{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

 LifeTv banner

Frissített arculat a LifeTv csatornán.

Elérhető: 2019. október

A megújult LifeTv csatorna új honlapja és további információk: LifeTv

A LifeTv, HD minőségben megtalálható az Extra főcsomagunkban digitálisan elosztva a 128-as programhelyen.


Discovery HD csatornakép 2019.09.

Új arculatot kapott a Discovery Channel

Elérhető: 2019. szeptember 16.

Új arculattal jelentkezett a Discovery Channel, a valóságon alapuló szórakoztatás vezető globális márkája. A márkafrissítés egyszerre ünnepli a csatorna örökségét és hangsúlyozza elkötelezettségét a szenvedélyes rajongók következő generációjának inspirálására, tájékoztatására és szórakoztatására. Az új arculat kihangsúlyozza a Discovery Channel globális elérését, illetve utal erős új tartalmaira, amelyek arra ösztönzik a nézőket, hogy a világ felfedezésével átélhető tapasztalatok révén találják meg önmagukat.

Az új logóban a D betű belsejében forgó földgömb látható, amely – a márka globális jelenlétét szimbolizálva – statikus változatában minden kontinenst megmutat.

„A globális márkafrissítés egyszerre utal a Discovery Channel örökségére és helyezi a márkát a jövőbe. Rendkívül fontos, hogy – miközben egyre fontosabbak leszünk a következő generáció számára – emlékeztessük nézőinket, kik is vagyunk valójában. A földgömb mindig a Discovery márka középpontjában állt, és azt szeretnénk, ha ezt jelenlegi és jövőbeli rajongóink is így látnák. Folyamatos innovációval nyújtunk inspirációt az összes képernyőn, szolgáltatáson és formátumon keresztül, olyan új termékeket kínálva szenvedélyes rajongóinknak, amelyek segítik őket a világ felfedezésében” – mondta Victoria Davies alelnök, a Discovery Közép- és Kelet-Európáért, mediterrán térségért és Közép-Ázsiáért felelős vezetője.

„A hasonló tematikájú csatornák számának növekedése ellenére Magyarországon több mint tíz éve a Discovery Channel az első számú tényszerű szórakoztató csatorna. Arra törekszünk, hogy az arculat frissítésével és kiemelkedő tartalmainkkal további lendületet adjunk ennek” – tette hozzá Victoria Davies.

A márkafrissítéssel egy sor új tartalom és történet is érkezik idén, amelyek a Discovery Channel tartalmi pillérein alapulnak – tudomány és természet, turbó, kemény munkák, túlélés és kaland, rejtett kincsek.

A Discovery Channel HD csatorna megtalálható az Extra kábeltv főcsomagunkban digitális elosztásban a 103-as programhelyen.


csatornás oldalra

Frissített arculat a Comedy Central és a Comedy Central Family csatornán

Elérhető: 2019. június

Megújult arculattal és logóval látható a Viacom két humorcsatornája. A logók is változtak, színük a "Summer Ale" fantázianevű sárga árnyalatra váltott, egyedi lett a betűtípus is, "Comedy Sans". Részletek a csatorna weboldalán.

A Comedy Central csatorna megtalálható az Alap  tv főcsomagunkban digitálisan elosztva a 28-as programhelyen. A Comedy Central Family csatornát a Platina Mix és Mix tv kiscsomagunkban találod az 58-as programhelyen.


m3-csatornainfo

Megszűnik az M3 csatorna

Dátum: 2019. április 30.

Április harmincadikával megszűnik az M3 lineáris műsorsugárzása az egész országban. Május 1-től ingyenesen elérhető lesz az interneten az M3
Tovább erősödik a szabad, személyre szabott műsorválasztás lehetősége azzal, hogy a közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját, az M3-at május elsejétől az m3.hu honlapon ingyenesen lehet elérni - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya az MTI-t.


echo-hirtv-csatinfo-aloldalibanner

Megszűnik az ECHO TV és a Hír TV-be olvad

Elérhető: 2019. április

"Az ECHO HUNGÁRIA TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság és a Hír TV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság átalakul, mégpedig olyan formában, hogy az ECHO TV beolvad a HírTV-be. A cégjogi beolvadásra tekintettel a Kuratórium döntést hozott arról, hogy az „ECHO TV” független televíziós társaság műsorszolgáltatása 2019. április 1. napjától megszűnik.

Az ECHO TV meghatározó főbb műsorai a jelzett időpontot követően a HírTV csatornáján lesznek elérhetők. A HírTV értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz."
Áll a társaság közleményében.

A Hír TV megtalálható az Alap csomagunk 91. programhelyén.


