{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Nálunk is elérhető az RTL+ Active

Exkluzív tartalmak kevesebb reklámmal FullHD minőségben!

202211_rtl_logo_modosulas_aloldali_banner

A TARR Kft. kábeltv főcsomaggal rendelkező lakossági előfizetői számára ingyenesen elérhető az RTL + Active online szolgáltatás.

Mi szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez?

 1. Igényelj tőlünk RTL+ Active aktiváló kódot!* Igényelhetsz személyes ügyfélszolgálatainkon, telefonos ügyfélszolgálatunkon, e-mailben, vagy csak egyszerűen lépj be ügyfélkapudba és ott megtalálod aktiváló kódodat. Elérhetőségeink. Amennyiben még nincs Tarr ügyfélkapu regisztrációd és most szeretnéd létrehozni kérjük, hogy ide kattints: Tarr ügyfélkapu regisztráció
  (A korábban aktivált RTL Most+ kódot nem szükséges újra aktiválni.)
 2. Az RTL+ Active igénybevételéhez RTL+ fiók regisztrációra van szükség. Regisztrálj vagy lépj be az rtlplusz.hu oldalon! (Sok esetben az RTL-től érkező regisztrációs e-mail a spam mappában landol, mindenképp figyeld ezt, ha elindítottad a regisztrációt).
  RTL Most regisztráció
 3. Ha regisztráltál az RTL+ -ra, akkor a honlapon található AKTIVÁLÁS gombra kattintva megnyílik egy új böngésző ablak, ahova be kell írni a kapott aktiváló kódot.
 4. Dőlj hátra és élvezd a tartalmakat!

Az RTL+ Active szolgáltatás elérhető:

 • böngészőből számítógépeken
 • okos eszközökön az RTL+ applikáció segítségével
 • Chromecaston keresztül televíziókon.

*TARR előfizetésenként 1 aktiváló kód jár, amivel maximum 3 eszközön használható a szolgáltatás. Ehhez mindhárom eszközön azonosnak kell lennie a regisztrált RTL+ előfizetőnek.
Részletek az RTL+ Active szolgálatatásról.
Az RTL+ Light és az RTL+ Active szolgáltatásokat az RTL Magyarország Zrt. nyújtja az ügyfelek részére. A TARR Kft. biztosítja az RTL+ Active szolgáltatás aktiválásához szükséges kódot. A TARR Kft. a kód kiadásával kapcsolatos problémákat kezeli. Kérünk, hogy a szolgáltatással kapcsolatosan problémádat az RTL Magyarország felé jelezd. Az aktiválókódot 3 évente meg kell újítani. Amennyiben 3 éven túl regisztráltál és most szeretnéd használni a szolgáltatást, jelezd nekünk ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.