{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Tájékoztatás az adathalászat veszélyeiről

Hasznos információk arról, hogyan kerüljük el a kiberbűnözők károkozásait.

Az elmúlt időszakban többször is kísérletek történtek arra vonatkozóan, hogy bűnözők adathalászati módszerekkel szereznek meg személyes adatokat, hozzáférési azonosítókat és jelszavakat. Ezek a levelek általában azt állítják, hogy a szolgáltató valamilyen szolgáltatást meg akar szüntetni és ehhez a felhasználónak meg kell adnia azonosítóját és jelszavát, vagy egy hivatkozásra kell kattintania.

A TARR Kft. soha nem kéri el jelszavadat emailben vagy telefonon!
Ha ilyet tapasztalsz, akkor a levél (vagy telefonhívás) nem a TARR Kft.-től érkezett. Ezek a levelek gyakran felismerhetőek magyartalan nyelvezetükről (mivel gyakran külföldi bűnözők automatikus fordítóprogrammal írják őket). Ha az email feladója nem tarr.hu vagy tolna.net végződésű, akkor azt nem a TARR Kft-től kaptad. Ezen levelek általában nem tartalmazzák a személyes adataidat, mint amilyen a neved, egyéb előfizetési adataid, és gyakran úgy vannak megfogalmazva, hogy ne derüljön ki, hogy a feladójuk nem tudja, hogy kinek ír és a címzett pontosan milyen szolgáltatásokat is használ. Igyekezz mindig ellenőrizni, hogy a hivatkozások valóban a szolgáltatóhoz vezetnek, és használd mindig a szolgáltató hivatalos email címét!

Másik módszer, ami szintén egyre inkább terjed sajnos, hogy cégünk nevében, arculatunkat felhasználva hamis nyereményjátékot hirdetnek különböző internetes felületeken. Ha ilyen ismeretlen vagy gyanús hirdetéssel találkozol, fontos tudnod, hogy a TARR Kft. minden nyereményjátékához hivatalos honlapján nyereményjáték szabályzatot tesz közzé. Javasoljuk tehát, hogy minden esetben, amikor ilyen nyereményjátékkal találkozol, ellenőrizd honlapunkon, hogy valóban mi hirdettük-e meg a játékot.

Ezek a gyanús nyomok felismerhetőek, és általában adathalászatra utalnak. Amennyiben ilyen levelet, telefonhívást vagy hirdetést kapsz a TARR Kft. nevében, kérjük, írj hivatalos email címünkre (info@tarr.hu), vagy hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat (1223) és ellenőrizd, hogy a gyanús levelet vagy hívást valóban cégünktől kaptad-e.

Reméljük, hogy tájékoztatónkkal hozzájárulunk a biztonságos internethasználatodhoz!