{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Készülékcsere-támogatási program – mit kell tudnom?

keszulek-csere-albanner

A szolgáltatási színvonal biztosítása érdekében a hazai mobilszolgáltatók 2023 első feléig fokozatosan megszüntetik a 3G hálózatot. Így csak azok tudnak majd mobilhálózatról internetezni, akik 4G- vagy 5G képes készülékkel rendelkeznek.

Mit fog érzékelni mindebből a felhasználó?

Azok, akik csak telefonálásra vagy sms-ezésre használják 3G-s telefonjukat, észre sem veszik a 3G szolgáltatás megszűnését, mivel a hanghívások a 2G hálózaton továbbra is elérhetőek lesznek. A 2G így egyfajta „biztonsági háló” lesz a 3G megszűnése után, így aki csak telefonálásra használja a 3G-s telefonját, annak nem szükséges készüléket cserélnie, ahogyan azoknak sem, aki kizárólag WiFi-hálózaton interneteznek mobiljukkal.

2022. február 14-től július 17-ig minden magyar lakos bruttó 20 ezer forint, 2022. július 18-tól 2023. március 31-ig bruttó 40 ezer forint támogatásban részesülhet, amennyiben le szeretné cserélni használatban lévő, régi 3G képes mobilkészülékét.

Én is jogosult vagyok a támogatásra?

A támogatásra minden magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy jogosult, aki legfeljebb 2G- vagy 3G képes aktív készülékkel rendelkezik, amely 2021. július 1. és 2022. április 30. között legalább egyszer aktív használatban volt. Aktív használatnak számít a hanghívás és adatforgalom bonyolítás mellett az SMS küldés is. Olyan készülék, melyet üzleti, vállalati előfizetéssel használtak, a támogatási program keretében nem jogosult a cserére.

Hogyan bizonyosodhatok meg arról, hogy készülékem ebbe a kategóriába esik?

  • Az alábbi lista tartalmazza az 50 leggyakoribb 3G képes készüléket. Ha az aktív készüléked típusa szerepel ezen a listán, akkor valószínűleg jogosult vagy a támogatásra. Ha a készüléked szerepel a listában, nagy valószínűséggel jogosult vagy a támogatásra.
  • Ha a fenti listában nem találod, ellenőrizd a készüléked beállításaiban a hálózati képességet: ezzel kapcsolatban segítséget ezen a linken találsz.
  • A támogatásra való jogosultságodat ellenőrizheted IMEI-szám segítségével is. Ennek gyors és ingyenes lekérdezéséhez egyszerűen üsd be az alábbi számsort készülékeden: *#06#, majd a telefon képernyőjén megjelenő számsort írd be a www.mobilcsere.nffku.hu oldalra. Fontos, hogy adatvédelmi okokból erre csak akkor van lehetőség, ha rendelkezel magyarorszag.hu ügyfélkapus regisztrációval.
  • Ha továbbra is bizonytalan vagy, érdeklődj ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.

Mekkora összegű támogatást kaphatok?

2022. július 17-ig mobilkészülékenként bruttó 20 ezer forintot, de ha a megvásárolt új készülék kevesebbe kerül, mint 20 ezer forint, akkor legfeljebb az új készülék kereskedelmi árát. 2022. július 18-tól a bruttó 20 ezer forint bruttó 40 ezer forintra emelkedik.

Milyen készüléket vásárolhatok a programban?

Olyan VoLTE technológiával rendelkező 4G- vagy 5G képes készüléket, amelynek kiskereskedelmi ára legfeljebb 120 ezer forint. 2022. július 18-tól a 120 ezer forintos felső értékhatár megszűnik. Egy természetes személy 1 db mobilkészüléket cserélhet le támogatással a programban.
Tekintsd meg a kínálatunkban található 4G képes készülékeket!

Meddig van lehetőségem részt venni a készülékcsere programban?

Ha 2G vagy 3G képes mobiltelefont használsz, akkor a készülékcseréhez 2022. február 14. és 2023. március 31. között veheted igénybe a támogatást.
A támogatás igénybevételére legfeljebb a programra meghatározott keretösszeg kimerüléséig van lehetőség.

Milyen adminisztrációval jár a támogatás igénybevétele?

A támogatás igénybevétele várhatóan 15-20 perces ügyintézéssel jár. Miután meggyőződtél arról, hogy jogosult vagy a támogatásra, gyere be a programban résztvevő üzleteink valamelyikébe:

  • Szekszárd INTERSPAR üzletsor: 7100 Szekszárd, Tartsay Vilmos u. 9.
  • Zalaegerszeg TESCO pultsor: 8900 Zalaegerszeg, Sport u. 1.
  • Bonyhád Ügyfélszolgálat: 7150 Bonyhád, Perczel M u. 19.
  • Dombóvár Ügyfélszolgálat: 7200 Dombóvár, Jókai u. 9.
  • Paks Ügyfélszolgálat: 7030 Paks, Dózsa Gy. út 98.
  • Sárbogárd Ügyfélszolgálat: 7000 Sárbogárd, Ady Endre út 158/B

A kitöltendő dokumentumokat mi adjuk, a Te dolgod csupán annyi, hogy hozd magaddal személyazonosító irataidat (személyi igazolvány, vagy más érvényes személyazonosításra alkalmas okirat és lakcímkártya), valamint lecserélni kívánt mobilkészülékedet.

Mi történik a régi mobilkészülékemmel?

Az új készülék megvásárlásakor a régi mobiltelefonodat le kell adnod. A készülék leadása előtt gondoskodj a telefonon lévő személyes adataid (például fotók, névjegyek, üzenetek) törléséről. Ennek legbiztosabb és leggyorsabb módja, ha a gyári beállítások visszaállításának lehetőségével élsz. Erről nyilatkoznod is kell majd. A leadott mobilkészülékeket a forgalomból kivonják és megsemmisítik.
Az adatmentéssel kapcsolatban probléma esetén az alábbi linken találsz bővebb segítséget.