Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

Zárva tartás áramszünet miatt

Áramszünet miatt 2018. november 6-án Szekszárd, Bezerédj u. 2. alatt lévő Ügyfélszolgálatunk ZÁRVA tart.

Válts elektronikus díjfizetési módra!

Havonta akár 200 Ft jóváírást is biztosítunk!


Tisztelt előfizetőink!

Azon ügyfeleink részére, akik elektronikus formában és határidőre fizetik ki a számlájukat, bruttó 200Ft jóváírást adunk a számla végösszegéből.

Elektronikus fizetési módok a következőek:

 • csoportos beszedési megbízás
 • banki átutalás
 • online bankkártyás fizetés

Bármely fizetési módra váltás bruttó 200 Ft kedvezmény formájában kerül jóváírásra. A kedvezmény jóváírásának feltételei:

 • előfizető adott hónapban nem alkalmazott semmilyen más fizetési formát, csak a fent felsoroltakat.
 • a hónap során egyetlen nap sem volt az egyenlege negatív, azaz a TARR Kft. egyetlen nap sem tartott nyilván lejárt összegű tartozást. (Vitás esetben a TARR Kft. elektronikus nyilvántartási adatai a mérvadóak.)

Csoportos beszedési megbízás

Amennyiben csoportos beszedéssel szeretnél fizetni, netbankon keresztül lehetőséged van csoportos beszedésre átállni az alábbi adatok megadásával. Felhívjuk figyelmedet, hogy a csoportos beszedéshez a közlemény rovatba, ügyfélszámodat az alábbiak szerint kell megadni bankodnál: 00001234 (ügyfélszám, 8 számjegyre kiegészítve 0-val) A TARR Kft. csoportos beszedési azonosítója: A10401127

Banki átutalás

Amennyiben átutalással szeretnéd fizetni számládat, kérjük, a tranzakció során tüntesd fel ügyfélszámodat a közlemény rovatban. A TARR Kft. bankszámlaszáma: 11746005-20097842 (OTP Bank).

Online bankkártyás fizetés

A TARR Kft. részére az OTP Bank Rt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett – a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő – oldalon történik, és nem a TARR Ügyfélkapu oldalán: https://ugyfelkapu.tarr.hu A TARR Ügyfélkapu sem a kártyád, sem a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

 • Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
 • Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám
 • Érvényesítési kód: a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt légy kedves üresen hagyni.

Az alábbi kártya típusokkal fizethetsz:

 • Visa (dombornyomott)
 • MasterCard (dombornyomott)
 • American Express (dombornyomott)
 • Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz internetes áruházunkban Electron kártyával. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz. Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
 • Maestro (nem dombornyomott) Kizárólag az OTP Bank Rt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben a kártyádon szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort légy kedves először beírni, és ezt követően a kártyán szereplő 10 jegyű számot.