{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

2023. április 4-én megnyitott Marcali Ügyfélszolgálati Pontunk

marcali_uszi_portal_202304

Cím: Marcali, Rákóczi u. 15.
- a Random Bisztró és a Bartis ékszerüzletek közötti folyosón, jobb oldalon a harmadik üzlet.
Nyitva tartás:
hétfő, kedd, szerda, péntek: 8:00-16:00
csütörtök: 9:00-17:00

Lehetőséged van a szerződéssel kapcsolatos ügyek intézésére, kollégáink támogatást nyújtanak a szolgáltatáscsomag kialakításában, de lehetőséged van meglévő szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyintézésre is. Rendezheted a számlád készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel, illetve bármilyen további esetben is fordulhatsz kollégáikhoz akár készüléket vásárolnál, akár plusz vételi helyet szeretnél kiépíttetni.

Kedves Érdeklődő!

A térségedben jelentős beruházásokat hajtottunk végre, mellyel elérhetővé válik a legkorszerűbbnek számító vezetékes infrastruktúra a fejlesztéseknek köszönhetően számos településen, reméljük, a Te otthonodban is!

A Marcali járás 19 településén építettünk újgenerációs hírközlő hálózatot. A beruházás a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 515,41 millió forintos támogatásával, valamint önerőből valósult meg. Előfizetéstől függően Marcaliban és a környező településeken, településrészeken gigabites internetsebességet is nyújtunk.

202303_szip_aloldali_555x285_hir_TJ

A GINOP-3.4.1-20-2021-00011 azonosító számú projekt összköltsége 572,68 millió forint, amelynek 90%-át, azaz 515,41 millió forintot az Európai Regionális Fejlesztési Alap, illetve a magyar állam biztosítja vissza nem térítendő támogatás formájában. A projekthez szükséges 10%-os önerőt, azaz 57,27 millió forintot a TARR Kft. saját forrásból biztosítja– mondta el Tarr János, a cég ügyvezetője a Balatonkeresztúron tartott sajtótájékoztatón. Kele András projektvezető tájékoztatása szerint a pályázat részeként több mint 3600 háztartás számára biztosít hozzáférést az új, legkorszerűbbnek számító vezetékes infrastruktúra. Már a sajtótájékoztatón is ki lehetett próbálni az optikai kábelen érkező szupergyors internetet Balatonkeresztúron. Nemcsak a letöltési sebesség volt gigabites, hanem a feltöltési is. A beruházás részeként több központi egységet alakítottunk ki a térségben, ezáltal a hálózatfejlesztéssel érintett minden településen és településrészen biztosítani tudjuk a nagy sebességű internetet.

A TARR Kft. a magyar távközlési piac egyik meghatározó szolgáltatója. Jelenleg 8 megye, több, mint 420 településén érhetőek el a társaság által nyújtott vezetékes szolgáltatások, közel 150 digitális tévé csatornát kínáló kábeltévé szolgáltatás, az akár gigabites sebességű internet, illetve a vezetékes és mobil telefon szolgáltatás.

202303_szip_aloldali_555x285_hir_kozonseg

Tarr János a TARR Kft. ügyvezető igazgatója az eseményen elmondta, mindenhol kiépítették a hálózatot, már csak apróbb simításokat kell elvégezni, március 13-tól pedig lehetőség nyílik a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges szerződések megkötésére is. Elsőként Balatonújlak, Főnyed, Hosszúvíz, Marcali-Bize, Marcali-Horvátkút, Nemesvid, Nemesvid-Kisvid, Somogysimonyi, Somogyzsitfa, Szőcsénypuszta és Szegerdő lakói élvezhetik az új szolgáltatásokat. Két héttel később már Balatonkeresztúron és Balatonmáriafürdőn is elérhető lesz a gigabites internet. Április hónap második felét követően pedig Balatonberényben, Csömenden, Nemesdéden, Niklán, Pusztakovácsiban, Somogyszentpálon és a Táskán élőknek is lehetőségük lesz arra, hogy előfizessenek a TARR Kft. bármelyik szolgáltatására. Marcali településen önerős beruházás részeként megkezdődnek a munkálatok. A nyár folyamán a családi házas övezetek jelentős részében elkészül a gigabit képes optikai hálózat, várhatóan szeptember végére befejeződnek ezek a munkálatok. A tömbházas övezetekben a negyedik negyedév folyamán kerül átadásra az optikai hálózat.

