RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY!

Szabjunk gátat közösen a koronavírus terjedésének! Intézd te is otthonról ügyeidet!

Részletek

A kosár tartalma

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.fullPriceOfServices | price }}Ft / hó

Átvételkor fizetendő: {{ basket.fullPriceOfProducts | price }}Ft

Maradj Kapcsolatban!

30 Ft-os mobilcsomagok a 30 éves Tarr Kft-től!

maradjotthon-mobil30ft-albanner

Ugye milyen hihetetlennek hangzik? Pedig igaz!
Ha most kötsz új szerződést hűségidővel Mobil Kapcsolat csomagjainkra, vagy önálló Mobil NET csomagjainkra, az első hónapban 30 Ft a havidíj!

Milyen feltételekkel veheted igénybe az akciós havidíjat?

  • Ha új* Mobil Kapcsolat szolgáltatáscsomagot 1 vagy 2 év határozott idejű szerződéssel kötsz. Az akcióban résztvevő csomagok: Mobil Kapcsolat 100, 400, 1000, Optimum, Korlátlan, Prémium.
  • Ha olyan Mobil Kapcsolat csomagot választasz, ami nem tartalmaz benne foglalt mobilinternet adatopciót (Kapcsolat S, 100), de csomagodat bővíted bármilyen adatopcióval, akkor az adatopció havidíjára a 30 Ft-os akció nem vonatkozik.
  • Ha olyan Mobil Kapcsolat csomagra esik a választásod, ami 1 GB, 2 GB vagy 4 GB benne foglalt mobilinternet adatopciót tartalmaz (Kapcsolat 400, 1000, Optimum, Korlátlan, Prémium) és ennél magasabb adattartalmú és havidíjú adatopciót választasz, akkor a megnövelt adatopció havidíjára a 30 Ft-os akció nem vonatkozik.
  • Ha új* önálló Mobilinternet csomagot 1 vagy 2 év határozott idejű szerződéssel kötsz.
  • Az akció a 2020.02.01-től érvényes Mobil számhordozási és az 1990 Ft-os 2020.04.30-ig érvényes hűségvállalási jóváírás akcióval NEM összevonható.
  • Az akcióban azon Előfizetőink vehetnek részt, akiknek a szerződéskötés pillanatában nincs tartozásuk a Tarr Kft. felé (Lejárt fizetési határidejű szolgáltatási havidíjakat tartalmazó vagy eszközvásárláshoz kapcsolódó ki nem egyenlített számla.)

*Új szerződésnek minősül: új szerződés megkötése számhordozással vagy új mobiltelefonszám kiadásával. Már meglévő mobil vagy önálló mobilinternet szerződés(ek) mellé új szerződés megkötése számhordozással vagy új mobiltelefonszám kiadásával.
Nem minősül új szerződésnek: már meglévő mobil vagy önálló mobilinternet szerződés csomagváltással történő módosítása új szolgáltatáscsomagra.