RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

Szabjunk gátat közösen a koronavírus terjedésének! Intézd te is otthonról ügyeidet!

Részletek

A kosár tartalma

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.fullPriceOfServices | price }}Ft / hó

Átvételkor fizetendő: {{ basket.fullPriceOfProducts | price }}Ft

Csatornákkal kapcsolatos információk

Tájékozódj elérhető csatornáinkkal kapcsolatos változásokról, illetve egyéb tévé csatornákat érintő hírekről.


Megújul a TV2 Csoport humorcsatornája (Humor+ helyett TV2 Comedy)

Ne maradj le a TV2 Comedy legjobb sorozatairól és vígjátékairól!

tv2-comedy-hirek-202005

Elérhető: 2020. május 18.

Május 18-tól a TV2 Comedy gondoskodik a rekeszizmok megdolgoztatásáról! A megújult csatornán a legszórakoztatóbb sorozatokból és filmekből válogathatunk, legyen szó országos TV premierről vagy a legnagyobb közönségkedvencekről.

A TV2 Comedy műsorán látható a Csengetett, Mylord?, Egy rém rendes család, A Simpson család, a BoJack Horseman és az Amerikai fater is, mely utóbbi országos TV premier évaddal érkezik idén. Sokak örömére, jön hétköznap esténként az Így jártam anyátokkal! A mostanra ikonikusnak számító, sajátos humorú szituációs komédiát huszonnyolc alkalommal jelölték Emmy-díjra, amelyet kilencszer meg is nyert. Ne maradj le, nézd meg valamennyi humoros sorozatunk promóját ide kattintva!
Szombat esténként 21 órától továbbra is a filmeké lesz a főszerep! Májustól olyan vígjátékok várják majd a nézőket, mint például A pláza ásza, A pláza ásza Vegasban vagy A gondozoo, a vérbeli komikus, Kevin James főszereplésével – akit a jelenleg futó Férjek gyöngye című amerikai vígjátéksorozatból már jól ismerhetünk. Lesd meg, milyen nyárindító vígjátékokból válogathatsz!

Nézd meg műsorújságunkat, csatlakozz Facebook-oldalunkhoz, és ne felejtsd el csekkolni weboldalunkat!
A TV2 Comedy megtalálható az Extra főcsomagunk 50. programhelyén, június 1. és 15. között ráadásul kódolatlanul!


csatornainfo-20200501-kopetar

Újdonságok 2020. május 1-től csatorna kínálatunkban

Elérhető: 2020. május 1.

Alap és Extra főcsomagos előfizetőink számára 2 csatornával bővült kínálatunk: Comedy Central Family és Nicktoons.
Ezzel párhuzamosan a Nick jr. csatorna május 1-től a Kópévilág, a Mix és a Platina mix kiscsomagokban érhető el.*
Újdonság, hogy minden rendelhető kiscsomagunk mellé díjmentesen biztosítjuk TARR MobilTV szolgáltatásunkban a KÓPÉTÁR gyerekeknek szóló videótárunkat. A videótár a Nick csatornák legjobb mesesorozatainak számos epizódját tartalmazza. Nézd kedvenceid bárhol, bármikor a TARR MobilTV szolgáltatásunkkal!

*Harta települést nem érintik a csatornakínálattal kapcsolatos módosulások.


rtlmostplusz albanner

Nálunk is elérhető az RTL Most+

Elérhető: 2020. január 27.

A TARR Kft. Alap vagy Extra kábelTV csomaggal rendelkező előfizetői számára ingyenesen elérhető az RTL Most+ online szolgáltatás.
RÉSZLETEK


 LifeTv banner

Frissített arculat a LifeTv csatornán.

Elérhető: 2019. október

A megújult LifeTv csatorna új honlapja és további információk: LifeTv

A LifeTv, HD minőségben megtalálható az Extra főcsomagunkban digitálisan elosztva a 128-as programhelyen.


Discovery HD csatornakép 2019.09.

Új arculatot kapott a Discovery Channel

Elérhető: 2019. szeptember 16.

Új arculattal jelentkezett a Discovery Channel, a valóságon alapuló szórakoztatás vezető globális márkája. A márkafrissítés egyszerre ünnepli a csatorna örökségét és hangsúlyozza elkötelezettségét a szenvedélyes rajongók következő generációjának inspirálására, tájékoztatására és szórakoztatására. Az új arculat kihangsúlyozza a Discovery Channel globális elérését, illetve utal erős új tartalmaira, amelyek arra ösztönzik a nézőket, hogy a világ felfedezésével átélhető tapasztalatok révén találják meg önmagukat.

