Fontos információ!

Ügyfélszolgálataink a vonatkozó Kormányrendelet értelmében 2021. április 7-től NYITVA TARTANAK.

RÉSZLETEK

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

Díjmentes internet a középfokú nappali oktatásban résztvevőknek, valamint az alapfokú nevelést-oktatást folytató köznevelésben résztvevőknek

Igényedet ügyfélkapunkon jelezheted


A kormányzat újbóli bejelentése alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok mellett már az alapfokú oktatásban részt vevő diákok és tanárok is díjmentes internet ellátásban részesülhetnek.

A díjmentes internet igénybevételhez először IGÉNYT KELL LEADNOD!

Erre 2021. március 12. 00:00 és 2021. április 28. 23:59 között van lehetőséged ITT.

Új igény leadásához egy számlára, valamint az oktatási jogviszonyt igazoló oktatási azonosítóra lesz szükség. Nem szükséges belépni a TARR ügyfélkapuba. Az igény leadás belépés nélkül is elvégezhető, tehát az is tud igényt leadni, aki nem rendelkezik TARR ügyfélkapu belépési lehetőséggel.

dijmentes-diakigazolvany-20201116
dijmentes-szamlak-2020116

A díjmentességet csak annak tudjuk érvényesíteni, aki megfelelő igényleadással rendelkezik, azaz

  • ha a fenti időszakban adsz le igényt, akkor az igényt a megfelelő helyen ( ITT) add le (ne emailben, ne postai levélben, nem más formában, mert ezek feldolgozását nem tudjuk elvégezni).
  • ha régebben már leadtad igényedet, nincs szükség újabb igény leadásra,
  • az igény leadás során hozzájárultál az adataid kezeléséhez (adatkezelési hozzájárulás nélkül az igényeket törölnünk kell, így azok feldolgozását nem tudjuk elvégezni),
  • a megadott adatok alapján jogosult vagy a kedvezményre.

A március 29-ig leadott igények jóváírását az április számlában, az ezután leadott igények jóváírását a következő havi számlában tudjuk érvényesíteni. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a nem megfelelően leadott igények alapján nem áll módunkban a díjmentes internet igényt teljesíteni. A leadott igényed állapotát ellenőrizni tudod, ha belépsz a TARR ügyfélkapuba, ehhez viszont rendelkezned kell a belépéshez szükséges adatokkal.

A TARR Kft. mindent megtesz azért, hogy a vírushelyzetben is stabil és megbízható vezetékes- és mobilszolgáltatásával segítse ügyfeleit az élet minden területén, legyen az digitális oktatás, vagy otthoni munka.

Ha vezetékes internetes szolgáltatást keresel, nézd meg kínálatunkat!