202303_szip_aloldali_555x285_hir_busz

Azért, hogy gördülékenyen és mindenki számára elérhetővé tegyék az ügyintézést, a településekre ellátogat Mozgó Értékesítési Pontjuk, amely egy modern kisbusz formájában járja a térséget. A TARR buszon lehetősége lesz a lakossági ügyfeleknek szerződést kötni és minden kapcsolódó ügyet elintézni. A TARR Kft. a Balaton-parti nyaralótulajdonosokra is gondolt. Az üdülőövezetre kialakított speciális akcióval lehetőségük van hűségidő nélkül, kedvező áron és feltételekkel igénybe venni a szolgáltatást. A téli időszakban, amikor nem tartózkodnak az ingatlanban, akár díjmentesen szüneteltethetnek.

Tarr János kiemelte, nemcsak a versenyképes szolgáltatás fontos számunkra, hanem az is, hogy magas színvonalon szolgáljuk ki az ügyfeleket. Az országban 15 helyszínen lehet személyesen ügyet intézni, Szigetváron a hónap elején nyílt legújabb ügyfélszolgálati pontunk, Marcali járásban pedig április elejétől lesz lehetősége az érdeklődőknek személyes ügyintézésre.

A beruházás további lényeges eleme azon településeken történő hálózatfejlesztés, melyhez állami, EU forrás nem állt rendelkezésre. Itt 100%-ban saját forrás bevonásával történik a hálózatfejlesztés Marcali központi belterületén, Marcali-Boronka településrészen valamint Kéthely településeken.

Augusztus végére Marcali családi házas övezeteinek jelentős részében elkészült a gigabit képes optikai hálózat, a tömbházas övezetekben a negyedik negyedév folyamán lesz lehetőség csatlakozni a TARR rendszerre. Ezúton szeretnék megköszönni a lakosság türelmét.

Milyen előnyökkel jár ez a felhasználók számára?

szip-bkeresztur-aloldal2

Összegezve a beruházás lényegét: a szolgáltató ezen a hálózaton digitális kábel televíziós szolgáltatást biztosít, rengeteg HD csatornával, szupergyors internet eléréssel, valamint kedvező vezetékes telefonszolgáltatással.

Az FTTH technológiában használt optikai kábel a legnagyobb sávszélességű kiszolgálást és a legnagyobb kapacitást, a legjobb minőséget jelenti. Ennek előnye, hogy a hibalehetőség minimális, valamint a minőség is kiváló.

SZOLGÁLTATÁSAINK


Milyen internetes sávszélesség érhető el a TARR Kft. optikai (FTTH) hálózatán?

Otthoni szolgáltatásunk a legmodernebb optikai hálózatunkon akár 1000 Mbit/s internettel is választható. Ebben az esetben a család fiatalabb tagjainak sem lehet már oka a panaszra, legyen szó online játékról, filmnézésről vagy zenehallgatásról. Probléma nélkül egyszerre az egész család használhatja a netet.

Aki nem a sebesség megszállottja, annak is van ajánlatunk:
1
50, 300 vagy 500 Mbit/s sebességű csomagjaink is szerepelnek a palettán.

Internet csomag Maximális le/feltöltési sebesség Rendes körülmények közt elérhető sebesség Minimális le/feltöltési sebesség
FTTH 150M 150/50 Mbit/s 105/35 Mbit/s 60/25 Mbit/s
FTTH 300M 300/70 Mbit/s 225/35 Mbit/s 90/25 Mbit/s
FTTH 500M 500/100 Mbit/s 350/70 Mbit/s 150/40 Mbit/s
FTTH 1000M 1000/1000 Mbit/s
700/700 Mbit/s 300/90 Mbit/s

A lakóház kialakítási sajátosságai miatt (vasbeton födém, vastag falak esetén) előfordulhatnak az ügyfél otthonában gyenge lefedettségű területek - erre is van megoldásunk. A TP-Link Mesh technológia megoldást nyújthat erre. A TARR Kft-nél is megvásárolhatóak az ilyen okos WiFi eszközök.
A mai igényeknek megfelelően a legkorszerűbb netes élmény válik elérhetővé az előfizetőink otthonában!

