Fontos információ!

Ügyfélszolgálataink a vonatkozó Kormányrendelet értelmében 2021. április 7-től NYITVA TARTANAK.

RÉSZLETEK

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

KÓDOLATLAN CSATORNÁK ÁPRILISBAN IS!

albanner-ow-202104

2021. március 29. és április 12. között a Filmbox csatornákról (Filmbox Stars, Docubox HD, Fightbox HD, Filmbox Family, Filmbox Premium, Filmbox, Filmbox Extra HD) levesszük a kódolást, így elérhetővé válnak a 70. ill. a 73-78. programhelyeken.
2021. április 1-30. között minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő Előfizetőnknek kódolatlan időszak keretében a TV2 Kids csatorna válik elérhetővé a 20. programhelyen és a NATIONAL GEOGRAPHIC csatorna a 36. programhelyen. Minden Alap és Extra csomagos Előfizetőnknek kódolatlan időszak keretében a VIASAT 6 csatorna válik elérhetővé a 67. programhelyen. A SONY MAX csatornáról levesszük a kódolást, így elérhetővé válik a 48. programhelyen, ill. a DA VINCI TV csatornáról, ami elérhetővé válik a 117. programhelyen.

Kiknek tudjuk biztosítani a kódolatlan csatornát?

  • Akiknek DVB-C képes televíziójuk van
  • Akik a TARR Kft. valamelyik kiscsomagjára előfizetnek
  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek

Az elérhető csatornák köre függ az előfizetési csomagtól. A kábeltévé hálózaton a kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft. digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik.

A promócióban technikai okok miatt a következő település nem vehet részt: Kecel.