{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

TERÜLETI KÉPVISELŐ

Teljes szolgáltatási terület


Nem csak a fizetés miatt fogsz velünk dolgozni!

Ha könnyen tudsz kapcsolatot teremteni, kellemes megjelenésű vagy, meggyőzően tudsz érvelni és pozitív szemléletű vagy, köztünk a helyed! Olyan munkatársat keresünk, aki a cég alkalmazottjaként felkeresi leendő ügyfeleinket és szolgáltatási portfóliónkból a legmegfelelőbbet ajánlja számukra.
A területre, ahol az értékesítést fogod végezni a mi általunk biztosított autóval, mobiltelefonnal és laptoppal érkezel és a saját időbeosztásod szerint tudsz dolgozni . A hatékony értékesítési munkáért cserébe az alapbéreden felül az eredményedtől függő jutalékot és cafeteriát biztosítunk.
Hogy szakmailag mindig az élvonalban maradhass, folyamatos szakmai támogatással, fejlesztéssel és képzésekkel segítjük a munkádat.

Légy te is egy jó hangulatú közösség megbecsült tagja, csatlakozz te is a Tarr Kft. csapatához!

Munkavégzés ideje: teljes munkaidő
Munkakezdés: azonnal, megegyezés szerint
Jelentkezési határidő: folyamatos

Fényképes önéletrajzokat az allas@tarr.hu e-mail címre várjuk "Területi képviselő" tárggyal.A jelentkező a jelentkezéssel egyúttal hozzájárul az önéletrajz tárolásához a következő 3 évre, illetve a munkaviszony tartama alatt.

Jelentkezem

Amennyiben jelentkezel a meghirdetett állásra, azzal hozzájárulásodat adod személyes adataid az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerinti kezeléséhez.
Adatkezelési tájékoztató állásra jelentkező személyek részére