{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

202309_mobil_30eFt_lead_gyujto_banner_1536x650.png

CSERÉRE ÉRETT OKOS ESZKÖZÖD? új tabletre, tv-re, mobilra vágysz?

Töltsd ki ajánlat kérő blokkunkat és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Kapcsolat Prémium+ előfizetés mellé egy összegben 90 000 Ft-tal olcsóbban megveheted mobilkészülékeinket!

Jól jönne akár 90 000 Ft kedvezmény?

  1. Kapcsolat Prémium + - megnézem a csomagot - A teljes korlátlanság érzését minden belföldi hálózatban ezzel a csomaggal a még nagyobb - 4 GB adatmennyiségű online elérhetőséggel élvezheted. A csomaghoz kapcsolódó kiemelt készülékkedvezmény 90.000 Ft.
  2. Kapcsolat Prémium + Max- megnézem a csomagot - Kapcsolat Prémium + Max is HBO Max hozzáféréssel. Streameld kevenc filmjeidet reklámmentesen! A csomaghoz kapcsolódó kiemelt készülékkedvezmény 90.000 Ft.
  3. Kapcsolat Optimum + Max - megnézem a csomagot - Kapcsolat Optimum + Max HBO Max hozzáféréssel. Streameld kevenc filmjeidet reklámmentesen! A csomaghoz kapcsolódó kiemelt készülékkedvezmény 60.000 Ft.
  4. Kapcsolat Optimum + - megnézem a csomagot - Kapcsolat Optimum + neked való díjcsomag, ha korlátlanul szeretnél beszélgetni TARR vezetékes és mobil irányba, és fontos, hogy online is elérhető légy. A csomaghoz kapcsolódó kiemelt készülékkedvezmény 60.000 Ft.
  5. Kapcsolat Korlátlan + - megnézem a csomagot - Élvezd a teljes korlátlanság érzését minden belföldi hálózatban! Az 1 GB adatmennyiség biztosítja az online elérhetőségedet is. A csomaghoz kapcsolódó kiemelt készülékkedvezmény 50.000 Ft.
  6. Kapcsolat ON - megnézem a csomagot - Kis beszéd NAGY NETTEL! A csomaghoz kapcsolódó kiemelt készülékkedvezmény 50.000 Ft.
  7. Kapcsolat Start - megnézem a csomagot - Ha kis költségű, tudatosan megtervezett telefon csomagra vágysz. A csomaghoz kapcsolódó kiemelt készülékkedvezmény 30.000 Ft.

A készülékkedvezmény részletes feltételeit ide kattintva érheted el.

Tarr pakk tippünk:
Kérd TARR NET-tel és havidíj jóváírást is kaphatsz!
Részletekért kattints ide!

A csomagok részletes tartalmát ezen a linken érheted el! Nézz szét, és bármely megtetszik kérd ajánlatunkat!