Az új logóban a D betű belsejében forgó földgömb látható, amely – a márka globális jelenlétét szimbolizálva – statikus változatában minden kontinenst megmutat.

„A globális márkafrissítés egyszerre utal a Discovery Channel örökségére és helyezi a márkát a jövőbe. Rendkívül fontos, hogy – miközben egyre fontosabbak leszünk a következő generáció számára – emlékeztessük nézőinket, kik is vagyunk valójában. A földgömb mindig a Discovery márka középpontjában állt, és azt szeretnénk, ha ezt jelenlegi és jövőbeli rajongóink is így látnák. Folyamatos innovációval nyújtunk inspirációt az összes képernyőn, szolgáltatáson és formátumon keresztül, olyan új termékeket kínálva szenvedélyes rajongóinknak, amelyek segítik őket a világ felfedezésében” – mondta Victoria Davies alelnök, a Discovery Közép- és Kelet-Európáért, mediterrán térségért és Közép-Ázsiáért felelős vezetője.

„A hasonló tematikájú csatornák számának növekedése ellenére Magyarországon több mint tíz éve a Discovery Channel az első számú tényszerű szórakoztató csatorna. Arra törekszünk, hogy az arculat frissítésével és kiemelkedő tartalmainkkal további lendületet adjunk ennek” – tette hozzá Victoria Davies.

A márkafrissítéssel egy sor új tartalom és történet is érkezik idén, amelyek a Discovery Channel tartalmi pillérein alapulnak – tudomány és természet, turbó, kemény munkák, túlélés és kaland, rejtett kincsek.

A Discovery Channel HD csatorna megtalálható az Extra kábeltv főcsomagunkban digitális elosztásban a 103-as programhelyen.


csatornás oldalra

Frissített arculat a Comedy Central és a Comedy Central Family csatornán

Elérhető: 2019. június

Megújult arculattal és logóval látható a Viacom két humorcsatornája. A logók is változtak, színük a "Summer Ale" fantázianevű sárga árnyalatra váltott, egyedi lett a betűtípus is, "Comedy Sans". Részletek a csatorna weboldalán.

A Comedy Central csatorna megtalálható az Alap  tv főcsomagunkban digitálisan elosztva a 28-as programhelyen. A Comedy Central Family csatornát a Platina Mix és Mix tv kiscsomagunkban találod az 58-as programhelyen.


m3-csatornainfo

Megszűnik az M3 csatorna

Dátum: 2019. április 30.

Április harmincadikával megszűnik az M3 lineáris műsorsugárzása az egész országban. Május 1-től ingyenesen elérhető lesz az interneten az M3
Tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját, az M3-at május elsejétől az m3.hu honlapon ingyenesen lehet elérni - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya az MTI-t.


echo-hirtv-csatinfo-aloldalibanner

Megszűnik az ECHO TV és a Hír TV-be olvad

Elérhető: 2019. április

"Az ECHO HUNGÁRIA TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság és a Hír TV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság átalakul, mégpedig olyan formában, hogy az ECHO TV beolvad a HírTV-be. A cégjogi beolvadásra tekintettel a Kuratórium döntést hozott arról, hogy az „ECHO TV” független televíziós társaság műsorszolgáltatása 2019. április 1. napjától megszűnik.

Az ECHO TV meghatározó főbb műsorai a jelzett időpontot követően a HírTV csatornáján lesznek elérhetők. A HírTV értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz."
Áll a társaság közleményében.

A Hír TV megtalálható az Alap csomagunk 91. programhelyén.


3sat-logok-aloldal

Megújult a 3sat logója

Elérhető: 2019. március

A 3sat csatorna logója megváltozott. Részleteket a csatorna weboldalán találsz.

A 3sat csatorna megtalálható az Útitárs tv kiscsomagunkban, amit bármelyik csomagod mellé megrendelhetsz.


moziverzum és jocky tv új csatornák

Moziverzum és Jocky TV a kínálatunkban!

Elérhető: 2019. február 17-től

A Jocky TV és a Moziverzum február 17-től elérhető a TARR Kft. digitálisan lefedett hálózatán is. A Moziverzum csatorna az EXTRA csomag részeként, az 52-es programhelyen, a Jocky TV pedig a Platina mix és a Filmkalauz csomagokban a 64-es programhelyen nézhető.

