A kosár tartalma

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.fullPriceOfServices | price }}Ft / hó

Átvételkor fizetendő: {{ basket.fullPriceOfProducts | price }}Ft

Moziélmény otthonodban

Filmbox aloldalra 0 Ft-os akció

Filmbox csomag 2 hónapig INGYEN megszakítás és reklámok nélkül! Hogy még könnyebb legyen a digitális átállás.*


A FilmBox csatornák szakmai elismerésben részesült alkotásokat sugároznak reklámok nélkül. Az egyes csatornák önálló, egymástól független tartalommal rendelkeznek. Sztárok, akciók, szellemi felfrissülés, családi szórakozás. Ezt kínálja a FilmBox.

6 reklámmentes csatorna július 1-től kezdődő akciónkban 2 hónapig INGYEN!
A csomag bármikor lemondható!

100x100_filmbox

FilmBox: Mozi otthon. Évente több száz premier, Hollywood a képernyőn. A FilmBox csatorna fantasztikus akciófilmeket, vicces vígjátékokat, megindító drámákat, megasorozatokat és hatalmas költségvetésű mini szériákat kínál.

100x100_filmbox-premium

FilmBox Premium: A prémium tartalmakat sugárzó zászlóshajó Filmbox csatorna. Jó filmek a kereskedelmi TV-k sugárzását megelőzően. A legnagyobb sztárok egyenesen Hollywood-ból. Díjnyertes európai alkotások. A helyi piacon elérhető legjobb tartalmak.

100x100-filmbox-extrahd

FilmBox Extra HD: 100%-osan reklámmentes HD prémium mozi csatorna. Évente több mint 300 új film. Nagy költségvetésű televíziós produkciók. Prémium tartalmak nagy forgalmazóktól. Egy csatorna azoknak, akik a minőségi filmeknél már csak a képminőséget szeretik jobban. Tűéles kép, zavarba ejtően tiszta hang, mozisikerek megaminőségben.

100x100_filmboxfamily

FilmBox Family: Időtlen szórakozás kicsik és nagyok számára! A FilmBox Family összehozza az egész családot az örökzöld klasszikusok, a legújabb mozi sikerek, a sorozatok és szórakoztató rajzfilmek segítségével! Mindez erőszak és reklámok nélkül.

100x100_docubox

DocuBox HD: Kultúra, vadon, történelem, tudomány és még ennél is több. Díjnyertes dokumentumfilmek és TV filmek, lélegzetelállító HD minőség és sokszínű tartalom. A Docubox segítségével felfedezheted bolygónk rejtett kincseit.

100x100_fightbox

FightBox HD: A küzdősportok szerelmeseinek. Karate, kickbox, judo, jiu-jitsu és még sok más irányzat.

filmbox-vod-savkep

Mindezek mellé egy több, mint 300 filmből és sorozatokból álló VIDEÓTÉKÁT is ingyen adunk, amit elérsz a TARR MobilTV alkalmazásunkban.
Itt további extra csatornákat is láthatsz eredeti nyelven:

100x100_fashionbox

FashionBox: Inspiráló, tanulságos és mindig nagyon szórakoztató tartalom a bevásárlás, az életmód és a legújabb trendek világából. A legdögösebb bevonulások, divat a nap 24 órájában! Fantasztikus utazások a divat fővárosaiba.

100x100_360tunebox

360Tunebox: Azokhoz a zenerajongókhoz szól, akiknek a zenei érdeklődése túlmutat populáris előadók áradatán. Igazi változatosság a zenei műfajok között, a rocktól a dance-ig, az urban hip-hoptól a popig, indie rocktól az electronica-ig.

100x100_fastandfunbox

Fast & Fun Box: Az extrém sportok adrenalin fokozó és akciódús egyvelege. Autóversenyzés, motokrossz, szörf, snowboard, gördeszka, wakeboard, szabad mászás, BMX, FMX, skydiving, síelés, bázisugrás és még sok minden más.

100x100_filmboxarthouse

Filmbox Arthouse: Független mozistúdiók alkotásai és művészfilmek. Hitchcock, Kurosawa, Fellini és sok más nagyszerű rendező alkotásai. A klasszikus filmek mellett a legfontosabb filmfesztiválok (Cannes, Toronto, Velence, Berlin, Locarno, Sundance, Karloy Vary, Tokió) díjnyertes alkotásai is láthatóak a csatornán.

Ízelítő az ingyenes Videótéka kínálatából:

Filmek: Törvénytisztelő polgár, Az élet fája, Szellemíró, Érvek és életek, Börni az eszelős temetős, Sejtcserés támadás, Warrior – A végső menet, Államtrükkök, A velencei kalmár.

Sorozatok: Az ifjú pápa, Templomosok, A Mediciek hatalma, Merlin kalandjai, A katedrális.

RENDELD MEG MOST A CSOMAGOT!

Filmbox 0 Ft kiemelt készülék kártya kép

Filmbox csomag

Az első 2 hónap ingyen!

  • 6 csatorna:
  • FilmBox
  • FilmBox Premium
  • FilmBox Extra HD
  • FilmBox Family
  • DocuBox
  • FightBox
  • + ingyenes Videótéka TARR MobilTV-n extra csatornákkal

Akciós ár havonta:

0 Ft

Normál ár havonta: 890 Ft

*A FilmBox digitális kiscsomaghoz set-top-bokszot is igényelhetsz. Ha televíziód eddig nem volt alkalmas a digitális csatornák vételére, a boksz segítségével már ezeket is tudod nézni, nem csak a FilmBox kiscsomag csatornáit. Az akció érvényes 2019.07.01-től 2019.08.31-ig. A 2 hónapig 0 Ft havidíjú FilmBox digitális kicsomag határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe a FilmBox kiscsomaggal még nem rendelkező előfizetőink számára. Az előfizetési díj mellé a szolgáltató set-top-boksz bérleti- és kártya felügyeleti díjat is felszámolhat.