{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft


epic-drama-arculat

Megújult az Epic DRAMA logója

Elérhető: 2018. szeptemberétől

A Viasat World Epic DRAMA nevű csatorna logója megváltozott. Részletek a csatorna weboldalán.

Az Epic Drama HD csatorna az Extra kábeltv csomagunk mellé rendelhető digitális Filmkalauz és Platina Mix tematikus kiscsomagjaink részeként érhető el a 86. programhelyen, digitális vételi módon. Keresd a Tarr MobilTV applikációnkban is!


spiler2-tv tv2-csoport spiler-extra-ott

Magyarországon elsőként nálunk elérhető a Spíler2, az Extra kábeltv csomagban HD minőségben!

Elérhető: 2018. augusztus 11-től

A TV2 csoport megállapodott a TARR Kft-vel, így 2018. augusztus 11-től az Extra csomagunkban elérhető a Spíler2. A TARR Kft. előfizetői a 171-es programhelyen HD minőségben élvezhetik a prémium sportközvetítéseket.

A Spíler2 műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők. A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán. Érkezik továbbá a spanyol labdarúgó-bajnokság a La Liga (2018-2021) is a csatornára. Ettől a szezontól kezdve a szerződés végéig a korábban megszokottakhoz képest soha nem látott mennyiségű találkozót követhetnek a nézők.

A TARR kábeltelevízión keresztül később a Spíler Extra OTT szolgáltatása is megrendelhető lesz, így az előfizetők televízión, tableten és telefonon is követhetik majd kedvenc csapataikat. Több, mint 800 focimeccs és 200 jégkorong közvetítés vár a sportszeretőkre, akik a szolgáltatásnak köszönhetően akár öt párhuzamos élő mérkőzés közül is válogathatnak.

További információ a spilertv.hu oldalon.

A Spíler2 HD csatorna az Extra kábeltv csomagunk részeként érhető el a 171. programhelyen digitális vételi módon.


jim-jam infokba

Új arculattal és megújuló tartalommal jelentkezik a JimJam

2018. augusztus 1-től új arculattal mutatkozik be a JimJam. Vadonatúj logóval és identekkel, új és szerethető karakterekkel ismerkedhetnek meg hamarosan a gyermekcsatorna rajongói. A megújulás kiterjed a JimJam tartalmára is: a napi műsorstruktúra része lett az úgynevezett „Tanulj játszva!” programblokk, amikor a játszva tanulást segítő rövid, vidám sorozatok szórakoztatva tanítják a kicsiket.

A JimJam új arculatát nemzetközi tenderen választották ki, amelyen 5 ország 9 kreatív ügynöksége vett részt. A shortlistre jutott terveket 2 és 5 év közti gyerekeknek is megmutatta a csatorna, akik körében egyértelmű tetszést aratott a végső koncepció. A nyertes design a londoni Wiedemann Lampe kreatív ügynökség munkája, akik az új logó mellett vadonúj karaktereket álmodtak meg a JimJam-nek, emellett új identek és bumperek egészítik ki a teljes megújulást. Az új arculat célja, hogy vizuális megerősítést adjon a JimJam „Tanulj játszva!” felhívásának. Az új logó élénkebb színű és letisztult, modern vonalvezetésű lett:

jimjam-logok

Balra a 2018. augusztus 1. előtti JimJam logó és jobbra az új logó.

A JimJam „J” betűiből két szerethető, mókára mindig kapható karakter született, ők Jim és Jam, akiket elkísér barátjuk, Csillag. Az identekben Jim, Jam és Csillag szerepelnek vidám, hétköznapi helyzetekben, amint például hangszeren játszanak, homokvárat építenek, vagy éppen szappanbuborékra vadásznak a fürdőkádban. Ezek a helyzetek is mind a gyerekek kíváncsiságát és képzelőerejét igyekeznek bemutatni.

„A JimJam-ben és a célcsoportjában komoly potenciált látunk. Büszkék vagyunk, hogy most egy összekapcsolt tartalmi és kreatív támogatást adhatunk a csatornának, ami segíteni fog céljaink elérésében” – mondta Minda Judit programigazgató.

jimjam-banner

Új tartalmak a JimJam-en

Az arculatváltás nem az egyedüli változás a JimJam életében. Vele egy időben és már az idei év eleje óta folyamatos az átfogó tartalmi megújulás, amelynek során új és döntően edukatív, rövid és szórakoztató kis mesékből álló sorozatokkal bővül a csatorna kínálata. Ezeket a meséket a naponta jelentkező „Tanulj játszva” blokkba rendezi a JimJam, így pontosan követhetőek nap mint nap, így segítik a folyamatos fejlődést a világot felfedező kicsiknél. Az új, célzottan a tanulást jelentő sorozatok közt állatos mesék, a hősöket bemutató, a barátságot ünneplő animációs és rajzfilmek mellett rendszeresek az angol nyelvet egyszerűen, játékosan oktató mesék is. Az vadonatúj tartalmak mellett folyamatosan műsoron tartja a JimJam azokat a húzósorozatokat is, amelyek a védjegyévé váltak, mint amilyen a Noddy, a Tanuljunk Timmy-vel!, a Rejtélyek Tesz-Vesz városban, A hármasikrek és a Thomas, a gőzmozdony.

