TARR MobilTV alkalmazás használata során bármilyen problémát tapasztalsz, vagy kérésed, észrevételed lenne, kérjük, küldd el számunkra az info@tarr.hu e-mail címre.

Az alkalmazás használatához folyamatos szélessávú internetkapcsolat szükséges. A hálózati adatforgalmazásból származó költségek az alkalmazás felhasználóját terhelik. A generált adatforgalom az internet-előfizető díjcsomagja és mobil szolgáltatójának mindenkor hatályos díjszabása szerint számlázódik. A TARR Kft. a TV csatornákkal kötött szerződések alapján bizonyos műsorszámokat időszakosan nem továbbíthat (tehát adott műsorszám nem nézhető a MobilTV alkalmazáson keresztül), helyette fekete képernyő vagy rendszerüzenet látható, illetve bizonyos eszközökön (pl: okostévéken) korlátozhatja bizonyos csatornák teljes vagy időszakos elérését. A fenti okok miatt a TV csatornához történő időszakos vagy teljes hozzáférés korlátozása nem minősül műszaki hibának.

Címkék: tarr mobiltv mobil tv