{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

2023. március 1-jén megnyílt Értékesítési Pontunk Szigetváron!

Intézd ügyeidet személyesen!

Cím: Szigetvár, Zrínyi tér 12.

Nyitva tartás: hétfő-kedd-szerda-péntek: 8:00-16:00, csütörtök: 9:00-17:00, szombat: 9:00-12:00

Lehetőséged van a szerződéssel kapcsolatos ügyek intézésére, támogatást nyújtanak a szolgáltatáscsomag kialakításában, de lehetőséged van meglévő szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézésre is. Rendezheted a számládat készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel, illetve bármilyen további esetben is fordulhattok kollégáikhoz akár készüléket vásárolnátok, akár plusz vételi helyet szeretnétek kiépíttetni.


Kedves Érdeklődő!

A térségedben jelentős beruházásokat hajtunk végre, mellyel elérhetővé válik hamarosan a legkorszerűbbnek számító vezetékes infrastruktúra a fejlesztéseknek köszönhetően számos baranyai településen, reméljük, a Te otthonodban is!

Szigetvári járás 35 településén épít újgenerációs hírközlő hálózatot a szekszárdi székhelyű TARR Kft., a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében. A beruházást követően a legmodernebb optikai hálózaton válik elérhetővé a szupergyors internet a települések lakói számára.

szip-szentlaszlo-aloldal1

A GINOP-3.4.1-20-2021-00013 azonosító számú projekt összköltsége 870,65 millió forint, amelynek 90 százalékát, azaz 783,58 millió forintot az Európai Regionális Fejlesztési Alap, illetve a magyar állam biztosítja vissza nem térítendő támogatás formájában. A projekthez szükséges 10 százalékos önerőt, azaz 87,07 millió forintot a Tarr Kft. saját forrásból biztosítja – mondta el Tarr János, a cég ügyvezetője a Szentlászlón tartott sajtótájékoztatón. Kele András projektvezető tájékoztatása szerint a pályázat részeként több mint 2800 háztartás számára fog hozzáférést biztosítani az új, legkorszerűbbnek számító vezetékes infrastruktúra.

A TARR Kft. a magyar hírközlési piac egyik meghatározó szolgáltatója. Jelenleg 8 megye, több, mint 420 településén érhetőek el a társaság által nyújtott vezetékes szolgáltatások, közel 150 digitális tévé csatornát kínáló kábeltévé szolgáltatás, az akár gigabites sebességű internet, illetve a vezetékes és mobil telefon szolgáltatás.

A fejlesztéssel érintett 35 településen, valamint településrészeken, melyek Almamellék, Almáskeresztúr, Basal, Bánfa, Botykapeterd, Csebény, Dencsháza, Endrőc, Gyöngyösmellék, Horváthertelend, Ibafa, Katádfa, Kétújfalu, Kisdobsza, Kistamási, Magyarlukafa, Merenye, Molvány, Nagydobsza, Nagyváty, Patapoklosi, Pettend, Rózsafa, Somogyhatvan, Somogyhárságy, Somogyviszló, Szentegát, Szentlászló, Szigetvár, Szulimán, Teklafalu, Tótszentgyörgy, Várad, Vásárosbéc és Zádor, az elkészült hálózati részek folyamatosan, 2023. január hónap közepétől, 2023. első negyedév végi befejezéssel kerülnek átadásra, ezáltal biztosítva a hálózatra történő rákapcsolódási lehetőséget a helyi lakosok, vállalkozások számára. Elsőként Gyöngyösmellék, Kisdobsza, Kistamási, Nagydobsza, Pettend és Zádor településeken nyílik meg a lehetőség a szolgáltatások igénybevételére.

A beruházás további lényeges eleme azon településeken történő hálózatfejlesztés, melyhez állami, EU forrás nem állt rendelkezésre. Itt 100%-ban saját forrás bevonásával történik a hálózatfejlesztés Szigetvár központi belterületén, Kétújfalu, Mozsgó, Nagypeterd, valamint Teklafalu településeken. 2023. augusztus végére Szigetvár nyugati részében elkészült a gigabit képes optikai hálózat, a keleti részben várhatóan a negyedik negyedév folyamán lesz lehetőség csatlakozni a TARR rendszerre. Ezúton szeretnék megköszönni a lakosság türelmét.

Milyen előnyökkel jár ez a felhasználók számára?

szip-szentlaszlo-aloldal2

Összegezve a beruházás lényegét: a szolgáltató ezen a hálózaton digitális kábel televíziós szolgáltatást biztosít majd, rengeteg HD csatornával, szupergyors internet eléréssel, valamint kedvező vezetékes telefonszolgáltatással.

Az FTTH technológiában használt optikai kábel a legnagyobb sávszélességű kiszolgálást és a legnagyobb kapacitást, a legjobb minőséget jelenti. Ennek előnye, hogy a hibalehetőség minimális, valamint a minőség is kiváló.

SZOLGÁLTATÁSAINK


Milyen internetes sávszélesség érhető el a TARR Kft. optikai (FTTH) hálózatán?

Otthoni szolgáltatásunk a legmodernebb optikai hálózatunkon akár 1000 Mbit/s internettel is választható. Ebben az esetben a család fiatalabb tagjainak sem lehet már oka a panaszra, legyen szó online játékról, filmnézésről vagy zenehallgatásról. Probléma nélkül egyszerre az egész család használhatja a netet.

