Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

Zárva tartás áramszünet miatt

Áramszünet miatt 2018. november 6-án Szekszárd, Bezerédj u. 2. alatt lévő Ügyfélszolgálatunk ZÁRVA tart.

KÓDOLATLAN CSATORNÁK OKTÓBERBEN IS!

2018. októberben minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő Előfizetőnknek kódolatlan időszak keretében az AXN csatorna elérhetővé válik a 20. programhelyen, a SOROZAT+ csatorna a 36. programhelyen. A legalább Alap csomagra Előfizetőknek a LICHI TV csatorna válik elérhetővé a 67. programhelyen. A fenti időszakban a TARR Info a 72. programhelyen lesz elérhető. Október 12. és 24. között a FILMBOX digitális kiscsomagról lekerül a kódolás, így elérhetővé válik a legalább Alap csomagra előfizetők körében.

Kinek tudjuk biztosítani a csatornákat?

  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek
  • Akik a TARR Kft. valamelyik digitális kiscsomagjára előfizetnek
  • Aiknek DVB-C képes televízió készülékük van

Az elérhető csatornák köre függ az előfizetési csomagtól. A kábeltévé hálózaton a kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft. digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik. A promócióban technikai okok miatt a következő települések nem vehetnek részt: Dióskál, Dusnok, Egeraracsa, Kiscsehi, Kustánszeg, Lipseszentadorján, Mekényes, Nagyvejke, Pacsa, Szalatnak.