3sat-logok-aloldal

Megújult a 3sat logója

Elérhető: 2019. március

A 3sat csatorna logója megváltozott. Részleteket a csatorna weboldalán találsz.

A 3sat csatorna megtalálható az Útitárs tv kiscsomagunkban, amit bármelyik csomagod mellé megrendelhetsz.


moziverzum és jocky tv új csatornák

Moziverzum és Jocky TV a kínálatunkban!

Elérhető: 2019. február 17-től

A Jocky TV és a Moziverzum február 17-től elérhető a TARR Kft. digitálisan lefedett hálózatán is. A Moziverzum csatorna az EXTRA csomag részeként, az 52-es programhelyen, a Jocky TV pedig a Platina mix és a Filmkalauz csomagokban a 64-es programhelyen nézhető.

Moziverzum
A Mozi+ sikere után, a Jocky TV indulásával egy napon a Moziverzum, a prémium filmcsatorna is elrajtolt - külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek a nap 24 órájában.
A Moziverzum olyan vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World.
Az országos TV premierek sorát a Transformers: Az utolsó lovag című sci-fi mellett, például az őrült tudós legendáját feldolgozó, Victor Frankenstein c. alkotás is erősíti, amelyben többek között a Harry Potterből ismert Daniel Radcliffe is feltűnik.
A Moziverzum csatornahangja Kautzky Armand.
A tervezhetőség és a nézők kényelme érdekében a hétköznap és hétvégi esti filmek fixen 21.00-kor kezdődnek.

Jocky TV
24 órás műsorkínálattal várja a klasszikus sorozatok kedvelőit a TV2 Csoport legújabb kábelcsatornája, a Jocky TV. A sorozatcsatornán rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja a műfaj szerelmeseit. A jól ismert közönségkedvencek közül a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik. Emellett országos TV premier epizódokkal jönnek például a Rosamunde Pilcher filmek és a Te szent ég című sorozat is. A Jocky TV-n Csankó Zoltán, a Dallas Bobbyjának magyar hangja kalauzolja a nézőket a műsorok között. Jocky TV, már csak a neve miatt is!

Mindkét csatorna elérhető a TARR MobilTV alkalmazásunkban is.

Új csatornák

CSATORNA PROGRAMHELY CSOMAG
MOZIVERZUM 52. EXTRA
JOCKY TV 64. FILM KALAUZ
PLATINA MIX

natgeo wild arculatváltás 2019 február 4

Új arculattal jelentkezik a National Geographic WILD

Elérhető: 2019. február 4.

Februárban ismét a nagymacskáké a főszerep a National Geographic Wild csatornán.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, a National Geographic WILD idén februárban is átfogó tematikus műsorfolyamot szentel a nagymacskáknak. A Nagymacskák hónapja célja, hogy bemutassa a kihalás szélére került nagymacskák életét, és felhívja a figyelmet megmentésük fontosságára. A programsorozat idén négy tematikus hétből áll: február 3-tól az Oroszlánok hete, február 10-től a Leopárdok hete, február 17-től a Tigrisek hete és február 24-től a Pumák hete kerül megrendezésre, melyek során a csatorna látványos és izgalmas műsoraiban ezekre a fajokra fókuszál - áll közleményben.

A programsorozat indulásakor arculatváltás is lesz a csatornánál: a Nat Geo Wild ezentúl a National Geographic WILD elnevezést használja és megújul a logó is. A műsorstruktúra azonban nem változik, a csatorna továbbra is a vadvilág igazi arcát mutatja be, és lenyűgöző tájakra kalauzolja a nézőket látványos felvételek segítségével. A National Geographic WILD évről évre megrendezésre kerülő tematikus programsorozatai – a Nagymacskák hónapja, vagy a Cápafesztivál – kiemelten foglalkoznak a veszélyeztetett fajokkal, és felhívják a figyelmet a kihalás szélére került állatok védelmére.

Videó: Nagymacskák hónapja február 3-tól  | National Geographic WILD

A Nagymacskák hónapja a National Geographic Society 2009-ben létrehozott Nagymacskavédelmi Programjához (Big Cats Initiative) kapcsolódik. A program tudósok, kutatók és természetvédők munkáját segíti, valamint olyan projekteket támogat, melyek hatékonyan hozzájárulhatnak az egyes fajok túléléséhez természetes élőhelyükön. Az új premierek vasárnaponként 18 órakor láthatóak.

Forrás: mediapiac.com

A National Geographic WILD csatorna az Extra kábeltv csomagunk részeként érhető el a 115. programhelyen, HD-ban pedig a 116. programhelyen. Keresd TARR MobilTV applikációnkban is!