A kosár tartalma

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.fullPriceOfServices | price }}Ft / hó

Átvételkor fizetendő: {{ basket.fullPriceOfProducts | price }}Ft

Cinemax Pak 2 hónapig ingyen!

Élvezd te is a legjobb filmválogatásokat a Cinemax és Cinemax 2 csatornákkal reklámok és megszakítás nélkül, most 2 hónapig díjmentesen!

Albanner
100x100_cinemax-logo

CINEMAX

A Cinemax csatorna hollywoodi filmeket, saját gyártású sorozatokat és a legfrissebb amerikai sorozatokat hozza el számodra.

100x100_cinemax2-logo

CINEMAX 2

A Cinemax 2 művész csatorna európai és nemzetközi független filmek széles választékát mutatja be. Díjnyertes alkotások, fesztivál kedvencek, elismert filmek és kultsorozatok a világ minden tájáról.

RENDELD MEG MOST!

Cinemax Pak kiscsomag

  • Cinemax filmcsatorna
  • Cinemax 2 filmcsatorna
  • Hűség nélkül, bármikor lemondható!

Akciós havidíj*

0 Ft

3. hónaptól havidíj: 750 Ft

Cinemax kártya

*Az akció 2020. január 1-től visszavonásig érvényes. Az akció keretein belül az előfizető határozatlan idejű szerződéssel 750 Ft-os kedvezményes havidíjon veheti igénybe a Cinemax Pak digitális kiscsomagot, valamint a szolgáltató az előfizetők részére a csomag első 2 havi díját számlázáskor jóváírja (2 × 750 Ft). Minden Alap vagy Extra kábeltv, vagy Alap vagy Extra kábeltv tartalmú Kombi csomagra előfizető részt vehet az akcióban, aki az igénylés napján és az azt megelőző három hónapban nem rendelkezett Cinemax Pak digitális kiscsomaggal. A jóváírás készpénzre nem váltható. Amennyiben az előfizető a két hónapos díjmentesség letelte előtt megszünteti a szerződést, akkor a jóváírás is időarányosan kerül kiszámlázásra.

CINEMAX JANUÁRI AJÁNLÓ

CINEMAX

VASÁRNAPI PREMIEREK
VOX LUX
január 12. 20:00
1999-ben Celeste túlél egy iskolai mészárlást. A tragédiáról írt emlékdalnak köszönhetően a figyelem középpontjába kerül, és egy évtized leforgása alatt híres popsztár lesz belőle. Celeste-nek azonban súlyos árat kell fizetnie mindezért.

CINEMAX


AZ ESKÜVŐI VENDÉG
január 19. 20:00
Jay Angliából Pakisztánba utazik egy esküvőre azzal a tervvel, hogy elrabolja a menyasszonyt. Az irányítás kicsúszik a kezéből, a túszával a határ felé menekülnek. Minden sarkon veszély leselkedik rájuk, és semmi sem az, aminek látszik.

CINEMAX 2 JANUÁRI AJÁNLÓ

CINEMAX

SZOMBATI PREMIEREK
MEGÁLLÁS
január 11. 20:30
A középkorú Elpida az elnyomó, szerelem nélküli házasság csapdájába esett. Egyhangú élete megbomlik, amikor fiatal festő jön kifesteni házukat. A képzelete szárnyalni kezd, ahogy megküzd vágyaival, testével és férjével, aki sosem szerette.


CINEMAX

A PINCÉR
január 18. 20:30
A pincér Renos csendes, egyszerű életet él. A bizonytalanság és az ismeretlentől való félelem leküzdésére a magányos életét aprólékosan a legkisebb részletekig megtervezte. Egy váratlan esemény hatására másként kezdi látni a világot.