Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

Projekt:

Szélessávú körzethálózati fejlesztések a Kalocsai kistérségben

Aloldali banner hálózatfejlesztés

Projekt azonosító száma: GOP-3.1.2-12-2012-0019
Pályázati forrás: Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Újgenerációs és NGA hálózatok fejlesztése tárgyú pályázata
Kedvezményezett neve, címe: „TARR” Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, 7100 Szekszárd, Kadarka u. 18.
Projekt költségvetése: 134,76 millió Ft
Megítélt támogatás: 80,86 millió Ft
Támogatás mértéke: 60%
Projekt befejezésének várható dátuma: 2015.12. 29.

Projekt bemutatása:
A fejlesztések alapvető célja az volt, hogy támogatott beruházás keretébent a kalocsai kistérségben optikai hálózattal még el nem ért 3 településsel épüljön ki optikai körzethálózat. Ennek köszönhetően a településeken olyan távközlési hálózat valósult meg, amelyek elméleti letöltési/feltöltési sávszélessége eléri a 30 Mbit/s-ot. Ezen felül településenként egy hozzáférési aggregációs pont került kialakításra, amely alkalmas az adott településen különböző technológiájú hálózatokat üzemeltető szolgáltatók szabványos felületeken történő hozzáférési igényeinek kielégítésére. A megépült hálózat különlegessége, hogy a TARR Kft. paksi központjával az összekötetést a Duna alatt lefektetett vezeték teszi lehetővé.

A minimum 24 szállal megvalósult optikai hálózatból 4 optikai szál állami költségvetésű szervek, közcélú intézmények ellátását hivatott biztosítani.

A projekt megvalósításáról szóló sajtóközlemény itt letölthető - Sajtóközlemény
A projekt befejezéséról szóló sajtóközlemény itt letölthető - Sajtóközlemény