{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Csalók már SMS üzenetekben is visszaélnek a TARR Kft nevével

Csomagküldő szolgáltatók nevében küldenek kártékony üzenetet mobiltelefonodra. Óvakodj az ilyen üzenetek megnyitásától!


Csomagküldő szolgáltatók nevében csalók küldenek üzenetet mobiltelefonodra, hogy az adataidhoz hozzáférhessenek. Az üzenetek egy linket tartalmaznak, amelyeket megnyitva egy szolgáltató arculati elemeivel ellátott weboldala jelenik meg. Semmiképp se kattints a linkre és ne telepítsd az ott felkínált alkalmazást!

Mit tegyél, hogy elkerüld a kártékony tartalmakat?

  • A támadás megelőzése céljából mindig ellenőrizd, hogy valóban attól a csomagküldő szolgáltatótól kapod az SMS-t, amelyiktől a csomagot várod!
  • A csomagküldő szolgáltatók saját, hivatalos weblapjukra irányítják át a felhasználókat a csomagkövetési rendszer eléréséhez! A legtöbb esetben a szolgáltatók közvetlenül az üzenetben is tájékoztatnak a kézbesítés várható időpontjáról, ezért azt nem szükséges külön felületen ellenőrizni.
  • Mielőtt az üzenetben érkezett linkre kattintanál, bizonyosodj meg arról, hogy a link megegyezik-e a szolgáltató hivatalos oldalával. Ha ettől eltér, semmiképp ne nyisd meg a hivatkozást!
  • A mobilkészülékeken nem javasolt az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítésének engedélyezése. Ezen felül célszerű, ha készülékeden biztonsági szoftvert is használsz, ami blokkolja az ehhez hasonló kártékony tartalmakat.