Moziverzum
A Mozi+ sikere után, a Jocky TV indulásával egy napon a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtolt - külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában.
A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World.
Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik.
A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand.
A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap és hétvégi esti filmek fixen 21.00-kor kezdődnek.

Jocky TV
24 órás műsorkínálattal várja a klasszikus sorozatok kedvelőit a TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Jocky TV. A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik. Emellett országos TV premier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozat is. A Jocky TV-n Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja kalauzolja a nézőket a műsorok között. Jocky TV, már csak a neve miatt is!

Mindkét csatorna elérhető a TARR MobilTV alkalmazásunkban is.

Új csatornák

CSATORNA PROGRAMHELY CSOMAG
MOZIVERZUM 52. EXTRA
JOCKY TV 64. FILM KALAUZ
PLATINA MIX

natgeo wild arculatváltás 2019 február 4

Új arculattal jelentkezik a National Geographic WILD

Elérhető: 2019. február 4.

Februárban ismét a nagymacskáké a főszerep a National Geographic Wild csatornán.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, a National Geographic WILD idén februárban is átfogó tematikus műsorfolyamot szentel a nagymacskáknak. A Nagymacskák hónapja célja, hogy bemutassa a kihalás szélére került nagymacskák életét, és felhívja a figyelmet megmentésük fontosságára. A programsorozat idén négy tematikus hétből áll: február 3-tól az Oroszlánok hete, február 10-től a Leopárdok hete, február 17-től a Tigrisek hete és február 24-től a Pumák hete kerül megrendezésre, melyek során a csatorna látványos és izgalmas műsoraiban ezekre a fajokra fókuszál - áll közleményben.

A programsorozat indulásakor arculatváltás is lesz a csatornánál: a Nat Geo Wild ezentúl a National Geographic WILD elnevezést használja és megújul a logó is. A műsorstruktúra azonban nem változik, a csatorna továbbra is a vadvilág igazi arcát mutatja be, és lenyűgöző tájakra kalauzolja a nézőket látványos felvételek segítségével. A National Geographic WILD évről évre megrendezésre kerülő tematikus programsorozatai – a Nagymacskák hónapja, vagy a Cápafesztivál – kiemelten foglalkoznak a veszélyeztetett fajokkal, és felhívják a figyelmet a kihalás szélére került állatok védelmére.

Videó: Nagymacskák hónapja február 3-tól  | National Geographic WILD

A Nagymacskák hónapja a National Geographic Society 2009-ben létrehozott Nagymacskavédelmi Programjához (Big Cats Initiative) kapcsolódik. A program tudósok, kutatók és természetvédők munkáját segíti, valamint olyan projekteket támogat, melyek hatékonyan hozzájárulhatnak az egyes fajok túléléséhez természetes élőhelyükön. Az új premierek vasárnaponként 18 órakor láthatóak.

Forrás: mediapiac.com

A National Geographic WILD csatorna az Extra kábeltv csomagunk részeként érhető el a 115. programhelyen, HD-ban pedig a 116. programhelyen. Keresd TARR MobilTV applikációnkban is!


epic-drama-arculat

Megújult az Epic DRAMA logója

Elérhető: 2018. szeptemberétől

A Viasat World Epic DRAMA nevű csatorna logója megváltozott. Részletek a csatorna weboldalán.

Az Epic Drama HD csatorna az Extra kábeltv csomagunk mellé rendelhető digitális Filmkalauz és Platina Mix tematikus kiscsomagjaink részeként érhető el a 86. programhelyen, digitális vételi módon. Keresd a Tarr MobilTV applikációnkban is!


spiler2-tv tv2-csoport spiler-extra-ott

Magyarországon elsőként nálunk elérhető a Spíler2, az Extra kábeltv csomagban HD minőségben!

Elérhető: 2018. augusztus 11-től

A TV2 csoport megállapodott a TARR Kft-vel, így 2018. augusztus 11-től az Extra csomagunkban elérhető a Spíler2. A TARR Kft. előfizetői a 171-es programhelyen HD minőségben élvezhetik a prémium sportközvetítéseket.

A Spíler2 műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők. A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán. Érkezik továbbá a spanyol labdarúgó-bajnokság a La Liga (2018-2021) is a csatornára. Ettől a szezontól kezdve a szerződés végéig a korábban megszokottakhoz képest soha nem látott mennyiségű találkozót követhetnek a nézők.

