{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Projekt:

Ügyfélszolgálati iroda, műszaki részleg és szerver host kialakítása Tamásiban, valamint kapacitásbővítő eszközbeszerzés a szolgáltatási színvonal fokozása érdekében.

Aloldali banner hálózatfejlesztés

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01104
Pályázati forrás: Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében tárgyú pályázata
Kedvezményezett neve, címe: „TARR” Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, 7100 Szekszárd, Kadarka u. 18.
Projekt költségvetése: 125,25 millió Ft
Megítélt támogatás: 37,57 millió Ft
Támogatás mértéke: 30%
Projekt megvalósítás időszaka: 2017.05.25. – 2018.10.29.

Projekt bemutatása:
A projekt megvalósításával a vállalkozás célja a szolgáltatási kapacitások bővítése a szolgáltatási színvonal és üzembiztos működés csorbítása nélkül, sőt lehetőleg azok fokozása mellett Tamásiban és körzetében. A projekt eredményeként a Tamásiban eddig külön-külön épületben működő ügyfélszolgálati iroda és a műszaki részleg egy épületbe került. Az ügyfélszolgálati irodának, a műszaki részlegnek és a szerver hostnak is helyet biztosító épület komplex átalakítási munkái megvalósultak. Az ingatlan beruházáson túl több eszköz és hálózati eszköz beszerzésére is sor került, melyek hozzájárulnak a Tamási szolgáltatási körzetben történő kapacitásbővítéshez, valamint a szolgáltatási színvonal fokozásához. Továbbá a HOST gazdaságos működtetésének biztosítása érdekében telepítésre került egy 15,12 kWp teljesítményű napelemes rendszer, melynek köszönhetően a HOST energiaellátása jelentős mértékben megújuló energiából kerül biztosításra. A projekt megvalósításával a kapacitás bővítése mellett cégünk technológiai színvonala is javul, hozzájárulva az egyre magasabb minőségi elvárásoknak való megfeleléshez és a vevői elégedettség mértékének növeléséhez.