A kosár tartalma

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.fullPriceOfServices | price }}Ft / hó

Átvételkor fizetendő: {{ basket.fullPriceOfProducts | price }}Ft

KÓDOLATLAN CSATORNÁK OKTÓBERBEN IS!

2019. november 1-30. között minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő Előfizetőnknek kódolatlan időszak keretében a LIFE TV csatorna válik elérhetővé a 36. programhelyen.

2019. november 16-30. között minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő Előfizetőnknek kódolatlan időszak keretében a COMEDY CENTRAL FAMILY csatorna válik elérhetővé a 20. programhelyen.

2019. november 1-30. között között minden Alap és Extra csomagos Előfizetőnknek kódolatlan időszak keretében a SPORT 1 csatorna válik elérhetővé a 67. programhelyen.

2019. október 21- november 18. között minden Alap és Extra csomagos Előfizetőnknek kódolatlan időszak keretében az AXN csatorna válik elérhetővé a 72. programhelyen.

Kinek tudjuk biztosítani a csatornákat?

  • Aiknek DVB-C képes televíziójuk van
  • Akik a TARR Kft. valamelyik digitális kiscsomagjára előfizetnek
  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek

Az elérhető csatornák köre függ az előfizetési csomagtól. A kábeltévé hálózaton a kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft. digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik.

A promócióban technikai okok miatt a következő települések nem vehetnek részt: Harta, Kustánszeg, Nagyvejke, Sárbogárd-Pusztaegres, Szalatnak.