Az újdonságok bevezetésével a Jimjam célja, hogy erős kapcsolat, tartós kohéziót teremtsen a csatorna új tartalmai és az arculata között, és egyértelműen utaljon a játszva tanulásra a gyermekek számára létező legbiztonságosabb környezetben.

A JimJam-ről

A JimJam elsősorban az óvodásokat és családjaikat megszólító televíziós csatorna. 2006-os indulása óta gyorsan nőtt a lefedettsége, mára több mint 100 országban van jelen Európától kezdve a Közel-Keleten keresztül egészen Afrikáig. A JimJam műsorai 10 nyelven készülnek, és jutnak el több mint 27 millió előfizetőhöz világszerte. Magas színvonalat képviselő műsorkínálata tartalmazza az óvodáskorú korosztály körében legnépszerűbb karaktereket, mint amilyenek Thomas és barátai, Bob, a mester, Pingu vagy Sam, a tűzoltó. A JimJam-et az AMC Networks International – Central and Northern Europe működteti, amely Közép-Európa egyik vezető nemzetközi televíziós társasága. Portfóliójába 14 csatornamárka tartozik, változatos műfajokban, a film és sorozattól kezdve a gyerekzsáneren keresztül az infotainment- és a sportműfajig.

/AMC Networks International/

A JimJam csatorna az Alap/Extra kábeltv csomagunk mellé rendelhető digitális Kópévilág, és az Extra kábeltv csomagunk mellé rendelhető Platina Mix és Mix tematikus  tv kiscsomagjaink részeként érhető el a 148. programhelyen, digitális vételi módon.


sorozat-plusz-infokba

Megújult a Sorozat+ arculata

Elérhető: 2018. július 9-től

Az RTL Magyarország Sorozat+ nevű, sorozatkedvelőket célzó tévécsatornája új arculatot kapott, ami a médiavállalat szerint modernebb és jobban kifejezi, hogy milyen sokszínű a csatorna kínálata. Változik a csatorna tartalmi struktúrája is. Részletek a csatorna weboldalán. Az alábbi képen láthatod a csatorna új logóját.

A Sorozat+ csatorna az Extra kábeltv csomagunk részeként érhető el a 49. programhelyen digitális vételi módon.


epic-drama

Magyarországon elsőként nálunk érhető el az Epic DRAMA videótéka (SVOD) kínálata

Elérhető: 2018. július 1-től

A Tarr Kft. 2018. július 1-31. közötti kódolatlan időszakában a Viasat World Epic Drama csatorna minden előfizető számára elérhető a 36. programhelyen. A lineáris csatorna mellett az előfizetők az Epic Drama videótékájának kínálatából (SVOD) is kedvükre válogathatnak, elsőként Magyarországon.

A Tarr Kft. az elsők között indította el 2017 decemberében a Viasat World Epic Drama elnevezésű történelmi drámasorozatokat sugárzó TV csatornáját, amely a Filmkalauz csomag előfizetői számára MobilTV kínálatban is elérhető. Jó hír az előfizetőknek, hogy a 2018. július 1-31. közötti kódolatlan időszakban az Epic Drama csatorna pazar drámái a szolgáltató minden előfizetője számára ingyenesen elérhetővé válik a 36. programhelyen. A lineáris csatorna mellett az Epic Drama videótékájának kínálatából (SVOD) is kedvükre válogathatnak, melyeket a Tarr MobilTV alkalmazásán keresztül nézhetnek meg.

A kódolatlan időszak keretében induló sorozatpremier A kollekció (július 1., 22:00), amely a II. világháború utáni divatvilágban játszódik. Az érzelemdús sorozat az impozáns ruhaköltemények és a csillogás mögött húzódó titkokat és zavaros cselekményszálakat mutatja be. Ebben az ingyenes hónapban debütál A Tudor-dinasztia 3. évada is (július 20., 21:45), így tovább folytatódnak VIII. Henrik uralkodásának kalandjai és házasságainak szenvedélyes történetei. A Kémek küldetése (július 3., 21:00-kor) is új évaddal jelentkezik, így továbbra is nyomon követhetjük a II. világháború izgalmas és veszélyes kémsztoriját, amely magasan képzett fiatal ügynökök életén keresztül mutatja be a titkos és olykor szívszaggató küldetéseket.

A maratonistáknak kedvez, hogy míg korábban csak bizonyos sorozatok első epizódja volt elérhető az Epic Drama weboldalán, addig júliustól teljes évadok is megtekinthetők a Tarr Kft. MobilTV applikációján keresztül. A kódolatlan hónapban az Epic Drama SVOD kínálatában olyan érdekfeszítő vagy éppen pikáns drámasorozatok első évadjai érhetők az előfizetők számára, mint a Kurtizánok kora, az Oxfordi gyilkosságok, a Mr. Selfridge, A falu, a Levél Evitához vagy a Copper – A törvény ára című krimisorozat.

mobiltv-banner-uj

Az Epic Drama HD csatorna az Extra kábeltv csomagunk mellé rendelhető digitális Filmkalauz és Platina Mix tematikus tv kiscsomagjaink részeként érhető el a 86. programhelyen, digitális vételi módon. Keresd a Tarr MobilTV applikációnkban!