Fontos információ!

Ügyfélszolgálataink a vonatkozó Kormányrendelet értelmében 2021. április 7-től NYITVA TARTANAK.

RÉSZLETEK

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

Kedves Érdeklődő!

2020. június 1-től bővül szolgáltatási területünk, Bács-Kiskun megyében már Kecelen is szolgáltatunk. Szerződést kötnél? Kérd ajánlatainkat személyes vagy online ügyfélszolgálatainkon! Mindenkinek van egy jó ajánlatunk!


Amennyiben az LRT-KTV Kft., vagy az i-TV Zrt. ügyfele vagy jelenleg Kecelen, értesítünk, hogy a szolgáltató személyétől eltekintve, az előfizetői szerződésedben foglaltak változatlanul érvényben maradnak,mindössze díjcsomagjaid elnevezései igazodnak a TARR Kft. csomagelnevezéseihez, de erről lejjebb részletesen olvashatsz.

Ezen az oldalon folyamatosan tájékoztatunk, hogy a keceli hálózat üzemeltetésének átvétele milyen átmeneti vagy tartós hatással lesz szolgáltatásaidra.

A TARR Kft. és a jelenlegi szolgáltatók is mindent megtesznek, hogy az átadás-átvétel műszakilag is zökkenőmentesen történjen. Részedről várhatóan semmilyen, vagy esetleg csak minimális tevőleges együttműködésre lehet szükség.

2020. június 1-jére virradó hajnalban, 00:00 – 06:00 közötti időszakban műszaki átállást végzünk, ezért a kábeltévé, internet és telefonszolgáltatást érintően átmeneti szolgáltatás kimaradás várható.

Az alábbiakban részletesen olvashatsz, hogy az egyes szolgáltatásokat hogyan érinti a szolgáltatóváltás, de előtte nézd meg, hogy mi minden válik elérhetővé azonnal számodra is az által, hogy TARR előfizető lettél.

ÚJDONSÁGOK

MOBIL minden mennyiségben!

Mobiltelefon szolgáltatás készülékekkel, óriási kedvezményekkel!

Kattints, és nézd meg aktuális mobil készülékeinket.


Mobilinternet önállóan vagy telefonos csomagokban.


TARR MobilTV, hogy bármikor, bárhol tudj tévézni! Nézheted kedvenc csatornádat műsorprogram szerint, vagy választhatsz videotékáink kínálataiból, a kötetlen kikapcsolódás élményéért.


Hamarosan újra indulnak a sport közvetítések, ha még nem vettél új televíziót, nálunk most megteheted. Csomagokhoz kapcsolódó készülék kedvezmények várnak rád TARR előfizetőként. Televízió kínálatunkból a részletek gombra kattintva csemegézhetsz.

Neked szóló ajánlatainkat kérd személyes vagy telefonos ügyfélszolgálatainkon! Elérhetőségeinket itt találod.


AMI ÉV VÉGÉIG MARAD

KÁBELTV

Kecelen két főcsomag van, Alap és Extra. Az Alap csomag kizárólag analóg, míg az Extra csomag kizárólag digitális csatornákat tartalmaz. A kábeltévé csomag tartalma színesedik.

Extra főcsomagban 3 csatornát cserélünk ki új csatornákra:

  • H!T Music Channel >>> VH1 (új)
  • Music Channel >>> VH1 Classic (új)
  • History HD >>>> Discovery HD (új)

Az HBO MaxPak TV kiscsomag június 1-től a Cinemax 2 csatornával bővül. Az Alap főcsomagban a d1 tv megszűnik, helyére a Duna csatorna kerül. Az így felszabaduló frekvenciát arra szánjuk, hogy otthoni interneted a hálózat korszerűsítéséig stabilabb lehessen.

A június 1-től érvényes keceli csatornakiosztás ITT látható.

Tájékoztatunk, hogy amennyiben Digifilm, HBO Pak vagy HBO MaxPak TV kiscsomagod van, mindenképp szükséges a digitális eszközöd cseréje, amit kollégáink június 2-től kezdődően fognak kicserélni Nálad. Kérjük, hogy amennyiben ez téged is érint, segítsd munkánkat, hogy az eszközcserét minél hamarabb el tudjuk végezni otthonodban.

Keceli új csatornák

Év végével elkészül a legmodernebb technológiával épülő, 100% digitális optikai hálózatunk, melyen több, mint 140 TV csatorna válik elérhetővé kiváló minőségben számodra is. Akár 1000Mbit/sec otthoni internettel hasíthatsz majd a világhálón.