Aki nem a sebesség megszállottja, annak is van ajánlatunk:
1
50, 300 vagy 500 Mbit/s sebességű csomagjaink is szerepelnek a palettán.

Internet csomag Maximális le/feltöltési sebesség Rendes körülmények közt elérhető sebesség Minimális le/feltöltési sebesség
FTTH 150M 150/50 Mbit/s 105/35 Mbit/s 60/25 Mbit/s
FTTH 300M 300/70 Mbit/s 225/35 Mbit/s 90/25 Mbit/s
FTTH 500M 500/100 Mbit/s 350/70 Mbit/s 150/40 Mbit/s
FTTH 1000M 1000/1000 Mbit/s
700/700 Mbit/s 300/90 Mbit/s

A lakóház kialakítási sajátosságai miatt (vasbeton födém, vastag falak esetén) előfordulhatnak az ügyfél otthonában gyenge lefedettségű területek - erre is van megoldásunk. A TP-Link Mesh technológia megoldást nyújthat erre. A TARR Kft-nél is megvásárolhatóak az ilyen okos WiFi eszközök.
A mai igényeknek megfelelően a legkorszerűbb netes élmény válik elérhetővé az előfizetőink otthonában!

Hogyan fog kinézni a tv szolgáltatásunk?

Kínálatunkban közel 150 digitális tévécsatorna található , amelyből 77 HD minőségű! A digitális szolgáltatás legfontosabb jellemzője, hogy a napjainkban elérhető legjobb kép és hangminőségben jut el az előfizetőkhöz,
Megfelelő, DVB-C képes televízió esetében a szolgáltatás igénybevételéhez nincs szükség bokszra.

Alap, Extra és Prémium főcsomagunk mellé számos tematikus TV kiscsomagunk közül is választhat az előfizető. Mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb csomagot, legyen szó filmes tematikáról, idegen nyelvű csatornákról, zenei tartalomról, mesékről vagy felnőtt tartalomról. Kiemelt figyelmet kapnak a helyi tartalmak is, területenként elosztjuk kínálatunkban a helyi televíziókat is.

szigetvar-mobiltv-app

Fontos része kínálatunknak a TARR MobilTV alkalmazásunk is. Az alkalmazás segítségével a TARR Kft. csatornakínálatának legnépszerűbb csatornái érhetőek el mobil eszközökről. Az elérhető csatornák az előfizetett kábeltv csomagtól függenek. Tehát nem kell lemaradj nyaralás alatt sem egyetlen fontos meccsről sem, akár a strandon is nézheted kedvenc csatornádat.

A szolgáltatás mellé elérhetőek videótárak is: Kópétár, Filmbox Videótár, Epic Drama Videótár.

Televízió készülékek

Ügyfeleink kedvezményes áron vásárolhatnak nálunk készülékeket!

Kínálatunkban megtalálhatóak a legmodernebb QLED Ultra HD kijelzős készülékek, de gondoltunk az alacsonyabb árú készüléket kereső ügyfeleinkre is.
A házhoz szállítás díjmentes, futárszolgálatunk 5 munkanapon belül kiszállítja a megadott címre.

A kedvezményes áron túl további engedmény jár, ha 2 éves határozott idejű szerződést kötsz tv szolgáltatásra, akár 25.000 Ft engedményt is kaphatsz a készüléked árából! Új, 2 éves Kapcsolat mobilcsomagokra most további +30.000 Ft kiemelt kedvezmény jár, amit akár TV és tabletvásárlásra is fordíthatsz!

Nem csak televíziókat, tableteketis forgalmazunk kedvező áron.


Telefon díjcsomagok Mama

Milyen vezetékes telefon szolgáltatás lesz elérhető az új hálózaton?

Tele-TARR díjcsomagunk számos előnyét élvezheted:

  • Kedvező havi- és percdíjak
  • Hálózaton belül 0 Ft-os percdíj
  • Beszélgess szabadon közel 60.000 TARR telefon előfizetővel!
  • TARR Mobil előfizetőinket is 0 Ft-os percdíjon hívhatod.

Köthető önállóan is vezetékes telefon előfizetés, de televízió előfizetéssel egyben kedvezményesebb, sőt, televízó és internet előfizetés mellé havi 1 Ft-ért kérhető kombi előfizetésben.


Mobil készülékek

MOBIL minden mennyiségben!

  • Kapcsolat mobilcsomagjainkat igyekeztünk az ügyféligényekhez igazítani, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb csomagot. Akár netezni szeretsz leginkább vagy fontos számodra a csomagban foglalt lebeszélhetőség, megtalálod a számodra optimálisat!
  • Csomagod mellé megvásárolhatod mobilkészülékedet is nálunk. Csomagtól függően biztosítunk kedvezményeket a készülék mellé, így egyes készülékek akár 90.000 Ft kedvezménnyel is megvásárolhatóak!

Kattints és nézd meg mobilkészülékeinket!


Fenti szolgáltatásaink együttes igénybevétele esetén KOMBI kedvezményeket biztosítunk, így a havidíjad még kedvezőbb lehet!


A folyamatos tájékoztatás érdekében rendszeresen aktualizáljuk ezt az oldalt, hogy mindig friss híreket találj a beruházás aktuális menetéről és reméljük a hálózat kiépülése után Téged is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetünk!