Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

KÓDOLATLAN CSATORNÁK DECEMBERBEN IS!

2018. decemberben minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő Előfizetőnknek kódolatlan időszak keretében az RTL+ csatorna elérhetővé válik a 20. programhelyen, a FEM3 csatorna december 1-15. között, a PRIME csatorna december 16-31. között a 36. programhelyen. A legalább Alap csomagra Előfizetőknek a SONY MOVIE CHANNEL csatorna válik elérhetővé a 67. programhelyen. A DAVINCI csatorna kódolatlanul elérhető december 22. és 2019. január 6. között.

Kinek tudjuk biztosítani a csatornákat?

  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek
  • Akik a TARR Kft. valamelyik digitális kiscsomagjára előfizetnek
  • Aiknek DVB-C képes televízió készülékük van

Az elérhető csatornák köre függ az előfizetési csomagtól. A kábeltévé hálózaton a kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft. digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik.

A promócióban technikai okok miatt a következő települések nem vehetnek részt: Dióskál, Dusnok, Egeraracsa, Kiscsehi, Kustánszeg, Lipseszentadorján, Mekényes, Nagyvejke, Pacsa, Szalatnak.