Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

DIGITÁLIS FEJLESZTÉS A TARR KFT-NÉL

digitális fejlesztés 201904 aloldal

2019 augusztusában jelentős műszaki fejlesztést hajtunk végre hálózatunkban. Célunk, hogy még több Előfizetőnknek tudjunk stabil, nagy sebességű vezetékes internet szolgáltatást nyújtani. A változás kábeltv Ügyfeleinket is érinti. A jelenleg duplán (analóg és digitális módon is) elosztott csatornáink nagy része – főként az ALAP és EXTRA csomagokból – a fejlesztést követően kizárólag a kiváló minőségű digitális technológiával lesz látható.


Milyen változást jelent ez otthonodban?

Még szebb kép- és jobb hangminőséget élvezhetsz minden televíziódon! Arról, hogy készülékeid alkalmasak-e a digitális adásvételre, az alábbi módszerrel tudsz a legkönnyebben meggyőződni:
Lapozd végig televíziódon a csatornakínálatot, és keresd meg a Spektrum Home csatornát!

  • Ha minden televíziódon látod a Spektrum Home csatornát. Készülékeid alkalmasak a digitális vételre. Nincs további teendőd, élvezd a kiváló minőségű adást!
  • Ha valamelyik készülékedet nemrég vásároltad, mégsem látod a Spektrum Home csatornát. Ez esetben elképzelhető, hogy a televízió nem megfelelően van behangolva. Lépj kapcsolatba velünk, és segítünk a behangolásban!
  • Ha régi televíziód van, és nem látod a Spektrum Home csatornát. Rendkívüli akciókkal segítünk korszerűsíteni otthoni szórakozásodat!

Ne hagyd az utolsó pillanatra, válassz MOST ajánlataink közül!

Technikai információk

  • Műszaki átállás: 2019. augusztus 5. (hajnali órákban)
  • Az átállással nem változik a csatornakínálat, de a csatornák egy része más helyre kerülhet. Ezért a televíziókat szükséges újrahangolni. (A készülékek egy része magától újrahangol.)
  • Fontos, hogy a teljes műsorkínálatot csak azon a televíziódon tudod igénybe venni, amelyik alkalmas a digitális jelvételre.

További információ a digitális szolgáltatás előnyeiről

A műszaki átállás nem érinti kábeltv szolgáltatásunkat a következő településeken: Aparhant, Bátaapáti, Csertalakos, Dióskál, Dusnok, Egeraracsa, Erdősmecske, Fazekasboda, Felsőnyék, Gosztola, Hantostelep, Hegyhátmaróc, Hernyék, Igar-Vámszőlőhegy, Kányavár, Kékesd, Keménfa, Köblény, Kustánszeg, Lendvadedes, Lovászhetény, Martonfa, Mekényes, Nagyhajmás, Nagyvejke, Németfalu, Ordas, Pacsa, Pördefölde, Pusztaegres, Pusztaszentlászló, Sárbogárd Árpád utca, Szakmár-Gombolyag, Kistény, Szalatnak, Szárász, Szécsisziget, Szentkozmadombja, Szentpéterfölde, Újtelek.


Tájékoztató videók a digitális fejlesztésről:

Interjú Tarr János ügyvezetővel a digitális fejlesztésről:

Összefoglaló videó a digitális fejlesztésről:

Fejlesztések a TARR Kft-nél I. - Fejállomások:

Fejlesztések a TARR Kft-nél II. - Műszerészek:

Fejlesztések a TARR Kft-nél III. - Behangolási tanácsok:

Fejlesztések a TARR Kft-nél IV. - Megoldási javaslatok a digitális adás eléréséhez:

Fejlesztések a TARR Kft-nél V. - A Call Center munkája: