Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

Projekt:

Szélessávú körzethálózati fejlesztések Tamási, Sásd, Pécsváradi, Komlói és a Mohácsi kistérségben

Aloldali banner hálózatfejlesztés

Projekt azonosító száma: GOP-3.1.2-12-2012-0044
Pályázati forrás: Pályázati forrás: Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program Szélessávú körzethálózati fejlesztések támogatása tárgyú pályázata
Kedvezményezett neve, címe: „TARR” Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, 7100 Szekszárd, Kadarka u. 18.
Projekt költségvetése: 208,09 millió Ft
Megítélt támogatás: 124,85 millió Ft
Támogatás mértéke: 60%
Projekt befejezésének várható dátuma: 2015.12. 29.

Projekt bemutatása:
A fejlesztések alapvető célja az volt, hogy a támogatott beruházás keretébent a Tamási, Sásd, Pécsváradi, Komlói és a Mohácsi kistérségek optikai hálózattal még el nem ért 11 településéig épüljön ki az optikai körzethálózat. A településeken minimum egy hozzáférési aggregációs pont került kialakításra, amely alkalmas az adott településen különböző technológiájú hálózatokat üzemeltető szolgáltatók szabványos felületeken történő hozzáférési igényeinek kielégítésére. Ennek köszönhetően a településeken olyan távközlési hálózatok valósultak meg, amelyek elméleti letöltési/feltöltési sávszélessége eléri a 30 Mbit/s-ot. A minimum 24 szállal megvalósult optikai hálózatból 4 optikai szál állami költségvetésű szervek, közcélú intézmények ellátását hivatott biztosítani.
A minimum 24 szállal megvalósult optikai hálózatból 4 optikai szál állami költségvetésű szervek, közcélú intézmények ellátását hivatott biztosítani.

A projekt megvalósításáról szóló sajtóközlemény itt letölthető - Sajtóközlemény
A projekt befejezéséról szóló sajtóközlemény itt letölthető - Sajtóközlemény