A TARR kábeltelevízión keresztül később a Spíler Extra OTT szolgáltatása is megrendelhető lesz, így az előfizetők televízión, tableten és telefonon is követhetik majd kedvenc csapataikat. Több, mint 800 focimeccs és 200 jégkorong közvetítés vár a sportszeretőkre, akik a szolgáltatásnak köszönhetően akár öt párhuzamos élő mérkőzés közül is válogathatnak.

További információ a spilertv.hu oldalon.

A Spíler2 HD csatorna az Extra kábeltv csomagunk részeként érhető el a 171. programhelyen digitális vételi módon.


jim-jam infokba

Új arculattal és megújuló tartalommal jelentkezik a JimJam

2018. augusztus 1-től új arculattal mutatkozik be a JimJam. Vadonatúj logóval és identekkel, új és szerethető karakterekkel ismerkedhetnek meg hamarosan a gyermekcsatorna rajongói. A megújulás kiterjed a JimJam tartalmára is: a napi műsorstruktúra része lett az úgynevezett „Tanulj játszva!” programblokk, amikor a játszva tanulást segítő rövid, vidám sorozatok szórakoztatva tanítják a kicsiket.

A JimJam új arculatát nemzetközi tenderen választották ki, amelyen 5 ország 9 kreatív ügynöksége vett részt. A shortlistre jutott terveket 2 és 5 év közti gyerekeknek is megmutatta a csatorna, akik körében egyértelmű tetszést aratott a végső koncepció. A nyertes design a londoni Wiedemann Lampe kreatív ügynökség munkája, akik az új logó mellett vadonúj karaktereket álmodtak meg a JimJam-nek, emellett új identek és bumperek egészítik ki a teljes megújulást. Az új arculat célja, hogy vizuális megerősítést adjon a JimJam „Tanulj játszva!” felhívásának. Az új logó élénkebb színű és letisztult, modern vonalvezetésű lett:

jimjam-logok

Balra a 2018. augusztus 1. előtti JimJam logó és jobbra az új logó.

A JimJam „J” betűiből két szerethető, mókára mindig kapható karakter született, ők Jim és Jam, akiket elkísér barátjuk, Csillag. Az identekben Jim, Jam és Csillag szerepelnek vidám, hétköznapi helyzetekben, amint például hangszeren játszanak, homokvárat építenek, vagy éppen szappanbuborékra vadásznak a fürdőkádban. Ezek a helyzetek is mind a gyerekek kíváncsiságát és képzelőerejét igyekeznek bemutatni.

„A JimJam-ben és a célcsoportjában komoly potenciált látunk. Büszkék vagyunk, hogy most egy összekapcsolt tartalmi és kreatív támogatást adhatunk a csatornának, ami segíteni fog céljaink elérésében” – mondta Minda Judit programigazgató.

jimjam-banner

Új tartalmak a JimJam-en

Az arculatváltás nem az egyedüli változás a JimJam életében. Vele egy időben és már az idei év eleje óta folyamatos az átfogó tartalmi megújulás, amelynek során új és döntően edukatív, rövid és szórakoztató kis mesékből álló sorozatokkal bővül a csatorna kínálata. Ezeket a meséket a naponta jelentkező „Tanulj játszva” blokkba rendezi a JimJam, így pontosan követhetőek nap mint nap, így segítik a folyamatos fejlődést a világot felfedező kicsiknél. Az új, célzottan a tanulást jelentő sorozatok közt állatos mesék, a hősöket bemutató, a barátságot ünneplő animációs és rajzfilmek mellett rendszeresek az angol nyelvet egyszerűen, játékosan oktató mesék is. Az vadonatúj tartalmak mellett folyamatosan műsoron tartja a JimJam azokat a húzósorozatokat is, amelyek a védjegyévé váltak, mint amilyen a Noddy, a Tanuljunk Timmy-vel!, a Rejtélyek Tesz-Vesz városban, A hármasikrek és a Thomas, a gőzmozdony.

Az újdonságok bevezetésével a Jimjam célja, hogy erős kapcsolat, tartós kohéziót teremtsen a csatorna új tartalmai és az arculata között, és egyértelműen utaljon a játszva tanulásra a gyermekek számára létező legbiztonságosabb környezetben.