Hogyan fog kinézni a tv szolgáltatásunk?

Kínálatunkban közel 150 digitális tévécsatorna található , amelyből 77 HD minőségű! A digitális szolgáltatás legfontosabb jellemzője, hogy a napjainkban elérhető legjobb kép és hangminőségben jut el az előfizetőkhöz,
Megfelelő, DVB-C képes televízió esetében a szolgáltatás igénybevételéhez nincs szükség bokszra.

Alap, Extra és Prémium főcsomagunk mellé számos tematikus TV kiscsomagunk közül is választhat az előfizető. Mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb csomagot, legyen szó filmes tematikáról, idegen nyelvű csatornákról, zenei tartalomról, mesékről vagy felnőtt tartalomról. Kiemelt figyelmet kapnak a helyi tartalmak is, területenként elosztjuk kínálatunkban a helyi televíziókat is. Folynak az egyeztetések a TaVi TV tulajdonosaival, reméljük hamarosan elérhetővé válik előfizetőink számára.

szigetvar-mobiltv-app

Fontos része kínálatunknak a TARR MobilTV alkalmazásunk is. Az alkalmazás segítségével a TARR Kft. csatornakínálatának legnépszerűbb csatornái érhetőek el mobil eszközökről. Az elérhető csatornák az előfizetett kábeltv csomagtól függenek. Tehát nem kell lemaradj nyaralás alatt sem egyetlen fontos meccsről sem, akár a strandon is nézheted kedvenc csatornádat.

A szolgáltatás mellé elérhetőek videótárak is: Kópétár, Filmbox Videótár, Epic Drama Videótár.

Televízió készülékek

Ügyfeleink kedvezményes áron vásárolhatnak nálunk készülékeket!

Kínálatunkban megtalálhatóak a legmodernebb QLED Ultra HD kijelzős készülékek, de gondoltunk az alacsonyabb árú készüléket kereső ügyfeleinkre is.
A házhoz szállítás díjmentes, futárszolgálatunk 5 munkanapon belül kiszállítja a megadott címre.

Ha 2 éves határozott idejű szerződést kötsz tv szolgáltatásra, akár 25.000 Ft engedményt is kaphatsz a készüléked árából! Új Kapcsolat mobilcsomagjaink útán most további +30.000 Ft kiemelt kedvezmény jár!

Nem csak televíziókat, tableteket is forgalmazunk kedvező áron.


Telefon díjcsomagok Mama

Milyen vezetékes telefon szolgáltatás lesz elérhető az új hálózaton?

Tele-TARR díjcsomagunk számos előnyét élvezheted:

  • Kedvező havi- és percdíjak
  • Hálózaton belül 0 Ft-os percdíj
  • Beszélgess szabadon közel 60.000 TARR telefon előfizetővel!
  • TARR Mobil előfizetőinket is 0 Ft-os percdíjon hívhatod.

Köthető önállóan is vezetékes telefon előfizetés, de televízió előfizetéssel egyben kedvezményesebb, sőt, televízó és internet előfizetés mellé havi 1 Ft-ért kérhető kombi előfizetésben.


Mobil készülékek

MOBIL minden mennyiségben!

  • Kapcsolat mobilcsomagjainkat igyekeztünk az ügyféligényekhez igazítani, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb csomagot. Akár netezni szeretsz leginkább vagy fontos számodra a csomagban foglalt lebeszélhetőség, megtalálod a számodra optimálisat!
  • Csomagod mellé megvásárolhatod mobilkészülékedet is nálunk. Csomagtól függően biztosítunk kedvezményeket a készülék mellé, így egyes készülékek akár 90.000 Ft kedvezménnyel is megvásárolhatóak!

Kattints és nézd meg mobilkészülékeinket!


Fenti szolgáltatásaink együttes igénybevétele esetén KOMBI kedvezményeket biztosítunk, így a havidíjad még kedvezőbb lehet!


A folyamatos tájékoztatás érdekében rendszeresen aktualizáljuk ezt az oldalt, hogy mindig friss híreket találj a beruházás aktuális menetéről és reméljük a hálózat kiépülése után Téged is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetünk!