Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

Válts elektronikus díjfizetési módra!

Havonta akár 200 Ft jóváírást is biztosítunk!


Tisztelt előfizetőink!

Azon ügyfeleink részére, akik elektronikus formában és határidőre fizetik ki a számlájukat, bruttó 200Ft jóváírást adunk a számla végösszegéből.

Elektronikus fizetési módok a következőek:

 • csoportos beszedési megbízás
 • banki átutalás
 • online bankkártyás fizetés

Bármely fizetési módra váltás bruttó 200 Ft kedvezmény formájában kerül jóváírásra. A kedvezmény jóváírásának feltételei:

 • előfizető adott hónapban nem alkalmazott semmilyen más fizetési formát, csak a fent felsoroltakat.
 • a hónap során egyetlen nap sem volt az egyenlege negatív, azaz a TARR Kft. egyetlen nap sem tartott nyilván lejárt összegű tartozást. (Vitás esetben a TARR Kft. elektronikus nyilvántartási adatai a mérvadóak.)

Csoportos beszedési megbízás

Amennyiben csoportos beszedéssel szeretnél fizetni, netbankon keresztül lehetőséged van csoportos beszedésre átállni az alábbi adatok megadásával. Felhívjuk figyelmedet, hogy a csoportos beszedéshez a közlemény rovatba, ügyfélszámodat az alábbiak szerint kell megadni bankodnál: 00001234 (ügyfélszám, 8 számjegyre kiegészítve 0-val) A TARR Kft. csoportos beszedési azonosítója: A10401127

Banki átutalás

Amennyiben átutalással szeretnéd fizetni számládat, kérjük, a tranzakció során tüntesd fel ügyfélszámodat a közlemény rovatban. A TARR Kft. bankszámlaszáma: 11746005-20097842 (OTP Bank).

Online bankkártyás fizetés

A TARR Kft. részére az OTP Bank Rt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett – a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő – oldalon történik, és nem a TARR Ügyfélkapu oldalán: https://ugyfelkapu.tarr.hu A TARR Ügyfélkapu sem a kártyád, sem a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

 • Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
 • Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám
 • Érvényesítési kód: a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt légy kedves üresen hagyni.

Az alábbi kártya típusokkal fizethetsz:

 • Visa (dombornyomott)
 • MasterCard (dombornyomott)
 • American Express (dombornyomott)
 • Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz internetes áruházunkban Electron kártyával. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz. Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
 • Maestro (nem dombornyomott) Kizárólag az OTP Bank Rt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben a kártyádon szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort légy kedves először beírni, és ezt követően a kártyán szereplő 10 jegyű számot.