A JimJam-ről

A JimJam elsősorban az óvodásokat és családjaikat megszólító televíziós csatorna. 2006-os indulása óta gyorsan nőtt a lefedettsége, mára több mint 100 országban van jelen Európától kezdve a Közel-Keleten keresztül egészen Afrikáig. A JimJam műsorai 10 nyelven készülnek, és jutnak el több mint 27 millió előfizetőhöz világszerte. Magas színvonalat képviselő műsorkínálata tartalmazza az óvodáskorú korosztály körében legnépszerűbb karaktereket, mint amilyenek Thomas és barátai, Bob, a mester, Pingu vagy Sam, a tűzoltó. A JimJam-et az AMC Networks International – Central and Northern Europe működteti, amely Közép-Európa egyik vezető nemzetközi televíziós társasága. Portfóliójába 14 csatornamárka tartozik, változatos műfajokban, a film és sorozattól kezdve a gyerekzsáneren keresztül az infotainment- és a sportműfajig.

/AMC Networks International/

A JimJam csatorna az Alap/Extra kábeltv csomagunk mellé rendelhető digitális Kópévilág, és az Extra kábeltv csomagunk mellé rendelhető Platina Mix és Mix tematikus  tv kiscsomagjaink részeként érhető el a 148. programhelyen, digitális vételi módon.


sorozat-plusz-infokba

Megújult a Sorozat+ arculata

Elérhető: 2018. július 9-től

Az RTL Magyarország Sorozat+ nevű, sorozatkedvelőket célzó tévécsatornája új arculatot kapott, ami a médiavállalat szerint modernebb és jobban kifejezi, hogy milyen sokszínű a csatorna kínálata. Változik a csatorna tartalmi struktúrája is. Részletek a csatorna weboldalán. Az alábbi képen láthatod a csatorna új logóját.

A Sorozat+ csatorna az Extra kábeltv csomagunk részeként érhető el a 49. programhelyen digitális vételi módon.


epic-drama

Magyarországon elsőként nálunk érhető el az Epic DRAMA videótéka (SVOD) kínálata

Elérhető: 2018. július 1-től

A Tarr Kft. 2018. július 1-31. közötti kódolatlan időszakában a Viasat World Epic Drama csatorna minden előfizető számára elérhető a 36. programhelyen. A lineáris csatorna mellett az előfizetők az Epic Drama videótékájának kínálatából (SVOD) is kedvükre válogathatnak, elsőként Magyarországon.

A Tarr Kft. az elsők között indította el 2017 decemberében a Viasat World Epic Drama elnevezésű történelmi drámasorozatokat sugárzó TV csatornáját, amely a Filmkalauz csomag előfizetői számára MobilTV kínálatban is elérhető. Jó hír az előfizetőknek, hogy a 2018. július 1-31. közötti kódolatlan időszakban az Epic Drama csatorna pazar drámái a szolgáltató minden előfizetője számára ingyenesen elérhetővé válik a 36. programhelyen. A lineáris csatorna mellett az Epic Drama videótékájának kínálatából (SVOD) is kedvükre válogathatnak, melyeket a Tarr MobilTV alkalmazásán keresztül nézhetnek meg.

A kódolatlan időszak keretében induló sorozatpremier A kollekció (július 1., 22:00), amely a II. világháború utáni divatvilágban játszódik. Az érzelemdús sorozat az impozáns ruhaköltemények és a csillogás mögött húzódó titkokat és zavaros cselekményszálakat mutatja be. Ebben az ingyenes hónapban debütál A Tudor-dinasztia 3. évada is (július 20., 21:45), így tovább folytatódnak VIII. Henrik uralkodásának kalandjai és házasságainak szenvedélyes történetei. A Kémek küldetése (július 3., 21:00-kor) is új évaddal jelentkezik, így továbbra is nyomon követhetjük a II. világháború izgalmas és veszélyes kémsztoriját, amely magasan képzett fiatal ügynökök életén keresztül mutatja be a titkos és olykor szívszaggató küldetéseket.

A maratonistáknak kedvez, hogy míg korábban csak bizonyos sorozatok első epizódja volt elérhető az Epic Drama weboldalán, addig júliustól teljes évadok is megtekinthetők a Tarr Kft. MobilTV applikációján keresztül. A kódolatlan hónapban az Epic Drama SVOD kínálatában olyan érdekfeszítő vagy éppen pikáns drámasorozatok első évadjai érhetők az előfizetők számára, mint a Kurtizánok kora, az Oxfordi gyilkosságok, a Mr. Selfridge, A falu, a Levél Evitához vagy a Copper – A törvény ára című krimisorozat.

mobiltv-banner-uj

Az Epic Drama HD csatorna az Extra kábeltv csomagunk mellé rendelhető digitális Filmkalauz és Platina Mix tematikus tv kiscsomagjaink részeként érhető el a 86. programhelyen, digitális vételi módon. Keresd a Tarr MobilTV applikációnkban!