OTTHONI INTERNET

Változatlanok maradnak a sávszélességek, havidíjak, változnak az elnevezések.

Jelenlegi elnevezés 2020. május 31-ig ÚJ csomagnevek
2020. június 1-től
Névleges letöltési/feltöltési sebesség (Mbit/s) Garantált letöltési/feltöltési sebesség (Mbit/s) E-mail cím (db)
ECO KNET 1M 1 / 0,5 0,12 / 0,06 5
INTERNET-A KNET 3M 3 / 0,25 0,43 / 0,06 5
INTERNET-B KNET 5M 5 / 1 0,75 / 0,12 5
INTERNET-C KNET 10M 10 / 2 1,5 / 0,25 10

Valamennyi feltüntetett csomag esetében a hozzáférés típusa szélessávú kábelmodem internet hozzáférés, az IP cím jellege dinamikusan változó privát IP cím, valamennyi csomag  500 MB/e-mail cím e-mail tárhelyet és 1db 500 MB webtárhelyet tartalmaz.

Amennyiben június 1-jén azt tapasztalod, hogy nem működik az internet szolgáltatás, kérjük, hogy először húzd ki a modem hálózati csatlakozóját, majd csatlakoztasd újra. Ha pár percen belül nem áll helyre a szolgáltatás, kérjük, jelezd felénk.

Az LRT-KTV Kft. nyújtotta internet szolgáltatás mellett használt email címeket a TARR Kft. nem tudja átvenni, de 2020 végéig az LRT-KTV Kft. fenntartja azokat. Vagyis, június 1-jét követően még változatlanul használhatod email címedet, de az említettek miatt javasoljuk, hogy jelezd felénk új email cím igényedet. Otthoni Internet előfizetésed mellé a TARR Kft. akár 5 db email címet is biztosít külön díj nélkül.


Telefon díjcsomagok Mama

OTTHONI TELEFON

Telefonszámod nem változik, és előfizetésedet is változatlan feltételekkel veheted igénybe. Csomagod elnevezése 2020. június 1-től Tele-Kunságra változik.

A műszaki átállás miatt június 1-jén és 2-án napközben a bejövő hívások fogadása átmenetileg akadozhat, emiatt szíves megértésedet kérjük!


ÜGYINTÉZÉS - SZÁMLAFIZETÉS - HIBABEJELENTÉS

2020. június 1-től az előfizetéseddel, illetve a szolgáltatásoddal kapcsolatban ügyet intézni, hibát jelenteni a TARR Kft.-nél tudsz.
Regisztrálj TARR Ügyfélkapura! ugyfelkapu.tarr.hu

Online ügyfélkapunkon kényelmesen, interneten keresztül intézheted előfizetéseddel kapcsolatos ügyeidet. Új szolgáltatásokat rendelhetsz, módosíthatod a meglévőket, tájékoztatást kérhetsz, illetve bejelentést tehetsz előfizetéseddel kapcsolatosan. Megtekintheted számláidat, sőt, akár ki is fizetheted rendszerünkben.

A 2020. júniusra vonatkozó előfizetői díjról már a TARR Kft. állítja ki számládat, amelyet postán csekk melléklettel küldünk ki. Amennyiben eddig számládat banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással teljesítetted, és a jövőben is így fizetnéd, kérjük, várd meg első postai úton kézbesített számlánkat, ami alapján a bank felé a szükséges módosításokat el tudod végezni.

Amennyiben átváltasz e-számlára, neked szóló azonnali ajánlatunk – HAVI 400Ft jóváírás!

Gondolj kényelmedre és környezetedre, válaszd a papírmentes számlázást és fizess készpénzkímélő módon! A fizetés biztonságos, zárt rendszerben történik, mindössze néhány kattintás, ezzel megkímélheted magad a postai vagy banki sorban állástól. A részletekről és pontos feltételekről érdeklődj a TARR Kft. elérhetőségein, vagy tekintsd meg a tarr.hu/eszamla oldalunkat.

Bízunk benne, hogy a mögöttünk álló 30 éves tapasztalattal új színt vihetünk majd otthondba a hamarosan megépülő legmodernebb hálózatunkkal. Addig is a tőlünk elvárható legmagasabb szakértelemmel szolgáltatunk az átvett hálózaton. Fogadd bizalommal újdonságainkat, ismerd meg csapatunkat!