Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

KÓPÉTÁR

A legjobb Nick mesék egy helyen a TARR MobilTV kínálatában.
Elérhető díjmentesen TV kiscsomagod mellé 2020. május 1-től.

Kópétár albanner

Mi a Kópétár?

A Kópétár a Tarr MobilTV felületén belül elérhető rendszeresen frissülő videótár, ahol a Nickelodeon és Nick jr. csatornáról ismert rajzfilmek és élőszereplős műsorok találhatóak.

Hogyan érhető el?

Bármely, jelenleg is rendelhető tv kiscsomag mellé elérhető díjmentesen. Ha rendelkezel tv kiscsomag előfizetéssel, de nincs Tarr MobilTV regisztrációd, a tarrmobiltv.hu oldalon tudsz regisztrálni.
További részletek a TARR MobilTV alkalmazásunkról.

Kópétár útmutató

Kiknek ajánljuk a Kópétár tartalmait?

Óvódás korosztálytól a középiskolás korig mindenki találhat magának szórakoztató rajzfilmeket vagy élőszereplős vígjáték sorozatokat.

  • A szórakozva tanulás jegyében a “Mancs őrjárat” vagy a “Dóra és barátai” kiváló elfoglaltság a kisebbeknek
  • Leköti a gyerekek figyelmét
  • Kizárólag biztonságos tartalmakat nyújt
  • Könnyen elérhető.

MIlyen tartalmakat kínálunk a Kópétárban?

A LEGNÉPSZERŰBB SOROZATAINK KISEBBEKNEK:

Mancs őrjárat
A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit.

Kópétár Mancs őrjárat

Dóra és barátai
Legjobban együtt megy! Készülj Dóra és barátai nagy kalandjaira! Dóra cseperedik és továbbra is angolul tanul. A tenger melletti gyönyörű Playa Verde nevű pán-latin nagyvárosba költözött, ahol egy sokrétű új iskolába iratkozott be és elfoglaltabb, mint valaha. Új barátaival közös szenvedélyük a tanulás és a felfedezés.

Kópétár Dóra

NAGYOBBAKNAK SZÓLÓ SOROZATAINK:

Spongyabob Kockanadrág
A rajzfilmsorozat főszereplője egy sárga tengeri szivacs, SpongyaBob, aki az óceán mélyén él egy városban, Bikinifenéken. Legjobb barátjával, a rózsaszín tengeri csillaggal, Patrikkal, őrülten izgalmas kalandokat élnek át.

Kópétár Spongyabob

Hé, Arnold!
A Hé, Arnold! című animációs sorozat a negyedikes Arnold életéről szól, aki a nagyszüleivel lakik. A fiú élete problémák megoldásával telik, és persze mindig segít a barátain.

Kópétár Arnold

A Madagaszkár Pingvinjei
Az animációs sorozatban a már jól ismert pingvin alakulat, azaz Kapitány, Kowalski, közlegény és Rico kalandjait követhetjük végig a Central Park Állatkertben.

Kópétár Madagaszkár

Veszélyes Henry
Az élőszereplős sorozatban a 13 éves Henry Hart délutáni munkát vállal, így lesz belőle Veszélyes Tini a szuperhős, Hőskapitány jobb keze. Mivel szerepét titokban kell tartania, Henry-nek kettős életet kell élnie.

Kópétár Henry